Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj05.06.2009, 06:56 (UTC)    
Mesaj konusu: bedava sitemcilere özel reklamlar, bu site sizin için

SİTEMİZDE BEDAVA-SİTEMCİLERE ÖZEL BEDAVA REKLAM

Sitemiz bedava-sitem üzerinde yenibir uygulama başlatmak amaçlı açılmıştır...

Sitelerimize Ücretli reklam olarak Çoğumuz para kazanmak amaçlı reklamlar eklemişizdir, Çoğumuzda bundan bir fayda edinememişizdir. Biliyoruzki uzantı adımız tr.gg olduğu için sitelerimiz google ve arama motorlarından dış ziyaretçiler tarafından pek ziyaretçi akışı sağlayamamaktadır, Sağlam şirketlerdende bu ve buna benzer sorunlar yüzünden reklam alamamaktayız, Bizim amacımız bedava sitem ortamında kendi reklamlarımızı Kendi aramızda bedava uygulayarak en azından bir gelir elde edemesekte sitelerimize ziyaretçi kazandırmaktır...

Bu uygulamada Sadece Bedava-Sitem ortamında yukarıdaki txt reklamları butonundan sitelerimizi kayıt ederek ortak reklam kodunu sitemize koyarak hem kendi reklamımızı tüm ortak sitelerde yayınlayarak hemde bedava sitemde bu uygulamaya kayıtlı tüm arkadaşlara ziyaretçi akışı sağlayarak dış ziyaretçilerden sağlayamadığımız ziyaretçi akışını sağlayacağız.

Uygulamamızda Aşşarıda görmüş olduğunuz hitimbenim reklamının aynısı sitenizde olacaktır.
Bu reklam yukarıdan txt reklam butonunu tıklayarak kayıtolduktan sonra sitenize eklediğiniz taktirde her yeni kayıtta eminizki sitenize 100 lerce ziyaretçi akışı sağlanmaya başlayacaktır.
ilk günden ziyaretçi akışınız 100 lere ulaşacaktır ve her yeni üyemizle birlikte en az günlük 5 ila 10 ziyaretçi dahada artacaktır bizim hedefimiz 5 aydır.
5 ayda günlük 1000 ila 5000 bin hite ulaşmayı hedefliyoruz bu tüm üyelerimiz için hedeflediğimiz günlük ziyaretçi akışıdır

ÖNEMLİ DUYURU
Uygulamamıza kayıt olduktan sonra sistemimiz 24 saat içinde reklamınızı yayınladıktan sonra sitenizde ziyaretçi akışı bulamazsanız üyeliğinizi bannerimizi silerek iptal edebilirsiniz..
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu