Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj10.06.2009, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu: www.scienceturkey.tr.gg

HAYDİ SİZDE SCİENCE SOCİETY TÜRKİYE'SİTESİNE YAZILARINIZI VEYA ÇEKTİĞİNİZ FOTOĞRAFLARI GÖNDERİN SİTEMİZİN VE YAKINDA ÇIKACAK OLAN DERGİMİZİN YAZARI YADA FOTOĞRAFÇISI OLUN... (YAZDIĞINIZ YAZILARIN VEYA ÇEKTİĞİNİZ FOTOĞRAFLARIN KONUSU GENELLİKLE DOĞA,HAYVAN,İNSAN,TOPLUMLAR,KÜLTÜR,DÜNYA,SAĞLIK,DENEYLER VB. BİLİMSEL İÇERİKLER OLSUN LÜTFEN)
----------------------
ÜYE OLMAK İÇİN ALTTAKİ YÖNTEMLERİ UYGULAYINIZ...
-----------------------
1= facebook sayfasından 'science society türkiye' grubunu bulup arkadaş olarak ekleyin daha sonra mesaj bölümünden adınızı,soyadınızı,doğum tarihinizi,doğduğunuz yeri,şu an yaşadığınız yeri ,msn adresinizi,varsa cep, ev yada iş telefonunuzu,yazar yada fotoğrafçı olmak istediğinizi bize bildirin.

2= sst03( at )windowslive.com adresine e-posta yollayınız ve adınızı,soyadınızı,doğum tarihinizi,doğduğunuz yeri,şu an yaşadığınız yeri ,msn adresinizi,varsa cep, ev yada iş telefonunuzu,yazar yada fotoğrafçı olmak istediğinizi bize bildiriniz..

3= (0466)3513219 nolu telefon numaramızı arayınız...

4= *********************** nolu cep telefonuna mesaj yollayınız ve adınızı,soyadınızı,doğum tarihinizi,doğduğunuz yeri,şu an yaşadığınız yeri ,msn adresinizi,varsa cep, ev yada iş telefonunuzu,yazar yada fotoğrafçı olmak istediğinizi bize bildiriniz..

5= www.scienceturkey.tr.gg sitesindeki başvuru formunu doldurarak bize üye olabilirsiniz...


www.scienceturkey.tr.gg
FACEBOOK SAYFAMIZADA BEKLİYORUZ...


HADİ SİZLERİ BEKLİYORUZ...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu