Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj13.06.2009, 09:10 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitemdeki butonlar

Sitemdeki butonları nasıl değiştirebilirim?tr.gg de yapan biri vardı butonlar bole hareketli eletrikli bunun gibi Question
______________
Mesaj13.06.2009, 09:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

Burada http://mysebebim.tr.gg/ICE-BLUE-BUTONLAR.htm açıklama yapılmıs ama ben anlamadım biri bana açık bi sekilde anlatsın lütfen
______________
Mesaj13.06.2009, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Sitemdeki butonlar

hacqbirligi yazmış:
Sitemdeki butonları nasıl değiştirebilirim?tr.gg de yapan biri vardı butonlar bole hareketli eletrikli bunun gibi Question


Kod:

<style type=”text/css”>
<!–
td.nav{background-image:url(http:// Resmin Url Adresini BURAYA YAZIN);} –>
</style>


TASARIMIN ÜSTÜNE EKLEYİNİZ...

Butonlarıda BEdava-Sitem Germany 'nin kendi açtığı sitesinden bulabilirsiniz

http://free-picture.de.tl/
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GG.
Mesaj13.06.2009, 09:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

resmin url sini nasıl bulim Question yukarda adresi verdim ordan bi buton seçecem nasıl url sini alim Question
______________
Mesaj13.06.2009, 09:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

hacqbirligi yazmış:
resmin url sini nasıl bulim Question yukarda adresi verdim ordan bi buton seçecem nasıl url sini alim Question

Resmin üzerin gelip mause nizin sağ tusuna basın ve özellikler diyin
zaten resim url si çıkacaktır
______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Mesaj13.06.2009, 09:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

sağ tık > özellikler > url
yazan yerdeki adres resmin url adresidir Wink
______________
Mesaj13.06.2009, 09:28 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tasarım ayarlarında nereye yapıştırcam Question
______________
Mesaj13.06.2009, 09:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

hacqbirligi yazmış:
Tasarım ayarlarında nereye yapıştırcam Question


Tasarım üstündeki yazı
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GG.
Mesaj13.06.2009, 09:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

<style type=”text/css”>
<!–
td.nav{background-image:url(http:// http://img.webme.com/pic/s/success4you/realflashdown.gif);} –>
</style>



Böyle olmı Question Question cakmı ?
______________
Mesaj13.06.2009, 09:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hayır iki tane http:// var kod şu şekilde olucak
Kod:
<style type=”text/css”>
<!–
td.nav{background-image:url(http:// http://img.webme.com/pic/s/success4you/realflashdown.gif);} –>
</style>

______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Mesaj13.06.2009, 09:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

Özür dilerim kodu silmemişim Laughing
Kod:
<style type=”text/css”>
<!–
td.nav{background-image:url(http://img.webme.com/pic/s/success4you/realflashdown.gif);} –>
</style>


kod bu şekilde olucak
______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Mesaj13.06.2009, 09:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

hacqbirligi yazmış:
<style type=”text/css”>
<!–
td.nav{background-image:url(http:// http://img.webme.com/pic/s/success4you/realflashdown.gif);} –>
</style>



Böyle olmı Question Question cakmı ?


http:// http://img.webme diye başlıyo url bölümü

sadece http://img.webme diye başlayacak... düzeltip ekleyiniz...
______________
BİR BEDAVA-SİTEM KLASİĞİ... MİSTANBUL.TR.GG.
Mesaj13.06.2009, 09:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bundada 2 tane war
______________
Mesaj13.06.2009, 09:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

Question
______________
Mesaj13.06.2009, 09:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
http:// http://img.webme diye başlıyo url bölümü

sadece http://img.webme diye başlayacak... düzeltip ekleyiniz...

______________
Atatürk diyor ki "Beni unutturmak isteyenler olabilir."
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu