Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj21.06.2009, 07:26 (UTC)    
Mesaj konusu: başlık resmini her sayfada istemiyorum.

sitemde başlık ressmim ve üzerinde 2 adet reklam banneri var ama ben başka bir sayfa açtığımda bunlar görünsün istemiyorum veya bazı sayfalarda görünsün istemiyorum. acaba böyle bişey varmıdır



______________
SÜLEYMAN TOPCU
Mesaj21.06.2009, 07:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Lütfen tasarımın üstündeki kodu bize yazınız Wink
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj21.06.2009, 07:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
<iframe src="http://ad.hepsiburada.com/advEngine.aspx?accountID=6c7864d5-dcc1-4f99-ba95-bb350bfe74f8&categoryID=25&sizeID=8" width="468px" height="60px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>

<iframe src="http://reklam.hizlial.com//ShowBanner.aspx?RequestID=386eb77e-15ee-4b9b-a3ba-64e7810e87ef" width="468px" height="60px" frameborder="0" scrolling="no"></iframe>






<!-- Search Google -->
<center>
<form method="get" action="http://www.google.com.tr/custom" target="_top"><input type="hidden" name="PHPSESSID" value="a232de7736ae1fba0353c5550ecbe5d4" />
<table bgcolor="#ffffff">
<tr><td nowrap="nowrap" valign="top" align="left" height="32">
<a href="http://www.google.com/">
<img src="http://www.google.com/logos/Logo_25wht.gif" border="0" alt="Google" align="middle"></img></a>
<label for="sbi" style="display: none">Arama terimlerinizi girin</label>
<input type="text" name="q" size="31" maxlength="255" value="" id="sbi"></input>
<label for="sbb" style="display: none">Arama formu gönder</label>
<input type="submit" name="sa" value="Arama" id="sbb"></input>
<input type="hidden" name="client" value="pub-5224501972594997"></input>
<input type="hidden" name="forid" value="1"></input>
<input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9"></input>
<input type="hidden" name="oe" value="ISO-8859-9"></input>
<input type="hidden" name="cof" value="GALT:#008000;GL:1;DIV:#336699;VLC:663399;AH:center;BGC:FFFFFF;LBGC:336699;
ALC:0000FF;LC:0000FF;T:000000;GFNT:0000FF;GIMP:0000FF;FORID:1"></input>
<input type="hidden" name="hl" value="tr"></input>
</td></tr></table>
</form>
</center>
<!-- Search Google -->


<center><a href="http://www.hayatderesi.tr.gg"><img alt="" src="http://i0906.hizliresim.com/2009/6/17/208.bmp" /></a>


reklamlarım - google- ve başlık resmim var tasarım üzerinde
______________
SÜLEYMAN TOPCU
Mesaj21.06.2009, 08:36 (UTC)    
Mesaj konusu: Selamlar...

Başlık kodunu sadece o sayfaya eklersen olur biter. Tasarımı CSS kullandığında "header" yani tr.gg için tasarımın üstü kodunu mesela sadece anasayfaya ekle yada başlık resminin bulunduğu tagları sadece görünmesini istediğin sayfaya ekle sorun hallolacaktır... Wink
______________
Mesaj21.06.2009, 09:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Selamlar...

biriktir yazmış:
Başlık kodunu sadece o sayfaya eklersen olur biter. Tasarımı CSS kullandığında "header" yani tr.gg için tasarımın üstü kodunu mesela sadece anasayfaya ekle yada başlık resminin bulunduğu tagları sadece görünmesini istediğin sayfaya ekle sorun hallolacaktır... Wink
Fakat bu css tasarım değil anladığım kadarıyla :S
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj21.06.2009, 09:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu tasarım tablo tasarımı ve bu kodda google reklamı kodu ve o bannerların kodlarıdır.
Mesaj21.06.2009, 09:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

fakedesign yazmış:
bu tasarım tablo tasarımı ve bu kodda google reklamı kodu ve o bannerların kodlarıdır.
Evet kardeşim galiba bu durumda onu ayıramayız oradan Confused
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj21.06.2009, 21:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.ama birincisi bu bir css tasarıdır.ikincisi elbet sadece sayfa içersine yerleştirsem sadece o sayfada görünür.mesele tasarımın üzerine hangi kodları eklediğimde değil. ben diyorumki bırakalım baslık resmini tasarımın üzerine eklediğim herhangi bir kodu sadece anasayfada veya herhangi bir sayfada olması sağlanabilirmi.olmayabilir ama ben bilmiyorum ve belkide vardır. eğer var ise önce bunu yaparım yok ise diğer alternatiflere bakarım.tekrar teşekkürler



______________
SÜLEYMAN TOPCU
Mesaj21.06.2009, 21:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayatderesi yazmış:
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.ama birincisi bu bir css tasarıdır.ikincisi elbet sadece sayfa içersine yerleştirsem sadece o sayfada görünür.mesele tasarımın üzerine hangi kodları eklediğimde değil. ben diyorumki bırakalım baslık resmini tasarımın üzerine eklediğim herhangi bir kodu sadece anasayfada veya herhangi bir sayfada olması sağlanabilirmi.olmayabilir ama ben bilmiyorum ve belkide vardır. eğer var ise önce bunu yaparım yok ise diğer alternatiflere bakarım.tekrar teşekkürler


Kodu gözükmesini istediğiniz sayfaya ekleyin Wink
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj22.06.2009, 00:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayatderesi yazmış:
arkadaşlar ilginize teşekkür ederim.ama birincisi bu bir css tasarıdır.ikincisi elbet sadece sayfa içersine yerleştirsem sadece o sayfada görünür.mesele tasarımın üzerine hangi kodları eklediğimde değil. ben diyorumki bırakalım baslık resmini tasarımın üzerine eklediğim herhangi bir kodu sadece anasayfada veya herhangi bir sayfada olması sağlanabilirmi.olmayabilir ama ben bilmiyorum ve belkide vardır. eğer var ise önce bunu yaparım yok ise diğer alternatiflere bakarım.tekrar teşekkürler





------------------/ <div style="position: absolute; top: 730px; left: 5px; background: white; width: 183px; height: 1600px"> Buraya istediğiniz yazı ya da kod </div> /-----------------------

Arkadaşım aradığın kod bu Önce tasarımdan başlık resmini sil ve bu koda ekle sonra hangi sayfada gözükmesini istiyorsan o sayfaya yapıştır kaydet.TOP yukarı aşağı ayarıdır rakamı ufalttıkca yukarı çıkar başlık resmin istediğin alana gelince tekrar kaydedersin.Yine reklamlarınıda bu kodu kullanarak istediğin yüksekliğe çekebilirsin.LEFT sola uzaklığıdır Rakamı büyüttükce sağa ,ufalttıkca sola doğru kayar Onun ayarınıda yaparak başlık resmini ortalarsın.
NOT:Kodu sayfaya yapıştırman onun sayfa içinde görüneceği anlamına gelmez ayarlayıp tasarımın üstüne çıkarabiliyorsun..

Önemli NOT:Normal bedava sitem girişi yapamadığımdan Girdiğim Tarayıcı CODE tuşunu çalıştırmıyor O yüzden kodu CODE tuşuna basılamadı.Kod koyarken CODE tuşuna tıklayalım yazacak olan arkadaşların Dikkatine...
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu