Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj23.06.2009, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu: koddaki sorun nedir?

Kod:
<html>
<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<!-- Todoza™ Max Studio & İnterMedya Ltd. //-->
<title>ONLİNE DESTEK</title><CENTER>
<b><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">
<a href="" onMouseover="alert('İntermedya Online Sesli Destek Sistemine Hoşgeldiniz.Devam Etmek İstiyormusunuz ? ');
alert('Bağlantı Kuruldu ! İşlem Başlatılıyor.Operatörlerimiz Çağrınıza En Kısa Sürede Cevap Verecektir. ');
document.bgColor='#FFFFFF';
document.fgColor='white';
window.location.href='skype:tyg_uA?call';"> <!-- buraya kendi nick adresinizi yazın //-->
<img src="file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/destek/live.gif" border="0" width="211" height="292"> </a>
</font></b>
</CENTER>
</head>

<body>

</body>

</html>




bu koddaki sorun nedir kod denemesini yapıyorum yaptığım yerde oluyor kendi siteme yapıştırdığımda olmuyor kayboluyor hiç bişey çıkmıyor kontrol panelindede gözükmüyor sebebi nedir acaba sorun nederede html olmasımı ?
Mesaj23.06.2009, 12:40 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: koddaki sorun nedir?

kazancgezgini yazmış:
Kod:
<html>
<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<!-- Todoza™ Max Studio & İnterMedya Ltd. //-->
<title>ONLİNE DESTEK</title><CENTER>
<b><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">
<a href="" onMouseover="alert('İntermedya Online Sesli Destek Sistemine Hoşgeldiniz.Devam Etmek İstiyormusunuz ? ');
alert('Bağlantı Kuruldu ! İşlem Başlatılıyor.Operatörlerimiz Çağrınıza En Kısa Sürede Cevap Verecektir. ');
document.bgColor='#FFFFFF';
document.fgColor='white';
window.location.href='skype:tyg_uA?call';"> <!-- buraya kendi nick adresinizi yazın //-->
<img src="file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/destek/live.gif" border="0" width="211" height="292"> </a>
</font></b>
</CENTER>
</head>

<body>

</body>

</html>




bu koddaki sorun nedir kod denemesini yapıyorum yaptığım yerde oluyor kendi siteme yapıştırdığımda olmuyor kayboluyor hiç bişey çıkmıyor kontrol panelindede gözükmüyor sebebi nedir acaba sorun nederede html olmasımı ?
Kod:
file:///C:/Documents%20and%20Settings/Administrator/Desktop/destek/live.gif
Bu kısımın da bulunan resmi upload edin ve o kodun yerine yazın Wink
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj23.06.2009, 12:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

tamam dostum dediğini yaptım yine olmuyor Sad



Kod:
<html>
<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<!-- Todoza™ Max Studio & İnterMedya Ltd. //-->
<title>ONLİNE DESTEK</title><CENTER>
<b><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">
<a href="" onMouseover="alert('İntermedya Online Sesli Destek Sistemine Hoşgeldiniz.Devam Etmek İstiyormusunuz ? ');
alert('Bağlantı Kuruldu ! İşlem Başlatılıyor.Operatörlerimiz Çağrınıza En Kısa Sürede Cevap Verecektir. ');
document.bgColor='#FFFFFF';
document.fgColor='white';
window.location.href='skype:tyg_uA?call';"> <!-- buraya kendi nick adresinizi yazın //-->
<img src="file:///C:\Documents and Settings\2009\Desktop\dessstk\destek\resim" border="0" width="211" height="292"> </a>
</font></b>
</CENTER>
</head>

<body>

</body>

</html>




hiç birşey çıkmıyor hala ne yapamam gerekiyor
Mesaj23.06.2009, 12:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

ve birde böyle denedim

Kod:
<html>
<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<!-- Todoza™ Max Studio & İnterMedya Ltd. //-->
<title>ONLİNE DESTEK</title><CENTER>
<b><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">
<a href="" onMouseover="alert('İntermedya Online Sesli Destek Sistemine Hoşgeldiniz.Devam Etmek İstiyormusunuz ? ');
alert('Bağlantı Kuruldu ! İşlem Başlatılıyor.Operatörlerimiz Çağrınıza En Kısa Sürede Cevap Verecektir. ');
document.bgColor='#FFFFFF';
document.fgColor='white';
window.location.href='skype:tyg_uA?call';"> <!-- buraya kendi nick adresinizi yazın //-->
<img src="file:///C:\Documents and Settings\2009\Desktop\dessstk\destek\resim/live.gif" border="0" width="211" height="292"> </a>
</font></b>
</CENTER>
</head>

<body>

</body>

</html>
Mesaj23.06.2009, 15:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

Acaba bana orada gözükmesini istediğiniz resimin urlsini verirmisiniz?
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj23.06.2009, 15:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj23.06.2009, 15:54 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: koddaki sorun nedir?

Kod:
<html>
<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<!-- Todoza™ Max Studio & İnterMedya Ltd. //-->
<title>ONLİNE DESTEK</title><CENTER>
<b><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">
<a href="" onMouseover="alert('İntermedya Online Sesli Destek Sistemine Hoşgeldiniz.Devam Etmek İstiyormusunuz ? ');
alert('Bağlantı Kuruldu ! İşlem Başlatılıyor.Operatörlerimiz Çağrınıza En Kısa Sürede Cevap Verecektir. ');
document.bgColor='#FFFFFF';
document.fgColor='white';
window.location.href='skype:tyg_uA?call';"> <!-- buraya kendi nick adresinizi yazın //-->
<img src="http://img145.imageshack.us/img145/9528/live.gif" border="0" width="211" height="292"> </a>
</font></b>
</CENTER>
</head>

<body>

</body>

</html>




bu koddaki sorun nedir kod denemesini yapıyorum yaptığım yerde oluyor kendi siteme yapıştırdığımda olmuyor kayboluyor hiç bişey çıkmıyor kontrol panelindede gözükmüyor sebebi nedir acaba sorun nederede html olmasımı ?[/quote]
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj23.06.2009, 15:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Buyrun Wink
Kod:
<html>
<head>
<meta name="GENERATOR" content="Microsoft FrontPage 5.0">
<meta name="ProgId" content="FrontPage.Editor.Document">
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">
<!-- Todoza™ Max Studio & İnterMedya Ltd. //-->
<title>ONLİNE DESTEK</title><CENTER>
<b><font face="Tahoma" style="font-size: 8pt">
<a href="" onMouseover="alert('İntermedya Online Sesli Destek Sistemine Hoşgeldiniz.Devam Etmek İstiyormusunuz ? ');
alert('Bağlantı Kuruldu ! İşlem Başlatılıyor.Operatörlerimiz Çağrınıza En Kısa Sürede Cevap Verecektir. ');
document.bgColor='#FFFFFF';
document.fgColor='white';
window.location.href='skype:tyg_uA?call';"> <!-- buraya kendi nick adresinizi yazın //-->
<img src="http://img145.imageshack.us/img145/9528/live.gif" border="0" width="211" height="292"> </a>
</font></b>
</CENTER>
</head>

<body>

</body>

</html>

______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj23.06.2009, 15:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

heh tamamdır oldu çok saolasın ben onu uploud etmeden pc den adres bildirdim sanırım ondan oldu şimdi sen diyince uploud ettim tekrar denedim bu sefer oldu çok saol dostum
Mesaj23.06.2009, 15:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

eline sağlık bi teşekkür butonu falan olsada senin için bassam Very Happy
Mesaj23.06.2009, 15:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

kazancgezgini yazmış:
heh tamamdır oldu çok saolasın ben onu uploud etmeden pc den adres bildirdim sanırım ondan oldu şimdi sen diyince uploud ettim tekrar denedim bu sefer oldu çok saol dostum
Önemlyi Değil Görevimiz Smile
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu