Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.06.2009, 14:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Can Arat İstanbul B.B'de!

Can Arat İstanbul B.B'de!

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Fenerbahçe´den Can Arat ve altyapıdan yetişen Mahir Aydın ile sözleşme imzaladı.

Belediyesporun Langa’daki tesislerinde düzenlenen, kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ve futbol şube sorumlusu Kamil Dizar’ın da yer aldığı imza töreninde Can, kendisini 2 yıllığına İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a bağlayan sözleşmeye imza attı.

Altyapıdan yetişen 16 yaşındaki Mahir Aydın ise kulübüyle ilk profesyonel sözleşmesini imzalayarak (A) takıma çıktı. Transferinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Can, futbolcu arkadaşları vasıtasıyla yeni takımında iyi bir ortam olduğunu öğrendiğini belirterek, "Hedefim burada oynayıp sonra başka takımlara gitmek değil. Birinci Lig’de oynamaya başladığımdan bu yana hep bir hedefim vardı. Kendimi tekrar kanıtlayıp (A) Milli Futbol Takımı’na seçilmek istiyorum. Burada oynayıp, çıkıp gideyim gibi bir hedefim yok. Tek hedefim (A) Milli Takım’dır. Bu hedef doğrultusunda çalışacağız. Hem İstanbul Büyükşehir Belediyespor kazanacak hem de biz futbolcular kazanacak" diye konuştu.

Can’ın Türk futboluna katacağı daha çok şey olduğunu dile getiren kulüp başkanı Göksel Gümüşdağ ise transferle ilgili, "Fenerbahçe gibi büyük bir camiada futbol oynamış 24 yaşındaki Can’ın biz Türk futboluna daha çok şeyler katacağına inandığımız için 2 yıllık sözleşme imzaladık. Can’ı çok önemsiyoruz. Can’ı hocamız da çok önemsiyor. Çok daha iyi şeyler yapabilecek yeteneklere, özelliklere ve kariyere sahip. İnanıyoruz ki İstanbul Büyükşehir Belediyespor buna vesile olacak ve burada formayı alıp bırakmayacak. Kendisi, ailesi ve sevdikleri için hayırlı olur diye düşünüyoruz" dedi.

Gümüşdağ, 16 yaşındaki Mahir’in de çok yetenekli olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:"6 yıldır altyapımızda bulunan 16 yaşındaki Mahir kardeşimiz de bizim yetiştiricilik özelliğimizden dolayı bu sene (A) takıma çıktı. Kendisi U 16 milli takımına çağrıldı. Çok yetenekli. Can ağabeyinin ona doğru model olduğu için beraber imza töreni yaptık. Hayırlı uğurlu olsun. İki arkadaşımızın da İstanbul Büyükşehir Belediyespor’a faydalı olacağını düşünüyoruz. Can’ın (A) takımı zorlayacağını düşünüyorum. Önünde uzun bir zaman var. Bu çıkışı yapabilecek gücü ve yeteneği de var."

Can, imza törenine, İstanbul Büyükşehir Belediyespor’da giyeceği 23 numaralı formayla katıldı.
Mesaj25.06.2009, 15:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

iyi bir transfer tebrikler .
______________
Mesaj25.06.2009, 15:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

aynen Razz
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu