Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.08.2007, 18:51 (UTC)    
Mesaj konusu: MÜZİK HAKKINDA

SİTEMDE KENDİ MÜZÜKLERİMİ KOYUP ÇALABİLECEĞİM KODLAR İSTİYORUM YARDIMCI OLACAK ARKADAŞLARA ŞİMDİDEN TŞKLER..
Mesaj04.08.2007, 09:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

O MÜZİKLERİ Bİ MP3 SİTESİNE UPLOAD S EDİP O KODU SİTENE EKLEMEN LAZIM ÇOK ZAHMETKLİ Bİ İŞ BENCE DEĞİMEZ
______________
[img:e69680615d]http://img510.imageshack.us/img510/6757/enmatrakoj2.gif[/img:e69680615d]
Mesaj04.08.2007, 10:03 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj13.03.2009, 12:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

sitene nasıl mp3 kodu oluturuyoruz..tşk
Mesaj13.03.2009, 12:28 (UTC)    
Mesaj konusu: s..a

imeem.com dan ıstedıgınız bır sarkı var ise ordan url alabılırsınız sitenie koyabılırsınız

Kod:
<img height=0 loop=infinite dynsrc="müzik Linki buraya girilecek" width=0>
bu gizli medıa player istedıgınız sarkı url sını koyun calsın


Kod:
<object classid="clsid:6BF52A52-394A-11D3-B153-00C04F79FAA6" id="WindowsMediaPlayer" width="250" height="250">
<param name="URL" ref value=" BURAYA URL YAZILACAK  ">
<param name="rate" value="1">
<param name="balance" value="0">
<param name="currentPosition" value="0">
<param name="defaultFrame" value>
<param name="playCount" value="100">
<param name="autoStart" value="-1">
<param name="currentMarker" value="1">
<param name="invokeURLs" value="1">
<param name="volume" value="100">
<param name="uiMode" value="full">
<param name="stretchToFit" value="0">
<param name="windowlessVideo" value="0">
<param name="enabled" value="1">
<param name="enableContextMenu" value="1">
<param name="fullScreen" value="0">
<param name="SAMIStyle" value>
<param name="SAMILang" value>
<param name="SAMIFilename" value>
<param name="captioningID" value="1">
<param name="enableErrorDialogs" value="1">
<embed src="wm7.wmv" width="543" height="447" autostart="-1" url="wm7.wmv" rate="1" balance="0"
currentposition="0" defaultframe="value" playcount="100" currentmarker="1" invokeurls="1" volume="100" uimode="full"
stretchtofit="0" windowlessvideo="0" enabled="1" enablecontextmenu="1" fullscreen="0" samistyle="value"
samilang="value" samifilename="value" captioningid="1" enableerrordialogs="1"></embed>
</object>
Cihan
code.HTML( at )hotmail.com
budamedia player kodu
Mesaj13.03.2009, 12:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

djburakcan yazmış:



reklam yasak..!!
Mesaj13.03.2009, 12:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

2007 tarihli mesajlara ilgi göstermek yerine yeni bir başlık açarak daha güncel bilgiler alalım
______________
Sevgili Arkadaşlarım;
Web site portfolyoma yeni ve iddalı bir site daha ekledim.Sizleri de bu yeni sitemde görmekten mutluluk duyarım.
Abdullah Demir
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu