Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj28.06.2009, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu: baslik resim ekle sorun oluyor

ya ayardim edermsinisniz yapmsi oldugum baslik resmini eklemek istiyorum ama olmuyor baslik resmi normal bir resim ama ben üzerine flash ekledim snra eklemekistiyorum ama yambuk filan gösteriyor
______________


Mesaj28.06.2009, 16:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

baslik resmi bu

http://zaza-orhan.tr.gg/Yen.htm
______________


Mesaj29.06.2009, 10:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

sözde yardimlasma palasim sitesi nerde yardimya bekliyorum hlaen yardim eden yok
______________


Mesaj29.06.2009, 11:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlk olarak flashı yedekleyin ve daha sonra flashı ordan kaldırın.
Şu anki baslık resmi url'si ile yeni yapmıs oldugunuz baslık resmi urlsini değiştirin..
Daha sonrada kaydet butonuna basın..Flashınızı da tasarım üzerindeki yazı kısmının en altında yada en ustune ekleyin.. Wink

İyi günler.

______________
Mesaj29.06.2009, 11:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

nasil yani simdi ben bu kodu tasarim üstünemi ekleyim

Kod:
<table width="1000" height="350" cellspacing="0" cellpadding="0" border="0">
    <tbody>
        <tr>
            <td>&nbsp;</td>
            <td valign="top" background="http://img199.imageshack.us/img199/9572/headerrrrn.png" align="left"><embed width="1000" height="170" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://www.duygusuz.com/forum/tdtstyle/skylife/butterfly.swf" scale="showall" play="true" loop="false" menu="false" wmode="transparent" quality="high" type="application/x-shockwave-flash"></embed></td>
            <td>&nbsp;</td>
        </tr>
    </tbody>
</table>

______________


Mesaj29.06.2009, 11:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eğer flash kodu bu ise evet tasarım uzerine ekleyin..
Çünkü aynı kodu bende bir zamanlar kullanmıstım..Ve tasarım uzerine eklemiştim
______________
Mesaj29.06.2009, 11:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

bende öyle yaptim eger simdi kodu tasarim üstüne eklersem adhood reklam baslik resimin icine gelmiyor
______________


Mesaj29.06.2009, 11:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

orhan-dersimli yazmış:
bende öyle yaptim eger simdi kodu tasarim üstüne eklersem adhood reklam baslik resimin icine gelmiyor


Hmm..
İnanın onla ilgili pek bilgi yok.. Rolling Eyes

______________
Mesaj29.06.2009, 11:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

benim baslık resmim senin istedigin gibi istersen ö.m ile resmi vs. yolla sana kod halinde veriyim.. Wink
______________
Mesaj29.06.2009, 11:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

ewet ben öyle diyorum kodu yolarsan sevinirim
______________


Mesaj29.06.2009, 12:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<p>
<table height="350" cellspacing="1" cellpadding="1" width="1000" align="center" border="0">
    <tbody>
        <tr>
            <td valign="top" align="center" background="http://img10.imageshack.us/img10/5040/headerrrr.png"><br />
            &nbsp;<embed pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" src="http://www.duygusuz.com/forum/tdtstyle/skylife/butterfly.swf" width="910" height="170" type="application/x-shockwave-flash" scale="showall" play="true" loop="false" menu="false" wmode="transparent" quality="high"></embed></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</p>



tasarım üzerinde başlık resminin oldugu yazıyı silip bunu ekle ok. Wink
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu