Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj02.07.2009, 07:54 (UTC)    
Mesaj konusu: “Peter Answer” Hepsini Biliyor!

Peter Answers ne sorarsanız cevaplıyor efendim.Özellikle yanınızdaki arkadaşınızın sorularını daha bir güzel cevaplıyor

Siteye girince karşınıza 2 kutu çıkıyor."Insert petition" alanına "Peter, please answer:" yazıyorsunuz. ":" koymayı unutmayın sonuna ve otomatikman alt satıra geçiyorsunuz.Burayada sorunuzu yazıp sonuna "?" koyunca otomatik olarak cevaplıyor.

Eğer sayfada ilk defa işlem yapıyorsanız üst kısımda çıkan kutuyu onaylamanız gerekli.İşte cevabını verdi değilmi ama siz memnun kalmadınız bu cevaptan

O zaman Hilesini Açıklayayım:


Site adresini yazmıyorum sonra; yorum yazacaklarına bi dünya reklam yasak mesajları atılıyor. Googlea peter yazıp arattırırsanız siteye girebilirsiniz Wink

Hilesini bilmeden sorarsanız, size sadece alakasız ve üstelik ingilizce cevaplar verir

Hilesi:

1.Açacağınız linkde doldurmanız gereken 2 hane var.Bi tanesi insert petition(ricanızı ilave edin) diğeriyse insert question(sorunuzu ilave edin)

2.İnser petition(ricanızı ilave edin) hanesine P ve e hartflerini yazın. Sonra . (nokta) koyun.Ardından arkadaşınıza ve her kimseyse ona soracağınız sorunun cevabını yazın.Siz yazarken O otomatik olarak yukarıda gereken olan ricayı kendi yazıyor.Cevabınız onun yazacağı cümleden kısa olmalı ve cevabınız bitdiğinden sonra sadece space butonuna basıp onun yazıyı bitirmesini bekleyin en sondaysa : koyun ve o sizi otomatik olarak soru hanesine getiriyor ve burada sormak istediğiniz soruyu soruyorsunuz ve sonda ?(soru işareti) koyuyorsunuz[i](sorunun ingilizce olması şart değil)
______________
Google Play Developer
Mesaj02.07.2009, 07:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Paylaşıldıysa affola Smile
______________
Google Play Developer
Mesaj02.07.2009, 08:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tam okumadım ama Değerli Birşey paylaştıysan

Bilgilendirdiysen Teşekkür ediyorum Sitemizi Bilinçlendirelim.
______________
sanadestek.tr.gg

Güncel Konular
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu