Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.07.2009, 16:06 (UTC)    
Mesaj konusu: Son Yiğido Ersen

Transferin hızlı takımı Sivasspor, Ersen Martin´le 2 yıllık sözleşme imzaladı. Yıldız golcü iddialı açıklamalar yaptı: “Geçen sezon olduğu gibi yine şampiyonluğa oynayacağız. Hedefim en az 20 gol atmak”
,
Ülkemizi Şampiyonlar Ligi’nde temsil edecek olan Sivasspor, daha önce anlaşma sağladığı Ersen Martin ile dün 2 yıllık resmi sözleşme yaptı. Başkan Mecnun Odyakmaz’ın İstanbul’daki ofisinde yapılan imza töreninde, Ersen Martin iddialı açıklamalarda bulundu. Sivasspor’un bu sezon da şampiyonluğu kovalayacağını söyleyen ve Avrupa’da başarılı olacaklarını dile getiren 30 yaşındaki futbolcu, “2 sezon İspanya’da oynadım. En verimli çağımdayım. Kırmızı-Beyazlı formayı giyecek olmak beni çok heyecanlandırıyor. Hedefim en az 20 gol atmak” ifadesini kullandı.



Uygun’dan Ersen yorumu
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, Ersen Martin’in yeniden A Milli Takım’da oynayacağını söyledi. Çok yetenekli ve önemli bir futbolcuyu kadrolarına kattıklarını dile getiren başarılı çalıştırıcı, “Ersen Süper Lig’de fırtınalar estirecektir. Eminim ki, kendisi ortaya koyacağı performansla A Milli Takım’a çağırılacak. Ona güvenimiz sonsuz” diye görüş bildirdi.

Transferde son dakika
Sivasspor’un Ersen Martin’in ardından bugün de yabancı bir futbolcuyla sözleşme imzalayacağı öğrenildi. Bu ismin, Kırmızı-Beyazlılar’ın daha önce anlaşmaya vardığı Razak Omotoyossi olduğu belirtildi. Öte yandan bir süredir Karşıyaka’nın genç yıldızı Cihan Yılmaz ile görüşen Yiğidolar’ın, bu oyuncunun transferinde sona yaklaştığı ifade edildi.

‘Farklı bir Sivas yolda’
Yiğidolar’ın patronu Mecnun Odyakmaz, Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalabilmek için önemli transferler yaptıklarını belirtti. Hollanda kampına kadar kadroyu kurmak istediklerini vurgulayan Odyakmaz, “2-3 futbolcu daha alacağız. Yabancı kontenjanı konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz, ama bunu kısa zamanda çözeceğiz. Taraftar yeni sezonda farklı bir Sivasspor izleyecek” dedi.
______________

SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Mesaj04.07.2009, 16:08 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Son Yiğido Ersen

gardaş sen neresindensin sivasın?
Mesaj04.07.2009, 16:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

İnşallah Faydalı Olur ben FBliyim ama bu sezon sivasın birinci olmasını isitoyrdum ikincil takımım Wink
______________


http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=112228 >>>>>> Sen Yoksan Bir Kişi Eksiğiz | Seni de Bekleriz!!!!
Mesaj04.07.2009, 16:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Son Yiğido Ersen

kabus-genc yazmış:
gardaş sen neresindensin sivasın?


İSTANBUL / SARIYERDE OTURUYORUM AMA SİVAS DİVRİĞİ MEMLEKET


vitaminliforum yazmış:
İnşallah Faydalı Olur ben FBliyim ama bu sezon sivasın birinci olmasını isitoyrdum ikincil takımım Wink


İNŞ FAYDALI OLUR
______________

SİTEMİZE GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu