Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj04.08.2007, 09:14 (UTC)    
Mesaj konusu: İŞİNİZE YARAYACAK WEP PROGRAMLARI

WWW.MURATAYAR.TR.GG
Aditor Pro 3.10

Dosya Boyutu: 709,03 KB
Lisans: Freeware
Platform: Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Uninstall Seçeneği? Hayır
Limit: Sınırsız


Aditor Pro , Windows için gelişmiş bir metin düzenleyicisidir. Programcılar ve Webmasterlar için ideal bir araçtır. HTML, C/C++, Delphi, Java, Perl ve kullanıcının tanımladığı herhangi bir başka programlama dili için tamamen özelleştirilebilir güç sözdizimi belirtme taslakları. Belirtme ve URL’yi doğrudan düzenleyiciden aktif hale getirme. Çoklu dil desteği. Sınırsız geri al/yeniden yap, normal anlatımla güçlü bul/değiştir ve çok dosyayı bir anda değiştirme olasılığı. Her dosya için sınırsız işaret sayısı. Kendi kliplerinizi editöre eklemenizi sağlayan klip kütüphanesi desteği. Tamamen özelleştirilebilir görünüm –renkler, yazı tipleri, araç çubuğu vs. Sistem araç çubuğunu simge durumuna küçültme. Dosyaları düzenleyiciden çıkmadan açma. HTML etiketini kaldırma, olay dönüştürme, parantezlerle otomatik tamamlama, sözcük yayma (wrap). Düzenleyiciden doğrudan e-posta gönderme, otomatik kaydetme ve çok daha fazlası.


http://aditor.swrus.com/dnl/aditor.zip



JRun Studio 3.0.1

Dosya Boyutu: 4,77 MB
Lisans: Shareware
Dil: İngilizce
Platform: Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Uninstall Seçeneği? Evet
Limit: Sinirsiz

Anfy Java, HTML sayfalarina sihirli bir dokunus saglar. Programin sezgisel ara yüzünü kullanarak GIF ve JPEG resimlerine hizli bir sekilde grafik efektler ekleyebilirsiniz. Bu efektler arasinda 3D dokulu küp menüler, göl efektleri, su ve ates, deformasyonlar, yakinlastirma döndürücüleri, lens büyütme, dalgalanan bayraklar, canlandirmalar, devrilen metinler (scrolling text), özellestirilebilir IFS simetrikleri, renk degistiriciler, isik gölgelendirme, tüneller, delikler ve benzeri efektler vardir. Yeni çikan bu versiyonunda yeni 12 Java applet eklenmis. Ayrica yeni yapilan eklemeler sonucunda screensaverda olusturabiliyorsunuz.

http://tucows.efes.net.tr/files6/anfy210e.exe



CoffeeCup Password Wizard 4.0

Yapımcı: CoffeeCup Software
Dosya Boyutu: 15,26 MB
Lisans: Demo
Dil: İngilizce
Platform: Windows 95/98/Me/NT/2000/XP
Uninstall Seçeneği? Evet
Limit: Sınırsız


CoffeeCup Password Wizard ile artık amatör veya profesyonel her türlü web sitenize sadece istediğiniz ve belirlediğiniz insanların girmesini çok kolay bir şekilde sağlayabilirsiniz. Bu program web sayfasına yerleştirebilaceğiniz bir Java Applet hazırlamaya yarıyor. Bunun için de ne java programlama dili bilmenize gerek var ne de öyle çok derin bir html bilgisi sahibi olmanıza. Çünkü arkaplan rengini, yazının rengini, giriş mesajınız gibi özellikleri sadece yerlerine yazarak değiştirebiliyorsunuz. Ayrıca her kullanıcı için ayrı url'ler verip ayrı sayfalara gönderebiliyorsunuz. Hazırlama aşamasında bir web göstericisi içinde deneyip görmenizede olanak sağlıyor. Applet'iniz hazır olduğunda ise zaten programın size hazırlamış olduğu html kodunu web sayfanızın içine kopyalayıp yapıştırıyorsunuz ve hazırlanmış olan applet dosyasını da kullanıyorsunuz. Geniş yardım da mevcut.

http://marketweb.tucows.com/files4/CoffeePassword40.exe


1site lite (Sayfa Tasarlayıcı )


Yapımcı: visual vision
Dosya Boyutu: 1,87 MB
Lisans: Ücretsiz
Dil: İngilizce
Ekran Görüntüleri: Görüntü eklenmemiş
Platform: Windows 98/Me/XP
Uninstall Seçeneği? Evet
Limit: Yok

web sitesi hazırlamak isteyenler için harika bir program program. Çok kolay kullanım özelliği sağlıyor ve güzel görünümlü temalar harika köprüleri ile kullanımı kolay bir program.

http://www.1site.info/download/_1siteLITE_e.exe

zamanim oldukca ücretsiz ve free olan web araclarini eklemeye calisacagim..
Mesaj05.08.2007, 07:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

abicim bu programlar nasıl kullanıyo yardım edermisin:D
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu