Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.07.2009, 15:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Site İçi Arama Motoru.Yardım Lütfennn!!!

Merhaba arkadaşlar.Benim siteme site içi arama motoru kodu lazım.Ama sakın bana atomz.com ya da başka bir site önermeyin.Ben sadece site içi arama motoru kodu arıyorum.Lütfen yardım edinn yaaaaa..Acil.Yardımınız için şimdiden teşekkürler.
Mesaj05.07.2009, 15:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunu yapamazsınız bunu yapabilmek için sitelerimizin ftp destekli olması gerekir Wink
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj05.07.2009, 15:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

banada lazım bu nasıl olabilir acaba?
______________
İmza resminiz çok büyük (Gokseen)
Mesaj05.07.2009, 15:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

pvp-merkezi yazmış:
banada lazım bu nasıl olabilir acaba?
Google ve atomz yardımı ile yapabiliriz.
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj05.07.2009, 15:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Google'da yapmayı bilmiyorsan çok basit buyur buradan yap;

http://www.flashvortex.com/generators.php?generatorId=275
______________

Oyun sitelerine müjde harika oyun tasarımları sadece sitemizde...
Mesaj05.07.2009, 15:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

googleden yapıyorumda.. tıklıom arama bulamadı diyor acaba sitem googlede kayıtlı değil diyemi cıkmıyor
______________
İmza resminiz çok büyük (Gokseen)
Mesaj05.07.2009, 16:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Beyler nasıl yapıcaz bunu bana da çok lazım zaten bu konuyu açan benim.Ama nedense kimse cevap yazmıyo. Sad
Mesaj05.07.2009, 16:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Beyler ben bir tane kod buldum.Ama bu arama motoru kodu.Yani site içi arama motoru kodu değil.Ama işinize yarar mı bilmiyorum.Kod aşağıda.
<script>
/*
siteeklet.tr.gg
*/

var win = null;
function NewWindow(mypage,myname,w,h,scroll){
LeftPosition = (screen.width) ? (screen.width-w)/2 : 0;
TopPosition = (screen.height) ? (screen.height-h)/2 : 0;
settings =
'height='+h+',width='+w+',top='+TopPosition+',left='+LeftPosition+',scrollbars='+scroll+',resizable'
win = window.open(mypage,myname,settings)
}
</script>
<script>
function showForm() {
oDiv = document.getElementById('aramamotoru');
oDiv.style.display='block';
return false;
}

function hideForm() {
oDiv = document.getElementById('aramamotoru');
oDiv.style.display='none';
return false;
}
/*
siteeklet.tr.gg
*/

</script><style>
a.aramamotoru{
position: absolute;
top: 70px;
right: 15px;
text-transform:uppercase;
z-index: 1;
}

#aramamotoru {
display:none;
position:absolute;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
top: 35%;
left: 35%;
width:315px;
height: 135px;
text-align: left;
background-image: url(http://hfserver1.googlepages.com/searchbox.png);
padding: 15px 0 0 17px;
z-index: 1;

}
</style>

<p><a onclick="return showForm();" href="search.htm" class="aramamotoru" title="Site içi arama"><img src="http://img.webme.com/pic/h/hackerfriend/arama.png" border="0" /></a></p>
<div id="aramamotoru">
<br/>

<form action="http://www.google.com.tr/cse" id="cse-search-box" target="_blank">
<div>
<input type="hidden" name="cx" value="partner-pub-2390237319380781:d23ds1kousk" />
<input type="hidden" name="ie" value="ISO-8859-9" />
<input type="text" name="q" size="30" />
<input type="submit" name="sa" value="Ara" />
<script type="text/javascript" src="/cse/brand?form=cse-search-box&lang=tr"></script> <input type="button" id="bCancel" name="bCancel" value="İptal" onclick="hideForm();"/>
</div>
</form>
</div>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu