Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.07.2009, 17:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Status Barda Tarih-Saat-Dakika

buyrun kodu

Kod:
<script language="JavaScript1.2">
<!--
function tarihsaat()
{
var tarih = new Date()
yil = tarih.getYear()
ay = tarih.getMonth()
gun = tarih.getDate()
saat = tarih.getHours()
dakika = tarih.getMinutes()
saniye = tarih.getSeconds()
hgun = tarih.getDay()
ssaniye = ""
if (saniye==0) ssaniye = "00"
    else if (saniye==1) ssaniye = "01"
    else if (saniye==2) ssaniye = "02"
    else if (saniye==3) ssaniye = "03"
    else if (saniye==4) ssaniye = "04"
    else if (saniye==5) ssaniye = "05"
    else if (saniye==6) ssaniye = "06"
    else if (saniye==7) ssaniye = "07"
    else if (saniye==8) ssaniye = "08"
    else if (saniye==9) ssaniye = "09"
    else ssaniye = saniye;
ddakika = ""
if (dakika==0) ddakika = "00"
    else if (dakika==1) ddakika = "01"
    else if (dakika==2) ddakika = "02"
    else if (dakika==3) ddakika = "03"
    else if (dakika==4) ddakika = "04"
    else if (dakika==5) ddakika = "05"
    else if (dakika==6) ddakika = "06"
    else if (dakika==7) ddakika = "07"
    else if (dakika==8) ddakika = "08"
    else if (dakika==9) ddakika = "09"
    else ddakika = dakika;
aay = ""
if (ay==0) aay = "Ocak"
    else if (ay==1) aay = "Subat"
    else if (ay==2) aay = "Mart"
    else if (ay==3) aay = "Nisan"
    else if (ay==4) aay = "Mayis"
    else if (ay==5) aay = "Haziran"
    else if (ay==6) aay = "Temmuz"
    else if (ay==7) aay = "Agustos"
    else if (ay==8) aay = "Eylül"
    else if (ay==9) aay = "Ekim"
else if (ay==10) aay = "Kasim"
else if (ay==11) aay = "Aralik"
    else aay = ay;
hhgun = ""
if (hgun==0) hhgun = "Pazar"
    else if (hgun==1) hhgun = "Pazartesi"
    else if (hgun==2) hhgun = "Sali"
    else if (hgun==3) hhgun = "Çarsamba"
    else if (hgun==4) hhgun = "Persembe"
    else if (hgun==5) hhgun = "Cuma"
    else if (hgun==6) hhgun = "Cumartesi"
        else hhgun = hgun;
ssaat = saat+":"+ddakika+":"+ssaniye
ttarih = gun+" "+aay+" "+yil+" "+hhgun
window.status =" " + ttarih + " " + ssaat
kronometre = setTimeout("tarihsaat()",1000)
}
tarihsaat();
//-->
</script>


Mesaj07.07.2009, 10:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Wink EH
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu