Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj06.07.2009, 10:30 (UTC)    
Mesaj konusu: COKKK ACILLLL YARDIMMMM..!!!!!!!!!!!!!!!!!

Arkadaşlar ben site için media player kodu buldum ama otomatik nasıl calcak acaba ????? bu kodda ne yapmamız gerekiyor ? Question Question Question

Kod:
<object id="mediaPlayer"   width="320"   height="300"  classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"   codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"   standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."  type="application/x-oleobject">   <param name="FileName" VALUE="dosya_adi.wmv">   <param name="ShowControls" value="1">  <param name="AutoStart" value="0">  <param name="ShowDisplay" value="False">  <param name="AutoRewind" value="0">  <param name="PlayCount" value="3">  <param name="ShowStatusBar" value="1">  <param name="ShowGotoBar" value="0">  <param name="AutoSize" value="0">  <param name="EnableContextMenu" value="false">  <param name="BorderStyle" VALUE="1">  <param name="DisplayForeColor" VALUE="0">  <param name="DisplayBackColor" VALUE="0">  <embed type="application/x-mplayer2"   pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"   filename="http://www.fileden.com/files/2008/1/4/1678517/Ceza%20-%2010%20-%20Fark%20Var.mp3
"   src="dosya_adi.wmv"   name="mediaPlayer"   autostart=0  showcontrols=1  showdisplay=False  showgotobar=0  enablecontextmenu=false  showstatusbar=1  autosize="0"   width="320" height="300">   </embed>   </object><a href="http://bebjo.blogspot.com"/>.</a>

______________
Twilight
Mesaj06.07.2009, 10:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
Arkaplan müziği:
İstediğin bir müziğin urlsini çıkar bu ekstraya koy o müzik otomatik olarak çalsın.
Wink
______________
Mesaj07.07.2009, 08:00 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: COKKK ACILLLL YARDIMMMM..!!!!!!!!!!!!!!!!!

Merhaba değerli arkadaşlar;


dmxclan1 yazmış:
Arkadaşlar ben site için media player kodu buldum ama otomatik nasıl calcak acaba ????? bu kodda ne yapmamız gerekiyor ? Question Question Question

Kod:
<object id="mediaPlayer"   width="320"   height="300"  classid="CLSID:22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95"   codebase="http://activex.microsoft.com/activex/controls/mplayer/en/nsmp2inf.cab#Version=5,1,52,701"   standby="Microsoft Windows Media Player bilesenleri yukleniyor.."  type="application/x-oleobject">   <param name="FileName" VALUE="dosya_adi.wmv">   <param name="ShowControls" value="1">  <param name="AutoStart" value="0">  <param name="ShowDisplay" value="False">  <param name="AutoRewind" value="0">  <param name="PlayCount" value="3">  <param name="ShowStatusBar" value="1">  <param name="ShowGotoBar" value="0">  <param name="AutoSize" value="0">  <param name="EnableContextMenu" value="false">  <param name="BorderStyle" VALUE="1">  <param name="DisplayForeColor" VALUE="0">  <param name="DisplayBackColor" VALUE="0">  <embed type="application/x-mplayer2"   pluginspage="http://www.microsoft.com/Windows/Downloads/Contents/Products/MediaPlayer/"   filename="http://www.fileden.com/files/2008/1/4/1678517/Ceza%20-%2010%20-%20Fark%20Var.mp3
"   src="dosya_adi.wmv"   name="mediaPlayer"   autostart=0  showcontrols=1  showdisplay=False  showgotobar=0  enablecontextmenu=false  showstatusbar=1  autosize="0"   width="320" height="300">   </embed>   </object><a href="http://bebjo.blogspot.com"/>.</a>


Dostum zaten otomotik çalıyor. Kodlara bak anlarsın zaten Autostart!

Tüm Bedava-Site(m)'e iyi günler diliyorum...
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu