Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj06.08.2007, 10:07 (UTC)    
Mesaj konusu: siteme üye girişi koymak İŞTİYORUM

SİTEME ÜYE GİRİŞİ KOYMAK İŞTİYOM. AMA ALTINDADA ŞİFREMİ UNUTTUMDA OLSUN
Mesaj06.08.2007, 10:27 (UTC)    
Mesaj konusu: mrhb

sanırım şuan sadece forumdan yapıyoruz ama ben gördüm bir kaç sitede belki cvp gelir bulursan bana da haber ver ok.






www.serkan-1986.tr.gg
Mesaj30.08.2007, 17:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

saklı sayfalardan yapabilirsin ama saklı sayfala koymak istediğin sayfayı herkes göre bilir e benzer bişey var onu login ile göster var onu seç herşey olmuştur. sorun çıkarsa söyle. Very Happy
http://www.bedava-sitem.com/forumtr/viewtopic.php?t=17432
sen yinede form sayfasını oku
yoksa başkaları üye olamaz
Mesaj08.09.2007, 10:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

AL KARDEŞ
Kod:
<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">

<title>Gizli</title>

<script>

function kontrol(x){

if (document.devam.isim.value == "demo" && document.devam.sifre.value == "demo" ){

document.devam.git.disabled = false;};

};

function yuru(y){

window.open("http://www.download-free.8k.com/");

};

</script>

</head>

<body>

<form method="post" action="" name="devam">

<p>KULLANICI  ADI: <input type="text" size="25" name="isim"></p>

<p>KULLANICI  ŞİFRESİ: <input type="password" size="25" name="sifre"></p>

<p><input type="button" value="GİRİŞ  İÇİN  TIKLAYIN" name="bisi" onclick="kontrol(this.form);"></p>

<p><input type="button" value="GİTMEK  İÇİN  TIKLAYIN" onclick="yuru(this.form)" name="git" disabled="true"></p>

</form>

</body>

</html>


NASIL OLDUĞUNU MERAK EDİYOSAN SİTEMDE SAĞ TARAFDAN BAKABİLİRİSN...!
Mesaj09.09.2007, 08:33 (UTC)    
Mesaj konusu: kardeş olmuyor

giriş için tıklayına bastığın zaman hiçbir şey olmuyor
Mesaj17.09.2007, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu: ARKADAŞIM İŞTE SANA ÜYELİK FORMU KODU DAHA FAZLASI İÇİN

Üyelik Formu

table align='center' cellpadding='3' cellspacing='3' border='0'> <tr><td align='center' bgcolor='eeeeee' colspan='2'><b>Yeni Kullanıcı Kaydı</b></td></tr> <form action='modules.php?name=Your_Account' method='post'> <tr><td bgcolor='cccccc'>Üye Adı:<br>(gerekli)</td><td bgcolor='eeeeee'><input type='text' name='ya_username' size='15' maxlength='20'><br><font class='tiny'>(Nick/Rumuz en az 4 En fazla 20 Karakter olmalıdır.)</font></td></tr> <tr><td bgcolor='cccccc'>Gerçek İsim:<br>(gerekli)</td><td bgcolor='eeeeee'><input type='text' name='ya_realname' size='40' maxlength='60'><br><font class='tiny'>Please enter both your first and last name</font></td></tr> <tr><td bgcolor='cccccc'>Email:<br>(gerekli)</td><td bgcolor='eeeeee'><input type='text' name='ya_user_email' size='40' maxlength='255'> <font class='tiny'></font></td></tr> <tr><td bgcolor='cccccc'>Mail adresinizi Onaylayın:</td><td bgcolor='eeeeee'><input type='text' name='ya_user_email2' size='40' maxlength='255'></td></tr> <tr><td bgcolor='cccccc'>Şifre:</td><td bgcolor='eeeeee'><input type='password' name='user_password' size='10' maxlength='20'><br><font class='tiny'>(Boş bırakırsanız şifreniz otomatik olarak oluşturulacak.)</font><br><font class='tiny'>(Şifreniz En az 4 En fazla 20 karakter olmalıdır.)</font></td></tr> <tr><td bgcolor='cccccc'>Şifre Tekrarı:</td><td bgcolor='eeeeee'><input type='password' name='user_password2' size='10' maxlength='20'><br><font class='tiny'>(Boş bırakırsanız şifreniz otomatik olarak oluşturulacak.)</font><br><font class='tiny'>(Şifreniz En az 4 En fazla 20 karakter olmalıdır.)</font></td></tr> <input type='hidden' name='op' value='new_confirm'> <tr><td align='right' bgcolor='eeeeee' colspan='2'><input type='submit' value='Continue'></td></tr> </form></table> buda üyelikikteki html kodların.. _________________ --------------------------------------------------- ..::PaYlAşTıĞıN KaDaR ÖnEmLiSiN::.. Eski Rumuz = coldman <form action="modules.php?name=Your_Account" method="post"><center><font class="content">Üye Adı<br><input type="text" name="username" size="10" maxlength="25" AutoComplete="off"><br>Şifre<br><input type="password" name="user_password" size="10" maxlength="20"><br><input type="hidden" name="random_num" value="49"><input type="hidden" name="gfx_check" value=""><input type="hidden" name="op" value="login"><input type="submit" value="Giriş"></font></center></form> <a href="modules.php?name=Your_Account&op=new_user" _fcksavedurl="modules.php?name=Your_Account&op=new_user" _fcksavedurl="modules.php?name=Your_Account&op=new_user" _fcksavedurl="modules.php?name=Your_Account&op=new_user" _fcksavedurl="modules.php?name=Your_Account&op=new_user" _fcksavedurl="modules.php?name=Your_Account&op=new_user">açabilirsiniz</a>


ASRKADAŞLAR BU KODLARIN DAHA FAZLASI İÇİN http://www.akbul.tr.gg ADRESİNİ ZİYARET EDERSENİZ SEVİNİRİM
Mesaj06.07.2008, 19:45 (UTC)    
Mesaj konusu: MRB

Siz sakın html üyelik sistemi kullanmayın.
Mesaj06.07.2008, 20:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: MRB

paylasim-radyo yazmış:
Siz sakın html üyelik sistemi kullanmayın.


Lütfen başlıkların açıldığı tarihe dikkat edelim Wink
Mesaj06.07.2008, 20:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

TŞK
Mesaj11.07.2008, 12:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

oksutkoyu yazmış:
AL KARDEŞ
Kod:
<html>

<head>

<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=windows-1254">

<title>Gizli</title>

<script>

function kontrol(x){

if (document.devam.isim.value == "demo" && document.devam.sifre.value == "demo" ){

document.devam.git.disabled = false;};

};

function yuru(y){

window.open("http://www.download-free.8k.com/");

};

</script>

</head>

<body>

<form method="post" action="" name="devam">

<p>KULLANICI  ADI: <input type="text" size="25" name="isim"></p>

<p>KULLANICI  ŞİFRESİ: <input type="password" size="25" name="sifre"></p>

<p><input type="button" value="GİRİŞ  İÇİN  TIKLAYIN" name="bisi" onclick="kontrol(this.form);"></p>

<p><input type="button" value="GİTMEK  İÇİN  TIKLAYIN" onclick="yuru(this.form)" name="git" disabled="true"></p>

</form>

</body>

</html>


NASIL OLDUĞUNU MERAK EDİYOSAN SİTEMDE SAĞ TARAFDAN BAKABİLİRİSN...!



bunları verdin sağol kardeşde bunu nereye nasıl koycaz ???
Mesaj11.07.2008, 15:29 (UTC)    
Mesaj konusu: www.sibermsn.tr.gg

paylaşım için tşk herkesi bekleriz
Mesaj11.07.2008, 16:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

Alıntı:
bunları verdin sağol kardeşde bunu nereye nasıl koycaz ???


Arrow Sitene giriş
Arrow Tasarım ayarları
Arrow Sağdaki 1. veya diğer kutucuk
Arrow Kaydet =>

SAYGILARIMLA...
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu