Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj27.07.2009, 18:49 (UTC)    
Mesaj konusu: yükleniyor yardım

arkadaşlar şu resmi
linki:http://site.mynet.com/lazoglukargo/mynet_resimlerim/yukleniyor.gif
sayfanın ortasında sayfa
______________
Mesaj27.07.2009, 19:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

yhani siteniz açılırken bu resmin çıkmasını mı istiyorsunuz ?
______________
Arrow Tr.Gg'lerin İlk Ve Tek İnternet Portalı ... Wink

Mesaj28.07.2009, 08:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

evet
yüklenincede kaybolsun
______________
Mesaj28.07.2009, 10:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yükleniyor Kodları


Bu kod Açılan Sayfanın Altında Sitenin yüklenme durumunu durum çubugunda gösteren kod
Kod:
 <SCRIPT language=VBScript>
<!--

Dim Bar, Line, SP
Bar = 0
Line = "|"
sP = 100

Function Window_onLoad()
Bar = 95
sP = 10
END Function

Function Count()
If Bar < 100 Then
Bar = Bar + 1
Window.Status = "Yükleniyor: " & Bar & "%" & " " & String(Bar, Line)
setTimeout "Count()", SP
Else
Window.Status = "Yükleme Bitti"
Document.Body.Style.Display = ""
End If
End Function

Call Count()

-->
</SCRIPT>




Bu Kod Sitenin Üzerinde Yükleniyor Resimi Çıkıyor Sonra Kayboluyor
Kodlarla Oynarsan istediğini yapabılırsın


Kod:
 <!--hazirkod  kodu başlangıcı--><script type="text/javascript"><!--
<!--
<!--
<!--
document.write('<div id="loading" align="center"><table border="0" width="215" height="80" id="table1"><tr><td background="http://img396.imageshack.us/img396/8378/loadbgxh6.gif"><p align="center"><font color="#000000" size="2" face="verdana">Sayfa yükleniyor...    İyi Eğlenceler...</font></p><center><img border="0" src="http://img.webme.com/pic/k/komediweb/yukleniyor.gif" width="76" height="8"></center></td></tr></table></div>');window.onload=function(){document.getElementById("loading").style.display="none";}//-->
</script><!--hazirkod  Kodu bitir-->



İnşallah Yardımcı Olabilmişimdir kral Wink
______________
____________
Hadii Tıkla Siteni Ekle Sen Kazançlı Çık !
Siteni Ekle Hit Kazan
siteni-eklee.tr.gg LİNK EKLE HİT AL
Mesaj29.07.2009, 15:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodu nereye eklicez!?
Mesaj11.08.2009, 21:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarımın üstündeki yazıya altındaki yazıya copyright a sayfalara css tasarım koduna her yere ekleyebilirsin sana bağlı ama tavsiyem tasarımın üstündeki yazı
Mesaj12.08.2009, 07:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

%100 çalışma garantili ve verdiğiniz resimli yükleniyor kodu kodlararsivim.tr.gg farkıyla...

Kod:
<script type="text/javascript"><!--
<!--
<!--
<!--
document.write('<div id="loading" align="center"><table border="0" width="215" height="80" id="table1"><tr><p align="center"><font color="#000000" size="2" face="verdana">Sayfa</font></p><center><img border="0" src="http://site.mynet.com/lazoglukargo/mynet_resimlerim/yukleniyor.gif " width="190" height="100"></center></td></tr></table></div>');window.onload=function(){document.getElementById("loading").style.display="none";}//-->
</script><font face="Tahoma"><a target="_blank" href="http://www.web-masterim.forum.st/"><span style="font-size: 8pt; text-decoration: none">web-masterim.forum.ST</span></a></font>



güle güle kullanınız...
Mesaj13.08.2009, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler Smile Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu