Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.08.2009, 19:33 (UTC)    
Mesaj konusu: flash soru ve sorunlarınız

selam aleyküm arkadaşlar flash sorun ve sorunlarınızı bu başlık altında toplayalım
her türlü soruna elimden geldigince destek olmaya calışacagım
yardım msn :hardwaremouse( at )hotmail.com
Mesaj03.08.2009, 19:39 (UTC)    
Mesaj konusu:

öncelikli sorum anlamıyorum bunu neden (at) yazıyosunuzda @ yazmıyosunuz
Mesaj05.08.2009, 09:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

firefoxta görüntülenen flash çalışmalarım ie7 de görüntülenmiyor. Sebebi nedir?
______________


UltrAslanet | Galatasaraylının Portalı | Yorumunuzu esirgemeyin.
Mesaj05.08.2009, 14:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Tamam çözümünü buldum. Bu arada flash hakkındaki sorularınızda bu başlık altında bende cevap verebilirim.
______________


UltrAslanet | Galatasaraylının Portalı | Yorumunuzu esirgemeyin.
Mesaj05.08.2009, 14:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

tarayıcı farkları vardır kardeşim mesela ben tasarımı degiştirdim opera da eski tasarım ie7 de ise yeni tasarım görünüyor istersen cookielerini sil bi dene
Mesaj05.08.2009, 17:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

Onunla alakası yok arkadaşım. Alaka şurda. Firefox ta ya da diğer tarayıcılarda gayet net ve elverişli bir şekilde çalışan flash çalışmalarım ie7 de çalışmıyordu. Bende gerekli araştırmayı yaptım ve sorunumu çözdüm. Sorun şurda ie7 her zaman orjinali arıyormuş. Yani flash ı publish ettikten sonra verilen kodu alıp siteme koydum sorun halloldu. Bu kadar basit:)
______________


UltrAslanet | Galatasaraylının Portalı | Yorumunuzu esirgemeyin.
Mesaj05.08.2009, 19:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

sorununu kendin buldugun için sevindim kardeşim
Mesaj06.08.2009, 14:56 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultraslanet yazmış:
Onunla alakası yok arkadaşım. Alaka şurda. Firefox ta ya da diğer tarayıcılarda gayet net ve elverişli bir şekilde çalışan flash çalışmalarım ie7 de çalışmıyordu. Bende gerekli araştırmayı yaptım ve sorunumu çözdüm. Sorun şurda ie7 her zaman orjinali arıyormuş. Yani flash ı publish ettikten sonra verilen kodu alıp siteme koydum sorun halloldu. Bu kadar basit:)


Ben Publish Ediyom Direk Hazırladığım Flashı Bilgisayara .swf Dosyası Olarak Kaydediyor. Kod vermiyor Acaba Neden???

Bu Arada Ben Macromedia Flash 8 Kullanıyom...
Mesaj06.08.2009, 20:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

Publish ederken ayarlardan HTML yide seçiniz.Wink
______________


UltrAslanet | Galatasaraylının Portalı | Yorumunuzu esirgemeyin.
Mesaj07.08.2009, 17:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

ultraslanet yazmış:
Publish ederken ayarlardan HTML yide seçiniz.Wink


HTML yi seçtiğim halde kod vermiyor. Very Happy
Mesaj08.08.2009, 08:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bakın şimdi. Bir çalışmanızı publish etmeniz için öncelikle Flash dosyasını kaydetmeniz gerekir (.FLA) şeklinde. Ardından publish settings e girip FLASH ve HTML seçeneklerini seçip publish e basınız. HTML dosyanız oluşacaktır...
______________


UltrAslanet | Galatasaraylının Portalı | Yorumunuzu esirgemeyin.
Mesaj09.08.2009, 17:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

tabi o ücretli hosting panellerinde atabiliyorsunuz böyle bedava-sitem.com a atamıyorsun kardeşim yani onu bi hostinge upload yapmadan atamssın kısacası
Mesaj12.08.2009, 03:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Güzel Basit FLASH baslık resimi yapmak İçin program isimi yazarmısınız link demiyorum sadece isim tskler
______________



Mesaj13.08.2009, 13:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

ty
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu