Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.08.2009, 16:57 (UTC)    
Mesaj konusu: Css Sorun

http://psbilgini.tr.gg

orta kısım çıkmadı neden ? acaba yardım edermisiniz
Mesaj09.08.2009, 17:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

css kodunda orta bölümün resminin adresini yanlış girmiş olabilirsin.
İstersen bi Bak... Rolling Eyes
Mesaj09.08.2009, 17:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

#icerik {
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background: url(http://img.webme.com/pic/p/psbilgini/orta.gif);
text-align: justify;
float: left

orta kısım böle
Mesaj09.08.2009, 20:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
#icerik {
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background: url(Resim Url'si);
float: left;
overflow:hidden ;

}


bunu dene bakalım ne kadar dogru bılmıyorum.
______________
Mesaj09.08.2009, 21:40 (UTC)    
Mesaj konusu:

ekledim ama olmadı :S
Mesaj10.08.2009, 05:44 (UTC)    
Mesaj konusu:

be dostum siteye icerik id'li div eklememişsin ki Razz
yeni div ekletsem kapatacağımız yerde anlaşmamız zor olur Razz napalım bari birini değiştirme yoluna gidelim..
kodlarınızın arasında

Kod:
<div id="contentim">


kodunu bulup;

Kod:
<div id="icerik">


koduyla değiştirin.. Olmazsa yazın birileri bulunur yardımcı olacak Wink Razz
Mesaj12.08.2009, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkür ederim oldu
Mesaj12.08.2009, 17:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

peki sol tarafa menü eklicem güzel bir menü kodu verirmisiniz
Mesaj12.08.2009, 18:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

menü kodunu buldum ama Very Happy Tasarımın üstündeki yazı kısmıynı bozdum Sad
Mesaj12.08.2009, 18:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

of ne sorunlusun bee Mr. Green
______________
www.kodubul.tr.gg
Mesaj12.08.2009, 18:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
li.nav_element{list-style-type: none;}
li.nav_element{display: none;}

* {padding: 0; margin:0 }

body {
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background: url(http://www.backgroundlabs.com/backgrounds/238.jpg);

}

#design {
width: 900px;
margin-left: auto;
margin-right: auto;
}

#header{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background: url(http://img.webme.com/pic/p/psbilgini/header.png);
width: 900px;
height: 233px;
float: left;
}

.ustmenu {
margin-left: auto;
margin-right: auto;
padding: 50px 0 0 25px;
float: left;
overflow: hidden;
color:#FFF;
font-family:Tahoma, Geneva, sans-serif;
font-size:13px;
}

#icerik {
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background: url(http://img.webme.com/pic/p/psbilgini/orta.gif);
float: left;
overflow:hidden ;

}

#icontent {
width: 900px;
padding: 0 0 0 0;
text-align: justify;
overflow: auto;
}


.solmenu {
width: 175px;
padding: 0 0 0 25px;
float: left;
overflow: hidden;
text-align: justify;
}

.orta {
width: 695px;
padding: 0 0 0 270px;
float: left;
overflow: hidden;
text-align: justify;
font-family:Tahoma;
font-size:15px;
color:#333;
font-weight:bolder;
}

#footer{
margin-left: auto;
margin-right: auto;
background: url(http://img.webme.com/pic/p/psbilgini/alt.png);
width: 900px;
height: 206px;
float: left;

}

Css Kodları bunlar tasarım üstü ve tasarım altı kodlarını verirmisiniz
Mesaj12.08.2009, 20:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodubul yazmış:
of ne sorunlusun bee Mr. Green


kodlamadan anlamıyorum Very Happy
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu