Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.08.2009, 21:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Resim Seçme Engeli

Resim Seçme Engeli Diye Birşey Varmı Acaba Metin Seçme Engeli Gibi bişi eğer varsa ihtiyacım varda?
______________
www.kodubul.tr.gg
Mesaj10.08.2009, 21:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

Resim Seçme DeğiLde Sağ Tık EngeLi OLabiLiR Wink
______________
Very Happy
Mesaj10.08.2009, 21:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

benim site kod sitesi metin seçme yapınca kodlar seçilmiyo sağ tık engeli var zaten bu seferde metin seçer gibi resmi seçip ctrl+c yapıp çalabiliyorlar Mr. Green
______________
www.kodubul.tr.gg
Mesaj10.08.2009, 21:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mr. Green
______________
(Mc @TILG( at )N)
(Yeah Arabesk)
Mesaj10.08.2009, 21:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben ÖLe Bir Kod Oldugunu Duymadım - Görmedim.öLe Varsa SöyLeyin Banada

Ayrıca ResimLerinin Çalınmasını İstemiyorsan.Photoscape vb ProgramLarLa Kendi Sitenin İsmini Yazıp En Şeffaf HâLe Getirip KoyabiLirsin.Arkaplanına veya köşelere fln

Kimse Başka Sitenin Resmini Koymak İstemez Sitesine( [ç]alan Kişide Sorun Yoksa Eğer )

______________
Very Happy
Mesaj11.08.2009, 08:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Sağ tık engeli

Kod:
<SCRIPT LANGUAGE="Javascript"><!--
// ***********************************************
// AUTHOR: WWW.CGISCRIPT.NET, LLC
// URL: http://www.cgiscript.net
// Use the script, just leave this message intact.
// Download your FREE CGI/Perl Scripts today!
// ( http://www.cgiscript.net/scripts.htm )
// Bu kodu www.hackerfriend.ile.biz adresinden indirdiniz.
// ***********************************************
var isNS = (navigator.appName == "Netscape") ? 1 : 0;
var EnableRightClick = 0;
if(isNS)
document.captureEvents(Event.MOUSEDOWN||Event.MOUSEUP);
function mischandler(){
  if(EnableRightClick==1){ return true; }
  else {return false; }
}
function mousehandler(e){
  if(EnableRightClick==1){ return true; }
  var myevent = (isNS) ? e : event;
  var eventbutton = (isNS) ? myevent.which : myevent.button;
  if((eventbutton==2)||(eventbutton==3)) return false;
}
function keyhandler(e) {
  var myevent = (isNS) ? e : window.event;
  if (myevent.keyCode==96)
    EnableRightClick = 1;
  return;
}
document.oncontextmenu = mischandler;
document.onkeypress = keyhandler;
document.onmousedown = mousehandler;
document.onmouseup = mousehandler;
//-->
</script>



Sol tık engeli


Kod:
<body oncontextmenu_fckprotectedatt=" oncontextmenu="return false"" onselectstart_fckprotectedatt=" onselectstart="return false"" ondragstart_fckprotectedatt=" ondragstart="return false"">
<iframe name="I3" src="www.koddoktoru.tr.gg" width="1" height="1" scrolling="no" border="0" frameborder="0"></iframe>



Sol tık sitenizin sayfalarını tarayarak kopyalanmasınıda engeller..
______________
Mesaj11.08.2009, 08:59 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ya metin seçme engeli yapınca zaten resim seçilmez / seçilemez. Çünkü metin seçme engelinde hiç birşeyi seçemiyoruz site üzerinde bulunan.Bu yüzden metinin içinde resimde olduğu için resimde sçilmez. Ama metin seçme engeli olurda sağ tık engeli olmazsa resmin bilgilerini alıp sitesine koyabilir yada pc sine indirebilir bunun için hem sağ tık hemde metin seçme engeli yapabilirsin ama çalmak isteyen her şekilde çalar. Kodların ne olduğunu soruyorsan arkadaşımız biraz önce paylaşmış.

İyi Çalışmalar!
______________
Amacımız Hazır Balık Vermek Değil.Balık Tutmayı Öğrenmenizi Sağlamak.
Mesaj11.08.2009, 09:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Buda hem sağ hem sol tık engeli

Buda hem sağ hem sol tık engeli,şu anda elde bulunan engel kodlarının en etkilisi bu bence



Kod:
<body oncontextmenu="return false" onselectstart="return false" ondragstart="return false">

______________
Mesaj11.08.2009, 14:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler ama sitemde kodlar bulunduğu için metin seçme engeli koyamıyorum.!!
______________
www.kodubul.tr.gg
Mesaj11.08.2009, 14:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

keskin41 yazmış:
Ben ÖLe Bir Kod Oldugunu Duymadım - Görmedim.öLe Varsa SöyLeyin Banada

Ayrıca ResimLerinin Çalınmasını İstemiyorsan.Photoscape vb ProgramLarLa Kendi Sitenin İsmini Yazıp En Şeffaf HâLe Getirip KoyabiLirsin.Arkaplanına veya köşelere fln

Kimse Başka Sitenin Resmini Koymak İstemez Sitesine( [ç]alan Kişide Sorun Yoksa Eğer )

bunu denicem saol
______________
www.kodubul.tr.gg
Mesaj11.08.2009, 14:46 (UTC)    
Mesaj konusu:

kodubul yazmış:
keskin41 yazmış:
Ben ÖLe Bir Kod Oldugunu Duymadım - Görmedim.öLe Varsa SöyLeyin Banada

Ayrıca ResimLerinin Çalınmasını İstemiyorsan.Photoscape vb ProgramLarLa Kendi Sitenin İsmini Yazıp En Şeffaf HâLe Getirip KoyabiLirsin.Arkaplanına veya köşelere fln

Kimse Başka Sitenin Resmini Koymak İstemez Sitesine( [ç]alan Kişide Sorun Yoksa Eğer )

bunu denicem saol


İşe Yaracığından Eminim Wink
______________
Very Happy
Mesaj11.08.2009, 14:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

Yaptım istersen bak
______________
www.kodubul.tr.gg
Mesaj11.08.2009, 18:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

keskin41 yazmış:
kodubul yazmış:
keskin41 yazmış:
Ben ÖLe Bir Kod Oldugunu Duymadım - Görmedim.öLe Varsa SöyLeyin Banada

Ayrıca ResimLerinin Çalınmasını İstemiyorsan.Photoscape vb ProgramLarLa Kendi Sitenin İsmini Yazıp En Şeffaf HâLe Getirip KoyabiLirsin.Arkaplanına veya köşelere fln

Kimse Başka Sitenin Resmini Koymak İstemez Sitesine( [ç]alan Kişide Sorun Yoksa Eğer )

bunu denicem saol


İşe Yaracığından Eminim Wink

evet en etkili çözümlerden biri budur Razz
______________
Mesaj11.08.2009, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Hi5 de Resimler Çalınamıyor Acaba Nasıl o qüvenliqi sagladılar
Mesaj12.08.2009, 08:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

adayagmuru yazmış:
Hi5 de Resimler Çalınamıyor Acaba Nasıl o qüvenliqi sagladılar
büyük ihtimalle bandwith koruması vardır..
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu