Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj19.08.2009, 10:01 (UTC)    
Mesaj konusu: İnternette Mybrute Çılgınlığı

http://bywalkie.mybrute.com/ Burdan kayıt olabilirsiniz..

İnternet tabanlı oyunlar son yıllarda bilgisayar kullanıcılarının en fazla ilgi duyduğu oyunların başında geliyor. Sebep basit; çoğu kurulum gerektirmiyor, oynanışı kolay, fazla zamanınızı almıyor ve arkadaşlarınızla bir arada oynayabiliyorsunuz. Bunun farkında olan yazılım firmaları da kitleleri kendine çeken oyunlar yapmaya devam ediyor. Mybrute da bu oyunlardan biri. Sadece birkaç ay gibi kısa bir sürede dünyadaki yüzbinlerce oyun severin dikkatini çeken oyun, yarattığınız karakterinizi arenada diğer karakterlerle kapıştırıp geliştirip yeni özellikler kazandırmak ve sıralamada en yükseğe çıkmak üzerine. Ekşi Sözlük’te adı duyulduktan sonra binlerce Türk kullanıcının da dikkatini çeken oyunda artık herkes karakterini tanıtmak ve daha fazla güçlendirmek için çaba sarfediyor.

İsmini verdiğiniz her karaktere Güç, Beceri, Hız gibi temel özelliklerin rastgele dağıtılması dışında, özel yetenekleriniz ve silahlarınızın ne olacağı da yine şansınıza kalmış. Başlangıçta 6, ertesi günlerde her gün 3 dövüş hakkına sahip olduğunuz oyunda karakterinizin seviyesini yükseltip yeni özellikler edinmesini sağlayabilmenin bazı yolları var. Bunların ilki, her gün kazandığınız dövüş hakkıyla dövüşerek kazandığınızda 2, kaybettiğinizde 1 “experience point” kazanmak. Oyunu her gün açmak önemli; çünkü dövüş hakkınız ertesi güne devrolmuyor.

Deneyim puanı kazanmanızın bir diğer yolu da çekirge (pupil) kazanmak. Kendi sayfanızın linkini arkadaşlarınıza verdiğinizde ya da insanların ilgisini çeken bir siteye bıraktığınızda mybrute’ta ilk kez sizinle dövüşen herkes çekirgeniz olacaktır ve bu da size 1 deneyim puanı daha kazandıracaktır. Arkadaşlarınızın level atlaması yine size deneyim puanı kazandıracak ve böylece çok sayıda çekirgeye sahip olmanız oyunda daha iyi yerlere gelmenize yardımcı olacaktır.

Oyunda katılım sınırlaması bulunmuyor. İstediğiniz kadar karakter oluşturabiliyorsunuz. Bu da kullanıcıları rastgele dağıtılan özelliklerden daha iyisini elde etmek için sürekli yeni karakter yaratmaya itiyor.

Bugünlerde Türkiye’de duyanın neredeyse kalmadığı Mybrute’te, zaman zaman yoğunluktan dolayı duraksamalar yaşanmakta. Şu bir gerçek ki, oyun yapımcı firmanın tanıtımına inanılmaz katkı sağladı.
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu