Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.08.2007, 12:33 (UTC)    
Mesaj konusu: ===>>KIZ ARKADASIM<<===

Kız arkadasımLa barısmak için ona bir site yapıyorum ama anasayfa yapmak istiorum.Böyle kalpler koycam.Siteye giriş için tıkla.Öle Nasıl yaparım bi yardım Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad
Mesaj09.08.2007, 12:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ===>>KIZ ARKADASIM<<===

ms-dos yazmış:
Kız arkadasımLa barısmak için ona bir site yapıyorum ama anasayfa yapmak istiorum.Böyle kalpler koycam.Siteye giriş için tıkla.Öle Nasıl yaparım bi yardım Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad


ms-dos yazıyor ama bilmen lazım kardes bunları Smile bunun için bazı hazır html kod yazan sayfalarda gerekli dökümanı bulabilirsin ve sonra sayfalarımı değiştirden anasayfaya o kodu yapıştırır olayı bitirirsin ve kıs arkadasın aynen su olur erir.. Selametle.
Mesaj09.08.2007, 12:56 (UTC)    
Mesaj konusu: krds gir benim siteye

benim sitede sevenlerin sitesi die bi menü var orada ki gif in üzerine tıkla
acılan pencerede resmin altına adınızı yaz sona preview e tıkla resim olusur sonra resmi farklı kaydete bass sitende ki resimleri yönetten resmi bilgisayara yüklediğin yerden bul kaydet sonra sayfalarımı degiştire gel anasayfayı sec en altta resim ekleden resmi bul tmm de resim eklensn oke! Laughing
Mesaj09.08.2007, 13:07 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ===>>KIZ ARKADASIM<<===

ayrıcada yeni bi site aç ms-dos ne ya Twisted Evil onu anlatan bi şeyler olsun bi de bilgisayardan böyle site olaylarından falan anlamıyosa flashlı,javalı bi şeyler bulmaya çalış java ve flashlar her zaman ilgi çeker unutma Cool
Mesaj09.08.2007, 13:19 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ===>>KIZ ARKADASIM<<===

kiyak yazmış:
ms-dos yazmış:
Kız arkadasımLa barısmak için ona bir site yapıyorum ama anasayfa yapmak istiorum.Böyle kalpler koycam.Siteye giriş için tıkla.Öle Nasıl yaparım bi yardım Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad


ms-dos yazıyor ama bilmen lazım kardes bunları Smile bunun için bazı hazır html kod yazan sayfalarda gerekli dökümanı bulabilirsin ve sonra sayfalarımı değiştirden anasayfaya o kodu yapıştırır olayı bitirirsin ve kıs arkadasın aynen su olur erir.. Selametle.


Kardes saol da kodu eklersen bide daha acık anlatırsan senin sitene girdimde öyle olmasını beklıyorum nolur bi bak...Anlat..Gökhan abi senin dediğin gibi değil abi...yinede saol..Kiyak abi beklıyorum..
Mesaj09.08.2007, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: ===>>KIZ ARKADASIM<<===

antispamteam yazmış:
ayrıcada yeni bi site aç ms-dos ne ya Twisted Evil onu anlatan bi şeyler olsun bi de bilgisayardan böyle site olaylarından falan anlamıyosa flashlı,javalı bi şeyler bulmaya çalış java ve flashlar her zaman ilgi çeker unutma Cool


ms-dos bnm sitem ona actıgım site www.cileklitofitam.tr.gg
Mesaj09.08.2007, 16:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

SAYFANA KALPLER YAĞSIN
Kod:
<marquee behavior="scroll" direction="down" scrollamount="5"style="position: absolute;
left: 127px; top: 150px; width:16px; height: 511px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) !
important;">♥</span></marquee> <marquee behavior="scroll" direction="down" scrollamount="5"
style="position:absolute; left: 179px; top: 170px; width: 16px; height:383px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) !
important;">♥</span></marquee> <marquee behavior="scroll"direction="down" scrollamount="1"
style="position: absolute;left: 229px; top: 190px; width: 16px; height: 304px;">
<span style="color: rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee><marquee behavior="scroll" direction="down"
scrollamount="4" style="position: absolute; left: 276px; top: 180px; width:16px; height: 529px;">
<span style="color: rgb(25, 25, 112) !important;">♥</span></marquee> <marquee behavior="scroll" direction="down"
scrollamount="4" style="position:absolute; left: 324px; top: 160px; width: 16px; height:404px;">
<span style="color: rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee> <marquee behavior="scroll" direction="down"
scrollamount="2" style="position: absolute; left:232px; top: 190px; width: 16px; height: 230px;">
<span style="color: rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee><marquee behavior="scroll" direction="down"
scrollamount="7"style="position: absolute; left: 142px; top: 150px; width:16px; height: 237px;">
<span style="color: rgb(25, 25, 112) !important;">♥</span></marquee>
<marquee behavior="scroll"direction="down" scrollamount="7" style="position: absolute; left:
295px; top: 170px; width: 16px; height: 273px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee>
<marquee behavior="scroll" direction="down" scrollamount="2" style="position: absolute; left: 105px; top: 230px; width:
16px; height: 246px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) !important;">♥</span></marquee>
<marquee behavior="scroll" direction="down" scrollamount="3" style="position:absolute; left: 370px; top: 190px; width: 16px; height:
435px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee> <marquee behavior="scroll"
direction="down" scrollamount="4" style="position: absolute; left: 392px;top: 150px; width: 16px; height: 522px;"><span style="color:
rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee><marquee behavior="scroll" direction="down" scrollamount="7"
style="position: absolute; left: 433px; top: 170px; width:16px; height: 416px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) !important;">♥</span>
</marquee> <marquee behavior="scroll"direction="down" scrollamount="7" style="position: absolute; left:
466px; top: 200px; width: 16px; height: 411px;"><span style="color:
rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee>
<marquee behavior="scroll" direction="down" scrollamount="1"
style="position: absolute; left: 566px; top: 170px; width:
16px; height: 497px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) !
important;">♥</span></marquee> <marquee behavior="scroll"
direction="down" scrollamount="6" style="position: absolute; left:
586px; top: 200px; width: 16px; height: 445px;"><span style="color:
rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee> <marquee behavior=
"scroll" direction="down" scrollamount="1" style="position: absolute;
left: 532px; top: 170px; width: 16px; height: 382px;"><span style="color:
rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee> <marquee behavior="scroll"
direction="down" scrollamount="3" style="position: absolute; left: 610px; top: 200px;
width: 16px; height: 331px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) ! important;">♥
</span></marquee> <marquee behavior="scroll" direction="down" scrollamount="6"
style="position: absolute; left: 649px; top: 250px; width: 16px; height: 403px;">
<span style="color: rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee>
<marquee behavior="scroll" direction="down" scrollamount="4" style="position:
absolute; left: 695px; top: 290px; width: 16px; height: 523px;"><span style="color:
rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee> <marquee behavior="scroll"
direction="down" scrollamount="7" style="position: absolute; left: 650px; top:
180px; width: 16px; height: 259px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) !
important;">♥</span></marquee> <marquee behavior="scroll" direction="
downs"scrollamount="6" style="position: absolute; left: 689px; top: 160px; width:
16px; height: 219px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span>
</marquee> <marquee behavior="scroll" direction="down" scrollamount="3" style="position:
absolute; left: 727px; top: 200px; width: 16px; height: 406px;"><span style="color:
rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee> <marquee behavior="scroll"
direction="down" scrollamount="6" style="position: absolute; left: 755px; top: 150px;
width: 16px; height: 528px;"><span style="color: rgb(25, 25, 112) ! important;">♥
</span></marquee> <marquee behavior="scroll" direction="down" scrollamount="2" style=
"position: absolute; left: 786px; top: 180px; width: 16px; height: 414px;"><span style
="color: rgb(25, 25, 112) ! important;">♥</span></marquee>
Mesaj12.08.2007, 11:55 (UTC)    
Mesaj konusu: cvp.

bunun için Flash-introyu aktif etmen gerekio..
Mesaj20.08.2007, 12:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Siten Hacklenmiş MS - DOS

Abi siten hacklenmiş mi senin n olmuş! ya
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu