Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj01.09.2009, 19:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Değişik Diller kodu

Merhaba arkadaşlar ,


Kod:
<div style="text-align: center"><span style="font-size: smaller">Dilleri se&ccedil;mek i&ccedil;in bu pencereyi kullanın.Yeni a&ccedil;ılan pencereden dil se&ccedil;erseniz hata verir.</span></div>
<p>
<table height="26" cellspacing="1" cellpadding="1" width="543" align="center" border="0" style="width: 543px; height: 26px">
    <tbody>
        <tr>
            <td><img height="30" alt="T&uuml;rk&ccedil;e" width="30" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/tr.png" /></td>
            <td><img alt="English" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/en.png" /></td>
            <td><img alt="France" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/fr.png" /></td>
            <td><img height="30" alt="Germany" width="30" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/de.png" /></td>
            <td><img alt="Italy" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/it.png" /></td>
            <td><img alt="Spain" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/sp.png" /></td>
            <td><img alt="Suudi Arabi" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/sa.png" /></td>
            <td><img alt="China" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/ch.png" /></td>
            <td><img height="30" alt="Rusia" width="30" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/ss.png" /></td>
            <td><img alt="Japan" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/jp.png" /></td>
            <td><img alt="Greek" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/yn.png" /></td>
            <td><img alt="Portugal" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/po.png" /></td>
            <td><img alt="Norway" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/no.png" /></td>
            <td><img alt="Bulgaria" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/bu.png" /></td>
            <td><img alt="Romaina" border="0" src="http://www.bahcesel.com/images/flag/ro.png" /></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</p>




Arkadaşlar hiç 3 saat bayrak falan aramayın ben burdan sizin için kendi sitemdeki kodu verdim.

Kendi sitemizi nasıl farklı dillerde yapacağız....
Arkadaşlar önce sayfalarımı değiştir-yeni sayfa ekle yapıp kodu kaynak butonuna basarak yapıştırıyoruz ...

Sonra tekrar kaynak butonuna basınca dillerimizin nasıl göründüğünü görüyoruz...Şimdi nasıl link vereceğiz...

İlk önce http://translate.google.com/ adresine gireceğiz sonra bizde olan tüm dillerde sitemize gireceğiz ve tarayıcıdan linki alacağız.

Daha sonra tekrar sayfalarımı değiştire gelip bayrakların üstüne tek tek tıklayarak köprü ekleyeceğiz.Url bölümüne translateden aldığımız linki ekleyeceğiz.Bunu unutmayın linkler mutlaka yeni pencerede açılmalıdır.
(Yeni pencerede açmak için köprü butonunda tıkladığımızda açılan tablodaki hedef bölümüne tıklayacağız ve yandan Yeni Pencere _blank seçeneğini seçeceğiz...)

Hepsini tek tek yaptıktan sonra kaynak butonuna basıp kodu alın ve sitenizde istediğiniz yere yapıştırın.


İyi eğlenceler.
______________
Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Mesaj01.09.2009, 19:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel kod
Mesaj01.09.2009, 19:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

biltekno-web yazmış:
güzel kod
Teşekkür ederim tamamen kendi yapımımdır Wink
______________
Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Mesaj01.09.2009, 19:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

online-games1 yazmış:
biltekno-web yazmış:
güzel kod
Teşekkür ederim tamamen kendi yapımımdır Wink

ozmn iyiymiş
Mesaj01.09.2009, 20:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

online-games1 yazmış:
biltekno-web yazmış:
güzel kod
Teşekkür ederim tamamen kendi yapımımdır Wink


eminmisin Smile keşke resimleri kendin upload etseydim Very Happy hehe
emeğe saygı Wink
______________
Mesaj02.09.2009, 09:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

[quote="trakyafb"]
online-games1 yazmış:
biltekno-web yazmış:
güzel kod
Teşekkür ederim tamamen kendi yapımımdır Wink


eminmisin Smile keşke resimleri kendin upload etseydim Very Happy hehe
emeğe saygı Wink[/quoteTamamende değil caaanım Very Happy bişeler yapmaya çalısıstım trakyafb abimiz Very Happy saolsun düzenledi yardımı büyük ! ! ! Very Happy


Pardon yaw unutmusum seni sölemeyi kusura bakma valla.
______________
Dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE
Mesaj07.09.2009, 23:25 (UTC)    
Mesaj konusu: hata

ya dediklerinizin hepsini yapıorum ama sonradan bayraklara tıkladığımda sayfa görüntülenemio. yardımınıza ihtiyacım var bu konuda
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu