Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj09.09.2009, 20:44 (UTC)    
Mesaj konusu: Resmi Otomatik Olarak Küçültme Kodu

Evet arkadaşlar bazı resimler vardırki tasarımı bozar siz bunu bozmamasını istiyorsanız veya resmin tam gözükmesiniz istiyorsanız bu kodu
Css tasarımlarda Tasarım Ayarları >>>> Gelişmiş Ayarlar >>>> Css Kodu Kısmına Yapıştırıyorsunuz ve gerisine siz karar verin.

Kod:
/*post body image-------------------------------------------------------------------*/
.postbody img{
max-width:600px;
max-height:600px;
}

.postbody img:hover{
max-width:800px;
max-height:800px;
overflow:auto;
}

Sorularınızı buradan sorunuz,

Bir teşekkür yeter... Rolling Eyes
______________
.fear{display:none;}
Mesaj09.09.2009, 20:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ayrıca bs forumu içinde gerekli çünkü arkadaşlar resim koyuyor gereğinden fazla büyük oluyor ve tasarımı bozuyor. Mr. Green
______________
.fear{display:none;}
Mesaj09.09.2009, 21:11 (UTC)    
Mesaj konusu:

güzel seçicilerle herşey yapılabilir.
______________
Özel mesajlara bakmıyorum bile...
Mesaj09.09.2009, 22:54 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Resmi Otomatik Olarak Küçültme Kodu

interforce yazmış:
Evet arkadaşlar bazı resimler vardırki tasarımı bozar siz bunu bozmamasını istiyorsanız veya resmin tam gözükmesiniz istiyorsanız bu kodu
Css tasarımlarda Tasarım Ayarları >>>> Gelişmiş Ayarlar >>>> Css Kodu Kısmına Yapıştırıyorsunuz ve gerisine siz karar verin.

Kod:
/*post body image-------------------------------------------------------------------*/
.postbody img{
max-width:600px;
max-height:600px;
}

.postbody img:hover{
max-width:800px;
max-height:800px;
overflow:auto;
}

Sorularınızı buradan sorunuz,

Bir teşekkür yeter... Rolling Eyes


bu kodun işlemesi için resimlerin içinde bulunduğu katmanın sınıf ismi postbody olmalı. aksi takdirde işe yaramaz. kendi tasarımımıza uyarlamak için tek gereken max-width ve max-height leri almak. overflow özellği de yine de taşarsa kapsayan eleman taşan bölümü göstersin mi, scrollbar mı çıkarsın, gizlesin mi diye.
paylaşım güzel
______________
Hey maan
Mesaj09.09.2009, 23:05 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Resmi Otomatik Olarak Küçültme Kodu

scriptype yazmış:
interforce yazmış:
Evet arkadaşlar bazı resimler vardırki tasarımı bozar siz bunu bozmamasını istiyorsanız veya resmin tam gözükmesiniz istiyorsanız bu kodu
Css tasarımlarda Tasarım Ayarları >>>> Gelişmiş Ayarlar >>>> Css Kodu Kısmına Yapıştırıyorsunuz ve gerisine siz karar verin.

Kod:
/*post body image-------------------------------------------------------------------*/
.postbody img{
max-width:600px;
max-height:600px;
}

.postbody img:hover{
max-width:800px;
max-height:800px;
overflow:auto;
}

Sorularınızı buradan sorunuz,

Bir teşekkür yeter... Rolling Eyes


bu kodun işlemesi için resimlerin içinde bulunduğu katmanın sınıf ismi postbody olmalı. aksi takdirde işe yaramaz. kendi tasarımımıza uyarlamak için tek gereken max-width ve max-height leri almak. overflow özellği de yine de taşarsa kapsayan eleman taşan bölümü göstersin mi, scrollbar mı çıkarsın, gizlesin mi diye.
paylaşım güzel


postbody kaldırıp img seçicisi olarak yapılada bilir ama her resim öle olur bir garip olur xD overflow da hidden yaparsan gizler scrollbar olmaz xP
______________
Özel mesajlara bakmıyorum bile...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu