Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj17.09.2009, 15:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Yardım Konuları

Arrow Bir HTML Sayfasının Yapısı

HTML Belgeleri <HTML> ile başlar ve yine </HTML> ile biter. Bu sayfadaki, sayfa hakkında bilgi almamızı sağlayan kısım <HEAD> ile başlayan ve yine <HEAD> ile biten kısımdır. Kodları ekleyeceğimiz kısım ise bu tagın hemen sonunda <BODY> ile </BODY> arasındaki bölümdür.

Arrow Internet Sayfasına Nasıl Eklerim?

Web sayfasında eklemek istediğiniz yeri seçin. O bölgeye yakın bir kelimeyi kaynakta aratın ve oraya ilgili kodu ekleyin.

Arrow Blog, CMS ve Diğer Sistemlerde

Günümüzde kullanılan birçok blog sitesinde de bu kodları kullanabilmektesiniz. Yapmanız gerek sadece Java Script/HTML ya da kod eklentisi eklemek. Sağ ve sol taraftaki boşlukları da değerlendirebilirsiniz.

Arrow Ekledim Ama Görülmüyor?

Eğer kendi bilgisayarınızda kodu eklemiş ve HTML belgesini açmışsanız, IE güvenlik sorusu sorar buna İçeriğe İzin Ver diyerek scripte ulaşabilirsiniz. Eğer sorun bunun gibi birşey değilse tarayıcınız Java Script destekli değil demektir. Güncel bir tarayıcı yükleyerek bu sorunu çözebilirsiniz.

Arrow Ekledim Ama Düzgün Görülmüyor?

Eklediğiniz kodun başına ve sonuna <BR /> ekleyin. Böylece yeni bir satırda yer vermiş olacaksınız. Eğer bunun dışında scriptsel bir hata söz konusu ise bu sitenin yöneticileri en kısa zamanda müdahale edecektir, sizin ayrıca kodda değişiklik yapmanıza gerek yoktur.



www.İlkbizde.tr.gg anlatımıdır izinsiz paylşılamaz....
______________

Mesaj17.09.2009, 15:12 (UTC)    
Mesaj konusu:

BunLar İlk Bs'ye Üye oldugumda oLuyodu arTık oLmuyoR.'
yani OlmuyoR Derken Tum hepsinden anLadığım iÇin olmuyor xD

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu