Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj25.09.2009, 16:45 (UTC)    
Mesaj konusu: C.G BeylikDüzü'nde Ben Orda Oturuyorum

İiiki Beni Kesmedi..BeylikDüzü'nde Oturuyorum..Beni Kesmek Sıkar Very Happy ...

B Mahallesindeyim Ama Olsun.. Wink

Cem Beylikdüzü'nde saklanmış
24 Eylül 2009 / 23:59
Münevver Karabalut'un katil zanlısı Cem Garipoğlu'nun cinayetin ardından saklandığı ilk adresi polisin bulduğu bildirildi

Münevver Karabulut'un katil zanlısı Cem Gariboğlu'nun cinayetten hemen sonra bir süre saklandığı ev Beylikdüzü'nde ortaya çıktı.

Evin Baba Nida Garipoğlu'nun şirketinde satın alma müdürü olarak çalışan Mehmet K.'ya ait olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre Cem Garipoğlu cinayetin ardından ilk önce Ak Merkez'de bir süre dolaştı. Bahçeşehir'de bir kafede babasıyla oturan Cem Garipoğlu babasının adamları tarafından Garipoğlu ailesine ait Burgaz Rakı'da satın alma müdürü olarak çalışan Mehmet K.'nın Güzelyurt Mahallesi Yıldırım Beyazid Caddesi Profesörler Sitesi A Blok'taki 32 numaralı dairesine getirildi. Burada bir süre kalan Garipoğlu, yine babasının adamları tarafından başka bir yere götürüldüğü öne sürüldü.

Olayın ortaya çıkmasının ardından basın mensupları Beylikdüzü'ndeki evin bulunduğu noktaya akın etti. Birçok televizyon kanalı canlı yayın yaparak, Garipoğlu'nun bu evde bir süre kaldığını izleyicilere duyurdu. 15 katlı binanın apartman sakinleri basın mensuplarının Cem Garipoğlu'nun bir süre bu evde kaldığını söylenmesi üzerine şaşkınlıklarını gizleyemediler. Cinayet sonrasında herhangi bir olağanüstü durumla karşılaşmadıklarını ifade eden apartman sakinleri, apartmanda güvenlik kamerasının bulunmadığını söylediler. Bu arada söz konusu dairenin zilinde "Ercan Özyürek" isminin yazılı bulunması dikkat çekti.

Öte yandan apartmanın içinden görüntü almak isteyen basın mensupları apartman yönetimi tarafından engellendi.

Asayiş Şube Müdürlüğü'nde sorguda olan Mehmet K. ve beraberindeki 3 kişinin yarın "yardım ve yataklık" suçundan soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Savcısı Faruk Erşen Yılmaz'a ifade vereceği öğrenildi.
______________
/`*•.¸,¤°´*=Okullar Açıldı Uzun Süre Yokum...¤,¸.•*´


Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu