Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj03.10.2009, 10:54 (UTC)    
Mesaj konusu: NeTTe Çocuk Var !

“NeTTe Çocuk Var” ile anne ve babalar çocuklarına interneti güvenli şekilde kullandırabilecek.


Türk Telekom, müşterilerinin hayatını kolaylaştıran yenilikçi ürün ve servislerine bir yenisini daha ekledi. Türk Telekom tarafından geliştirilen ‘NeTTe Çocuk Var’ hizmeti ile çocuklarının interneti güvenle kullanmalarını isteyen aileler yeni bir seçeneğe sahip oldu.

‘NeTTe Çocuk Var’ hizmeti, merkezi bir sistemle, bu seçeneği tercih eden aileler için belirlenen kategorilerdeki içeriklerin filtrelenmesini sağlıyor. Aynı kategoriler, yine Türk Telekom tarafından okullardaki internetin filtrelenmesinde de kullanılıyor. ‘NeTTe Çocuk Var’, ailelere çocukların okullarda kullandığı interneti evde de kullanma seçeneği sunuyor.

Merkezi bir sistemle sunulan ‘NeTTe Çocuk Var’ hizmetinden yararlanmayı seçen ailelerin herhangi bir program yüklemesine gerek kalmıyor. Türk Telekom tarafından internet servis sağlayıcılara toptan olarak sunulan “NeTTe Çocuk Var” hizmetini seçen ailelerin, internet servis sağlayıcıları ile temas kurmaları yeterli. ”NeTTe Çocuk Var” hizmeti kısa zamanda açılıyor.

”NeTTe Çocuk Var” hizmeti ile pornografi, dolandırıcılık, uyuşturucu, alkol, kumar gibi sakıncalı ve şiddet içerikli ana kategorilerde tespit edilen siteler için filtreleme yapılıyor.

Türk Telekom Operasyon Başkanı Celalettin Dinçer hizmetin tanıtımına ilişkin düzenlenen basın toplantısında “Türk Telekom olarak Türkiye’ye karşı sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Daha önce okulların yanı sıra bazı kurumlara da sunulan bu hizmeti internet servis sağlayıcılara toptan sunarak bireysel kullanıcıların da kullanımına açtık. Çocuklarımızın interneti daha güvenli kullanmaları hedefiyle önümüzdeki dönemlerde de yatırımlarımızı aynı kararlılıkla sürdüreceğiz” diye konuştu.

Konu hakkında bilgi veren Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan ise, “Türk Telekom olarak, müşteri odaklı yaklaşımımız ile müşterilerin farklı ihtiyaç, beklenti ve kullanım alışkanlıklarını belirliyor ve bu doğrultuda ürün ve hizmetler geliştirmeye devam ediyoruz. Amacımız internetin etkin ve faydalı kullanımı ile toplumda bilgiye erişimin olanaklarını artırmak” dedi.

Türk Telekom’un yeni hizmeti ‘NeTTe Çocuk Var’ hakkında ayrıntılı bilgi, 444 1 444 numaralı Müşteri Hizmetleri’nden, ofislerden, bayilerden ve www.turktelekom.com.tr adresinden alınabilir.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu