Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj14.10.2009, 13:18 (UTC)    
Mesaj konusu: G.Saray’a Dostluk Maçı Daveti [ Spor & Haber ]

G.Saray’a Dostluk Maçı Daveti





G.SARAY’A Mısır’dan davet var. Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi’ne katılan Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, ilginç bir taleple karşılaştı. Mısır Ekonomi Bakanı, Çağlayan’la yaptığı görüşmede G.Saray’ı Mısır’a getirmesini istedi.

MÜSTAKİL İşadamları Derneği tarafından bu yıl 13.’sü düzenlenecek olan IBF Kongresi’ne katılan Bakan Çağlayan, burada Mısır Ekonomi Bakanı ile samimi bir sohbete girişti. İkilinin yaptığı görüşmede konu futbola kadar uzandı. Sohbet sırasında, 2009 yılının ilk 7 ayında ihracatımızın yüzde 140 oranında arttığı Mısır’la futbol alanında da işbirliğinin ilk adımları atıldı.

İKİ bakan kendi ülkelerinin futbolları hakkında birbirlerine bilgi verirken, Çağlayan’a Mısırlı meslektaşı G.Saray’ı tanıdığını ve elde ettiği başarıların farkında olduğunu belirtti. Ardından Çağlayan’dan G.Saray’ı, Mısır’a bir dostluk maçı için getirmesi ricasında bulundu. Bakan Çağlayan ise bu nazik davet sonrası konuyu G.Saraylı yöneticilere ileteceğini ifade edip, sarı-kırmızılıların uygun bir tarih bulabilirse bu isteği geri çevirmeyeceğini söyledi.
Mesaj14.10.2009, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mısırlı diyip geçmeyelim, hakikaten iyi takımları vardır diye düşünüyorum (:
Yedek takımıyla çıkarız belki Laughing
______________
@Sadece gülmekle yetiniyorum.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu