Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj20.10.2009, 11:27 (UTC)    
Mesaj konusu: Herkes Baksın Yasak element Contorium

Biraz araştırma yaptım ve4 şu elemente rastladım " Contorium " simgesi con ve windows işletim sistemine ait pclerde con adında bir klasör oluşturamıyosunuz.
Şimdi size inanılmaz şeyler göstericeğim. Okuduğum ve facebookta gördüğüm yazılardan birini paylaşıyorum. Size araştırma sonuçlarımı açıklıyorum ve bulduklarımı aynen naklediyorum :
Benim bu konuda çok fazla eksiğimin olduğunu düşünüyorum bilen birileri varsa hiç çekinmeden paylaşsınlar lütfen Very Happy

Ve bir not daha ilk önce şurdaki haberleri inceleyin sonradan beni anlıcanıza eminim :

http://www.d-onlineyellowpages.com/...um-engineering/
http://arsiv.sabah.com.tr/...gnc103-20041128-102.html
http://www.yenisafak.com.tr/...27.12.2006&c=1&i=21547

irak”in işgal edilmesinden sonra acaba abd nereye yönelecek ?
şu anda hakkında en çok gizli araştırma yapılan mineral simgesi "con" olan contorium. hakkında google ya da başka kuruluşları kullanarak araştırma yapmak yasak.

!!!!bilgisayarınızda con isminde klasör açamıyorsunuz!!!

isterseniz deneyin.

contorium = con+toryum
simgesi con, atom numarası 90, kütle numarası 367,4! bu rekor bir radyoaktivite! dünyada sadece istabul boğazının diplerinde bulunduğu tespit edildi!
bu elementten son yıllarda enerji üretiminde, özellikle roket yakıtlarında had safhada faydalanılıyor. bilgisayar devrelerinde minimum miktarda kullanılınca bile bilgisayarın fişe takılmadan yıllarca çalışabildiği tescillendi!! üstelik de alternatifleri içinde en ucuza mal edilen bir element.
bugün abd, ab, bilimum asya ülkeleri, avustralya, antartika ve afrika contorium mineralinin peşinde!
türkiye‘de tahmin edilen rezerv ne kadar?
127.000 ton! değeri ne kadar? 23 trilyon dolar! toplam borcumuz ne kadar? 280 milyar dolar!
türkiye aslında çok zengin bir fakir ülke!
pekiii batılı ülkeler tarafından içimize sokulan basınının adamları ne diyor biliyor musunuz geçenlerde?
"türkiye türklere bırakılamayacak kadar zengin bir ülkedir"
tehlikenin farkındamısınız!!!!

peki batı bu madenlere ulaşmak için ne tipte bizans oyunları yapıyor?? sadece istanbul boğazı ve haliçte bulunan bu mineralini ele geçirmek için başta bedavaya haliçi temizleme önerisinde bulundular! şimdiyse durmadan boğazdan yalı alıyorlar. satın alınan yalılara hiçbir türk'ün girememesi ve bu yalılarda tuhaf araştırmalar yapılması sizce tesadüf mü?

dubai kuleleri gerçeği:
peki merak ettiniz mi, neden dubaililer (yani aslında perde arkasındaki amerikalılar) birden bire istanbul’a bu kadar yüksek yapılar inşa etmeye heveslendiler ve milyarlarca doları bize (yani bu işe) yatırmaya karar verdiler…
iki kıtanın birleşim yerindeki farklı tektonik yapı acaba hangi elementin benzersiz ve mükemmel oluşum şartlarına ev sahipliği yapıyor?
peki başka ne şekilde, yabancı bir ülkenin en büyük şehrinin ortasında, hiç engellenmeden (hatta alkışlanarak) yerin yüzlerce metre altında jeolojik araştırmalar yapabilirsiniz?.....



arkadaşlar, vatandaşlar;
contorium isimli dosya açilamamasinin sebebinin "console"un kisaltmasi olduğuna dair mossad ve cia güdümlü açiklamalar var. fakat şu noktaya dikkatinizi çekiyorum. türkiye'de contorium'un adi ilk olarak 93 yilinda geçti. konu ile ilgili olarak açiklama yapmak isteyen bilim dünyasindan insanlar susturuldu. o sene boğaz yalilarina yabanci bankalar ve arap şeyhleri normalin üstünde bir ilgi gösterdiler. bir sene sonra çikan windows 95 işletim sisteminde con isimli klasör açilamadiği gibi contorium'un izotoplari olan com1 ve com2 de isim olarak açilamiyordu. sizce güya işletim sistemiyle alakali olan bu kisaltmalarin dosya klasör ismi bile olamamasi bir tesadüf müydü? elbette hayir. tabii ki de contorium minerali amerikan windows işletim sisteminden daha da eski bir tarihe sahipti.

tarihte daha da eskiye gidince periyodik cetvelin kurucusu dimitri mendeleyev'in 90 numarali yeri boş birakmasi için rus hükümetince baski gördüğü fakat onun ancak günümüzde sebebi anlaşilabilen bir cinlikle oraya "toryum"u yerleştirip(atom numarasi onun da 90) ileride bu elementle ilgili araştirma yapilabilmesi için geleceğe işik tuttuğunu görüyoruz. neden?
işte sebep:
toryum:
atom numarası 90, atom ağırlığı yaklaşık 232 olan, 112,6 yoğunluğunda, 1700 °c de eriyen, kurşun renginde, havada bozulmaz, atom enerjisi kaynağı olarak kullanılan radyoaktif bir element. kısaltması th. türkiye'de manisa-gördes'te çıkarılır.
şimdi türkiye haritasini periyodik cetvel gibi düşünüp manisa-gördes'ten kuzeye 364,7(contorium'un kütle numarasi) km gidince nereye gidiyoruz?
cevap belli: istanbul boğazi!!
(periyodik cetvelde de ayni grup içerisinde kuzey yönüne gidilince kimyasal özellikler değişmez)
dimitri mendeleyev uğradiği esrarengiz baskiyi bir deha örneği sergileyerek savuşturmuştur.

peki contorium tekrardan medyada duyulmaya başladiktan ve contorium mineralinin işlenmesi amaçli nükleer reaktörlerin kurulmasina izin çiktintan sonra trilyon dolarlik arap şeyhinin ülkemizi ziyaret edip yalilara talip olmasina ne diyorsunuz? sebep sizce de petrolün pabucunu dama atacak olan ve böylece arap şeyhinin zengiliğini bitirecek olan contorium'a ulaşmak değil miydi?
http://www.d-onlineyellowpages.com/...um-engineering/
http://arsiv.sabah.com.tr/...gnc103-20041128-102.html
http://www.yenisafak.com.tr/...27.12.2006&c=1&i=21547

radyoaktiviteyle ilgili tüm bilinenleri tersine çeviren "yeşil(doğa dostu) radyoaktif madde" olarak tanimlanan contorium'un düşük miktarda kullanilinca basit elektrik devrelerine enerji verebildiği ve düzensiz işimalara neden olmadan faydali radyasyon yaydiği tescillendi!
"bu maddenin yaydığı radyasyonun, `talaso terapi` adı verilen ve tedavi özelliği taşıyan bir niteliğinin ortaya çıktığını bildirdi. conrorium'dan elde edilen düşük radyasyonun anti radyasyon amaçlı kullanılabileceği saptandı. contorium 1/x ışını saçıyor ve telefon-bilgisayar gibi zararlı radyasyon yayan maddelerin etrafa saçtığı x ışınları contorium'un yaydığı 1/x ışınları ile çarpışıp matematiksel olarak nötrleniyor.
x çarpı 1/x = 1(nötr)
bu maddenin saatte, cep telefonunda ya da herhangi bir elektrik devresinde kullanılması her çeşit zararlı radyasyona bir kalkan sağlıyor.
super nato topografik araştirma üssü 2007 temel bilimler makalesi, sayfa 217

kısmen alıntıdır paylaşıldıysada okadar uğraştım lütfen saygı gösterin..
______________
Bedava başlık resimleri sitemde... Hemde hepsi birbirinden güzel Very Happy
http://www.neocrim.tr.gg

Not : Başlık resimlerimdeki reklamı silmek yasaktır... Aksi takdirde gerekli işlem yapılacaktır....
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu