Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.11.2009, 12:15 (UTC)    
Mesaj konusu: zıyaretci defteri ayrac

arkadaslar sıtem css tabanlı olup sorunum su sekıldedır

zıyaretcı defterınde veya yorumlarda uyelerımız yorum yazdıktan sonra
her yorum arasına ayrac olması gerekıyor ama bende cıkmıyor mesajlar bırbırıne gırıyor malesef sızlerın yardımları ıle bu sorunu duzeltecegımıze emınım

sımdıden tesekkur ederım
______________
Mesaj03.11.2009, 12:30 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: zıyaretci defteri ayrac

myastheniagravis yazmış:
arkadaslar sıtem css tabanlı olup sorunum su sekıldedır

zıyaretcı defterınde veya yorumlarda uyelerımız yorum yazdıktan sonra
her yorum arasına ayrac olması gerekıyor ama bende cıkmıyor mesajlar bırbırıne gırıyor malesef sızlerın yardımları ıle bu sorunu duzeltecegımıze emınım

sımdıden tesekkur ederım

ziyaretçi defterine ulaşılmıyo arkadaşım ?
______________

Ayrılmış css tasarımlar | Css Dikey Yazı yazma |
Mesaj03.11.2009, 12:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://myastheniagravis.tr.gg/Ziyaretci-defteri.htm

ulasılıyo tarayıcılarımla hepsınde kontrol ettım sorun yok
bırde drek lınkten dene ıstersen
______________
Mesaj03.11.2009, 12:47 (UTC)    
Mesaj konusu:

Css dondaki bu kodu cıkar.

Kod:
hr {
   display: none;
   }
Mesaj03.11.2009, 16:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

sem-han.tr.gg

arkadasım cok tesekkur ederım dedıgını yaptım sorun halloldu
______________
Mesaj03.11.2009, 21:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

Önemli Değil. Smile
Mesaj04.11.2009, 12:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

hr {
border: none;
height: 50px;
margin: 30px 0;
background: url(resimadresi.png) no-repeat center center
}

css kodunu koyarsan resimadresi yazan kısmı, yüksekliği ve arkaplan özelliklerini düzenledikten sonra resimli ayracın olur
______________
Hey maan
Mesaj04.11.2009, 18:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu kodu css ıcerısınde herhangıbır yere yazsam sorun cıkarırmı yoksa bır sıralaması varmı

var gıbı gozukuyor cunkı sıtem cok gec acılıyor acılıyor su anda

cevabınızı beklıyorum
______________
Mesaj05.11.2009, 10:41 (UTC)    
Mesaj konusu:

Css kodu kısmına herhangi bir yere koyabilirsin.
Mesaj05.11.2009, 11:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

myastheniagravis yazmış:
bu kodu css ıcerısınde herhangıbır yere yazsam sorun cıkarırmı yoksa bır sıralaması varmı

var gıbı gozukuyor cunkı sıtem cok gec acılıyor acılıyor su anda

cevabınızı beklıyorum


css'de hiç bi şekilde sıra önemli dğeildir. her özellik bağımsız olduğu için istediğin şekilde yaz.
______________
Hey maan
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu