Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj03.11.2009, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu: Siteye girince otomatik uyarı ekranı

Arkadaşlar siteye girince bir uyarı ekranı çıkmasını istiyorum !
O kodunu verebilirmisiniz ?

Resimdekigibi !

[IMG]http://img26.imageshack.us/i/adszoh.png/[/IMG]
Mesaj03.11.2009, 16:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

Mesaj03.11.2009, 16:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

ARKADAŞLAR KUSURA BAKMNAYIN RESİMLER ÇIKMAMIS


Arrow http://img26.imageshack.us/i/adszoh.png/
Mesaj03.11.2009, 16:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

xD beklersen geçer
______________
Mesaj03.11.2009, 17:07 (UTC)    
Mesaj konusu:

:S okumuyonmu yazdımı bende öle nası yapabilirm diorum ?
Mesaj03.11.2009, 17:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu forum sitelerine ait bir ekstradır şuan bedava-sitemde böyle bir ekstra bulunmamaktadır.

Ama kaynak kodundan almayı deniyeceğim alabilirsem sana verebilirm kodu

Sitenin adını Ö.M Yolu ile yollarsan sevinirim.
______________
KingCss: Bedava Link Alıyoruz Exclamation Sende Linkini Ekleticeksen Tıkla Exclamation
Mesaj03.11.2009, 17:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

bs de öle bi ekstra yok fakat ona benzer bazı kodlar war :S
Mesaj03.11.2009, 17:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

maximum-hile yazmış:
bs de öle bi ekstra yok fakat ona benzer bazı kodlar war :S


ne dedimi anlamadınız

bedava-sitem'de böyle bir ekstra bulunmuyor

ama resimde gösterdiğiniz siteyi Ö.M Olarak yollarsanız kodunu almayı deneyebilirm.
______________
KingCss: Bedava Link Alıyoruz Exclamation Sende Linkini Ekleticeksen Tıkla Exclamation
Mesaj04.11.2009, 09:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

kingcss yazmış:
maximum-hile yazmış:
bs de öle bi ekstra yok fakat ona benzer bazı kodlar war :S


ne dedimi anlamadınız

bedava-sitem'de böyle bir ekstra bulunmuyor

ama resimde gösterdiğiniz siteyi Ö.M Olarak yollarsanız kodunu almayı deneyebilirm.


hayır bende diyorumki , evet bedava sitemde böyle bir ekstra yok fakat onun bir kodu var çünkü daha once bs sitelerinde görmüştüm.

Genelde o uyarı ekranına reklamlarını koyuyorlar bende reklamımı yokcam fakat kodu bulamadım ayrıca 2 gün önce öm attım hala olumlu yada olumsuz bir cevap alamadım , ayrıca resimde site ismi gayet açık gözüküyor !

varmı kodu bilen arkadaslar !
Mesaj04.11.2009, 10:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<style type="text/css">
<!--  #fadeinbox{ position:absolute; width: 649px; left: 0; top: -400px; border: 2px solid black; background-color: #F6F6F6; padding: 4px; z-index: 100; visibility:hidden; font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 11px; } //-->
</style>
<script type="text/javascript"> <!--
//Specify display mode. 3 possible values are:
//1) "always"- This makes the fade-in box load each time the page is displayed
//2) "oncepersession"- This uses cookies to display the fade-in box only once per browser session
//3) integer (ie: 5)- Finally, you can specify an integer to display the box randomly via a frequency of 1/integer...
// For example, 2 would display the box about (1/2) 50% of the time the page loads.
var displaymode="oncepersession"
//var displaymode="always"
var enablefade="yes" //("yes" to enable fade in effect, "no" to disable)
var autohidebox=["yes", 30] //Automatically hide box after x seconds? [yes/no, if_yes_hide_after_seconds]
var showonscroll="yes" //Should box remain visible even when user scrolls page? ("yes"/"no)
var IEfadelength=1 //fade in duration for IE, in seconds
var Mozfadedegree=0.05 //fade in degree for NS6+ (number between 0 and 1. Recommended max: 0.2)
////////No need to edit beyond here///////////
if (parseInt(displaymode)!=NaN)
var random_num=Math.floor(Math.random()*displaymode)
function displayfadeinbox(){
var ie=document.all && !window.opera
var dom=document.getElementById
iebody=(document.compatMode=="CSS1Compat")? document.documentElement : document.body
objref=(dom)? document.getElementById("fadeinbox") : document.all.fadeinbox
var scroll_top=(ie)? iebody.scrollTop : window.pageYOffset
var docwidth=(ie)? iebody.clientWidth : window.innerWidth
docheight=(ie)? iebody.clientHeight: window.innerHeight
var objwidth=objref.offsetWidth
objheight=objref.offsetHeight
objref.style.left=docwidth/2-objwidth/2+"px"
objref.style.top=scroll_top+docheight/2-objheight/2+"px"
if (showonscroll=="yes")
showonscrollvar=setInterval("staticfadebox()", 50)
if (enablefade=="yes" && objref.filters){
objref.filters[0].duration=IEfadelength
objref.filters[0].Apply()
objref.filters[0].Play()
}
objref.style.visibility="visible"
if (objref.style.MozOpacity){
if (enablefade=="yes")
mozfadevar=setInterval("mozfadefx()", 90)
else{
objref.style.MozOpacity=1
controlledhidebox()
}
}
else
controlledhidebox()
}
function mozfadefx(){
if (parseFloat(objref.style.MozOpacity)<1)
objref.style.MozOpacity=parseFloat(objref.style.MozOpacity)+Mozfadedegree
else{
clearInterval(mozfadevar)
controlledhidebox()
}
}
function staticfadebox(){
var ie=document.all && !window.opera
var scroll_top=(ie)? iebody.scrollTop : window.pageYOffset
objref.style.top=scroll_top+docheight/2-objheight/2+"px"
}
function hidefadebox(){
objref.style.visibility="hidden"
if (typeof showonscrollvar!="undefined")
clearInterval(showonscrollvar)
}
function controlledhidebox(){
if (autohidebox[0]=="yes"){
var delayvar=(enablefade=="yes" && objref.filters)? (autohidebox[1]+objref.filters[0].duration)*1000 : autohidebox[1]*1000
setTimeout("hidefadebox()", delayvar)
}
}
function initfunction(){
setTimeout("displayfadeinbox()", 100)
}
function get_cookie(Name) {
var search = Name + "="
var returnvalue = ""
if (document.cookie.length > 0) {
offset = document.cookie.indexOf(search)
if (offset != -1) {
offset += search.length
end = document.cookie.indexOf(";", offset)
if (end == -1)
end = document.cookie.length;
returnvalue=unescape(document.cookie.substring(offset, end))
}
}
return returnvalue;
}
if (displaymode=="oncepersession" && get_cookie("fadedin")=="" || displaymode=="always" || parseInt(displaymode)!=NaN && random_num==0){
if (window.addEventListener)
window.addEventListener("load", initfunction, false)
else if (window.attachEvent)
window.attachEvent("onload", initfunction)
else if (document.getElementById)
window.onload=initfunction
document.cookie="fadedin=yes"
}
//--> </script>
<div id="fadeinbox" style="filter:progid:DXImageTransform.Microsoft.RandomDissolve(duration=1) progid:DXImageTransform.Microsoft.Shadow(color=grey,direction=135); -moz-opacity:0">
<b>
<center>
REKLAM KODU BURAYA
</center>
</b>
<div align="right">
<a href="#" onClick="hidefadebox();return false" class="gensmall">Kapat !</a></div>
</div>


not: 1) reklam kodu yazan yeri düzenleyin
2)sitenizde tasarım üzerine ekleyin
3) kod sitede 1 kez açılır( yani her ziyaretciye bir kez gösterilir )
______________
Mesaj04.11.2009, 10:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok teşekkür ederim , fakat bu bir yerine mesela 10 yapamazmıyım ?

her sayfada ?
Mesaj04.11.2009, 10:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarım üzerine yapıştırırsan her sayfada çıkıcaktır zaten

siteye ilk kez giren uyarıyı görecektir Wink
______________
Mesaj04.11.2009, 10:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

islamanahtari yazmış:
tasarım üzerine yapıştırırsan her sayfada çıkıcaktır zaten

siteye ilk kez giren uyarıyı görecektir Wink


2. KEZ GİRDİĞİNDEDE CIKSIN İSDİORUM YANİ SİTEYE HER GİRDİĞİNDE
Mesaj04.11.2009, 10:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu javascript kodudur tabi siteden çıkınca bir süre sonra tekrar girince çıkıcaktır

ama sürekli çıkması ziyaretciyi kaçırır Neutral
______________
Mesaj04.11.2009, 10:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

islamanahtari yazmış:
bu javascript kodudur tabi siteden çıkınca bir süre sonra tekrar girince çıkıcaktır

ama sürekli çıkması ziyaretciyi kaçırır Neutral


güzel düşüncen için teşekkürler fakat sürekli çıkmasını istiyorum mümkünmü ?
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu