Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj15.11.2009, 11:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Title

Arkadaşlar sitemdeki title'ın başına "-" işareti geliyor onu nasıl kaldırabiliriz.
Mesaj15.11.2009, 11:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

O bedava-sitemin scriptlerinden kaynaklanıyor ftp ve dosyalardan ayarlanabilir ekstra bir kod ile belki kaldırılabilir...
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj15.11.2009, 11:21 (UTC)    
Mesaj konusu:

biraz uygunsuz olcak ama dostum bs reklamının yerini nasıl değiştirdin ? Laughing
Mesaj15.11.2009, 11:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Reklamların kodu galiba buydu tam emin değilim bir deneyin Very Happy

Kod:
<div style="text-align: center;"><center><center style="color: rgb(255, 0, 0);"><center><script type="text/javascript" src="http://www.google.com/jsapi"></script><script type="text/javascript">google.load("elements", "1", {packages: "transliteration"});</script><script type="text/javascript" src="http://www.google.com/coop/cse/t13n?form=cse-search-box&t13n_langs=tr"></script><script type="text/javascript" src="http://www.google.com/coop/cse/brand?form=cse-search-box&lang=tr"></script></center></center></center></div>


Ama bsnin kuralarına aykırı olabilir Very Happy
______________

Arrow Ethical Hacker Arrow Professional Web Designer
Mesaj15.11.2009, 11:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

bunu koyunca 2 tane reklam olmazmı ama Question
Mesaj15.11.2009, 11:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

omer-zorlu yazmış:
biraz uygunsuz olcak ama dostum bs reklamının yerini nasıl değiştirdin ? Laughing


Reklamların yerini değiştirmek için tasarım kodunu tasarımın üstüne değil css kod bölümüne eklemen gerekiyor.
Mesaj15.11.2009, 11:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeş biraz açarmısın Question
Mesaj15.11.2009, 11:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

omer-zorlu yazmış:
kardeş biraz açarmısın Question
Mesaj15.11.2009, 12:03 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Title

windowsmedia yazmış:
Arkadaşlar sitemdeki title'ın başına "-" işareti geliyor onu nasıl kaldırabiliriz.

Kod:

<script language = 'javascript'>
document.title = document.title.substr(2, document.title.length-2);
</script>

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu