Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj27.11.2009, 14:21 (UTC)    
Mesaj konusu: Gmail'e yeni bir özellik daha!

Nete bağlı değilken e-posta yazmak Gmail ile zaten mümkündü; ama Google artık fazlasını sunuyor...

Google'ın popüler ücretsiz e-posta hizmetine yeni bir özellik daha eklendi. Google'dan yapılan açıklamaya göre, kullanıcıların en sık istedikleri özelliklerden biri, internet bağlı olmadan Gmail ile e-posta düzenleyen kullanıcıların, bu e-postalara eklenti ilave edebilme imkanıydı. Ve Gmail'de artık bu mümkün.

Google tarafından geliştirilen bu özellik artık tüm Gmail kullanıcılarına sunulmuş durumda. Tabi ki bunu kullanabilmek için önce Gmail Labs'den internet bağlantısı olmadan da gelen kutunuza erişebilmenize olanak sağlayacak özellikleri etkinleştirmeniz gerekiyor. Bu etkinleştirmeyi ilk defa yaparken, Gmail hesabınızın ne kadar dolu olduğuna bağlı olarak bir süre beklemeniz gerekebilir. Çünkü Google sunucularındaki tüm yazışmalarınız önce bilgisayarınıza indiriliyor.

Bu işlemi bir kez yaptıktan sonra ise internet bağlı olmadığınızda da e-posta hazırlayabilir, bu e-postaya eklentiler ilave edebilir ve bilgisayarınız nete bağlandığı anda otomatik olarak gönderilmesini sağlayabilirsiniz

Alıntıdır.
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Mesaj27.11.2009, 15:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

BU GÜZEL OLMUS İŞTE:)
______________

Mesaj27.11.2009, 16:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

menzililahileri yazmış:
BU GÜZEL OLMUS İŞTE:)


evet
______________
Geliyoruz sessiz ve derinden!...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu