Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj01.12.2009, 01:25 (UTC)    
Mesaj konusu: LİNK VERMEYİ TAM BİLEN YOKMU!!!!!!

merhabalar..
günlerdir şu link sorunumu çözmeye çalışıyorum ama buradaki anlatılan tüm yolları defalarca izledim her seferinde eksik birşeyler anlatılmış ki uygulamada gerçekleşmiyor..ayrıca kimileri kod veriyor,kimileri "onu yazma gerek yok" kimileride "onu yazmadan olmaz" diyor..kimin anlatımı doğru yada yapanlar niye nasıl yaptıklarını açık ve net olarak anlatmıyor onuda çözemedim..bir anlatıma bakıyorum diyorki "kaynaktan çıkan kodları tüm sayfalara yapıştır" başka anlatıma bakıyorum öyle birşey yazmıyor..resimlerde anlatıldığı gibi sayfamı hazırlayıp,sol tarafada menü ve buton tablolarını yapıp kaydedip çıkan kodu köprü ekle düzenle den url yazan yere yapıştırıp tamam diyorum ve siteme bakıyorum,tıklayınca ne sayfaya atlıyor nede bir sayfaya yönleniyor..başka biri diyor "editörden aldığın kodu tasarım ayarlarından tasarımın üzerindeki yazı kısmınada yapıştır.." ya kiminki doğru ve niye kendilerinin yaptığı şekilde anlatmıyor kimse... burada sadece ben bileyim baskalarına anlatmayayım uğraşsın zavallılar gibi bir anlayışmı hakim bunu anlıyorum ben..diyebilirsinizki "niye kızıyosun arkadaş"...neredeyse ben 1 haftadır bu link ile ilgili tam bir anlatım arıyorum ama ne yazıkki burada bütün anlatımlar eksik..bilmeyen ve yeni başlamış kişiler nasıl site yapabilirki bu sistemde..buraya giren tam detaylı bilgilere kolaylıkla ulaşması gerekirken,baktığı her bilgi kafa karıştırmaktan başka işe yaramıyor..sinirlerim bozuldu artık ve eğer tam bir anlatım bulamazsam burada sitemi sileceğim zaten..bakıyorum herkez çok harika işler başarmış,siteler açmış ama bilgi paylaşımı konusunda kişiler başkaları öğrenmesin yada püf noktalarını bilmesin anlayışında..bu resimli anlatımlarda bilen insanlar için konmuş buraya zaten ve bence buna gerek yok,çünkü bilen insanın bu anlatıma bakmaya ihtiyacıda yok..bilmeyen insan zaten bu anlatımlarla benim gibi günlerce uğraşır durur..bilen birilerine yada bu anlatımları yazan arkadaşlara tavsiyem,bu anlatımları harfiyen ve başka hiçbir uygulamaya başvurmadan denesinler bakalım kendi anlatımlarından site oluşturmayı başarabileceklermi...yardımcı olacak varsa sevinirim eğer çıkmazsa sizlere iyi eğlenceler..[/code]
Mesaj01.12.2009, 03:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

seni anladigim kadariyla, köprü eklemekte zorluk cekiyorsun yardimci olan yok yardim edenlerde hep eksik birsey anlatiyor cümlelerinden bunu anladim.

ilk olarak siteni olusturan menulerin linkleri css tasariminda bulunan tasarimin üstü veya altina da uygun olan kodlar icerisine ekleneceki istedigine ulasabilesin.

yapman gerekenler sunlar altaki linki incele Wink

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=75415&highlight=link+resimli+anlatim
______________
Dalga geçerim ama kırmam. Ciddiye alırım ama takmam. Çevremde birçok arkadaşım olabilir ama hepsini dostum yapmam, Biz ışıklı cɑddelerin züppe çocuklɑrı değil! Biz ıssız sokɑklɑrın delikɑnlı yürekleriyiz!!! CW
Mesaj01.12.2009, 09:57 (UTC)    
Mesaj konusu:

bedava-sitem'de yardım edenler genelde sömürüldüğü için, bi dönem herkes birbirine yardım etsin aileyi canlandıralım falan dendi ama hemen sonra anlaşıldı ki kimsenin bişeyi öğrenmeye niyeti yok. herkes çalıp çırpmaya, emek hırsızlığına meyilli. yani ortamı sömüren asalaklar yüzünden bişeyler öğrenmek isteyenler varsa da yanıyo. tavsiyem tek yardımcı kaynak olarak buraya bakma. yerli-yabancı birçok sitede web tasarım dersleri var. burayı sadece buranın kendisi hakkında soru sormak veya öğrenmek için kullanmanı tavsiye ederim.

ve sorunun ne olduğundan bahsedersen yardım edebilrim
______________
Hey maan
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu