Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj04.12.2009, 14:25 (UTC)    
Mesaj konusu: bu button nasıl yapılıyor

arkadaşlar hani googlea girince aşağıda butonlar var "googleda ara" "kendimi şanslı hissediyorum" bu buton nasıl yapılıyor kodunu bi bulamadım yardım edin
Mesaj04.12.2009, 14:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Buradan yapabdilirsiniz: http://www.kodbul.piczo.com/buton_yap?cr=5
______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj04.12.2009, 14:33 (UTC)    
Mesaj konusu:

saol kodları veriyoda asıl kodu ne onu öğrenmek istiyorum...
Mesaj04.12.2009, 14:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çerçeveli buton kodu:
Kod:
<HTML>
<HEAD>
<TITLE>Çerçeveli Buton</TITLE>
<STYLE TYPE="text/css"">
#goster {background:RED;
COLOR:WHITE;
position: absolute;
top: 150px;
left:100px;
text-align:center;
visibility:hidden}
#cbuton {background:yellow;
COLOR:black;
border:ridge 10px red;
text-align: center;
position: absolute;
top: 10px;
left: 10px;
}
</STYLE>
</HEAD>
<BODY>
<DIV ID="cbuton" ONCLICK="goster.style.visibility='visible'">
<b>Tıklayınız.</b>
</DIV>
<SPAN ID="goster">
Kod-dunyasi
</SPAN>
</BODY>
</HTML>

______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj04.12.2009, 16:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

sadece button yapmak istiyosan:

Kod:
<input type="button" value="tıkla gitsin ya" />


yukardaki butona sen javascriptten ayrıca görev vermediğin sürece istediğin kadar tıkla herhangi bir işlevi olmaz.

eğer kullanıcı bi formu doldurduğunda tıklayınca formu göndermesine yarayan buton istiyosan form alanının içine şu buton kodunu ekle:

Kod:
<input type="submit" value="tuşuma bas" />


type="text" dediğinde tek satırlık metin kutusuna dönüşür. type="browse" dediğinde tıklayınca gözat penceresi açılır (upload için). çok satırlı metin kutusu istiyosan o inputtan farklı olarak <textarea>yazı</textarea> şeklinde olur.

ve son olarak tüm bu elemanlara id veya class özniteliği vererek veya vermeyerek (ikisi arasında fark var) css kodlarıyla biçimlendirebilirsin.
______________
Hey maan
Mesaj04.12.2009, 16:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

scriptype yazmış:
sadece button yapmak istiyosan:

Kod:
<input type="button" value="tıkla gitsin ya" />


yukardaki butona sen javascriptten ayrıca görev vermediğin sürece istediğin kadar tıkla herhangi bir işlevi olmaz.

eğer kullanıcı bi formu doldurduğunda tıklayınca formu göndermesine yarayan buton istiyosan form alanının içine şu buton kodunu ekle:

Kod:
<input type="submit" value="tuşuma bas" />


type="text" dediğinde tek satırlık metin kutusuna dönüşür. type="browse" dediğinde tıklayınca gözat penceresi açılır (upload için). çok satırlı metin kutusu istiyosan o inputtan farklı olarak <textarea>yazı</textarea> şeklinde olur.

ve son olarak tüm bu elemanlara id veya class özniteliği vererek veya vermeyerek (ikisi arasında fark var) css kodlarıyla biçimlendirebilirsin.


hemen düzelteyim upload için gözatma butonu yapmaya yarayan type="file" mış. aklıma nerden geldiyse browse
______________
Hey maan
Mesaj04.12.2009, 17:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

valla cok saol istediğim şeydi...
Mesaj05.12.2009, 22:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

yanlız işlev nasıl vercem mesela ben bu butona basınca anasayfaya gıtsın ıstıyorum bu nasıl olcak
Mesaj05.12.2009, 22:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

countrpublicserver yazmış:
yanlız işlev nasıl vercem mesela ben bu butona basınca anasayfaya gıtsın ıstıyorum bu nasıl olcak


Buyrun:

Kod:
<form action="http://ww.butonlinkiburaya.com">
<input type="submit" value="Buton Başlığı" />
</form>


Buton linki buraya yazan yere, butonunuzun hangi sayfaya gitmesini istiyorsanız o sayfanın linkini verin.

Buton başlığı yazan yerde ise, butonunuzun başlığı gözükür..
______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu