Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj05.12.2009, 08:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Nihat Yuhlandı ..



Turkcell Süper Lig'de 15. haftanın açılış maçında Diyarbakırspor ile golsüz berabere kalan Beşiktaş, 8 maçlık galibiyet serisine son verdi.

Kendi sahasında oynadığı maçta, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren rakibi karşısında sürpriz puan kaybı yaşayan siyah-beyazlılar, maç fazlasıyla liderlik koltuğuna oturma şansını ise yitirdi.

Özellikle son dakikaları gergin geçen maçta Beşiktaşlı taraftarlar, oyunun son bölümünde Diyarbakırporlu oyuncuların sık sık yerde kalmalarına, ''zaman geçiriyorlar'' gerekçesiyle tepki gösterdi ve alkışlarla protesto etti.

NİHAT YUHALANDI

Büyük umutlarla sezon başında yuvasına dönen Nihat Kahveci, Beşiktaş taraftarının gözünden düştü. Oyunda kaldığı süre içinde çok net bir gol pozisyonunu değerlendiremeyen ve oyunun genelinde etkili olamayan milli futbolcu, 72. dakikada yerini Ekrem'e bırakırken, taraftarlarca yuhalandı.

TARİH TEKERRÜR ETTİ

İstanbul'dan bir puanla dönen Diyarbakırspor, lig tarihinde ikinci kez Beşiktaş'ın galibiyet serisini sonlandırdı.

Yeşil-kırmızılı ekip, 2001-2002 sezonunda 11. ile 19. haftalar arasında 9 maç art arda kazanan Beşiktaş ile 20. haftada Diyarbakır'da yine 0-0 berabere kalarak, rakibine çelme takmıştı.

BEŞİKTAŞ YİNE GOL YEMEDİ

Altı golle sezonun en az gol yiyen takımı unvanını elinde bulunduran Beşiktaş, bu özelliğini Diyarbakırspor maçında da sürdürdü.

Ligde en son golü 9. haftada 2-1 kazandığı Kasımpaşa maçında, 88. dakikada penaltıdan Moritz'in ayağından yiyen siyah-beyazlılar, daha sonraki 5 lig maçında kalesini gole kapatmıştı. Diyarbakırspor karşısında da rakibine gol izni vermeyen Beşiktaş, tam 542 dakikadır gol yemiyor.

Kaynak : Sabah
______________
2010 Örnek Site Yarışmasında Dereceye Giren tr.gg sitemiz
Siteyi Görmek için hemen linke tıkla ==> http://antalya-gezgini.tr.gg/
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu