Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj06.12.2009, 15:29 (UTC)    
Mesaj konusu: Siteye media player ekleme

Çok uzun araştırmalar sonucu hele şükür bulabildim Smile
Kod:
<object classid=CLSID":22D6F312-B0F6-11D0-94AB-0080C74C7E95" type="application/x-oleobject" width="400" height="56" standby="Windows Media Player componentleri yukluyor..." id="MediaPlayer">
<param name="FileName" value="şarkı adı" valuetype="ref" ref="" />
<param name="AutoStart" value="true" />
<param name="ShowPositionControls" value="0" />
<param name="ShowStatusBar" value="-1" />
<embed src="şarkının adresi" width="65" height="65" autostart="true" type="application/x-mplayer2" showpositioncontrols="0" showstatusbar="-1">
</embed></object>

Şarkı adı ve şarkının adresi kısımlarını kafanıza göre düzenleyin.Kolay gelsin.
Player benim sitemdeki gibi olacaktır.
Mesaj16.12.2009, 11:54 (UTC)    
Mesaj konusu: kardes

bu odu nereye yazcaz soleyiversene be
Mesaj16.12.2009, 18:53 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: kardes

newstyle09 yazmış:
bu odu nereye yazcaz soleyiversene be

Eklemek istediğin bir sayfaya ekle,Eğer benimki gibi yapacaksan tasarımdan sağ panele ekle.
Mesaj15.01.2010, 19:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

sarkının url sinimi koymak gerekiyo adres yazan yere ???
Mesaj21.01.2010, 07:53 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok teşşekürler Smile Smile çok işime yaradı. Mr. Green
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu