Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj08.12.2009, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu: KOD NASIL TABLO İÇİNE NASIL ALINIR?(YANİ ÇERÇEVE İÇİNE)

ARKADAŞLAR EĞER BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN BUNU NASIL YAPARIZ
Kod:
KOD
Mesaj17.12.2009, 12:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,


Sitenizde kod paylaşımı yapıyorsanız bu kodu kullanabilirsiniz. <center> ortalanmasına yarar. Left veya right yapabilirsiniz. cols= Kod kutusunun Genişliği



Kod:
<center><textarea rows="3" cols="30">kodu Buraya Koy</textarea></center>



İyi Eğlenceler... Wink
______________
Mesaj17.12.2009, 16:28 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: KOD NASIL TABLO İÇİNE NASIL ALINIR?(YANİ ÇERÇEVE İÇİNE)

kodtiryakim yazmış:
ARKADAŞLAR EĞER BİLEN VARSA LÜTFEN SÖYLESİN BUNU NASIL YAPARIZ
Kod:
KOD


Kod:
<textarea>buraya kod yaz</textarea>

______________
Mesaj17.12.2009, 16:30 (UTC)    
Mesaj konusu:

@iceblueking

Kodu Paylaşmıştır.Konuyu Uzatmayınız..

______________
İmzanızı tekrar ayarlamanız lazım. - @cryengine3
Mesaj17.12.2009, 16:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

sadece sana değil herkese sölüorum ama şu modluk taslamalrınız beni deli ediyor Confused
______________
Mesaj17.12.2009, 16:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadaslar tartisma ortamina cevirmegin basligi..
moderatörün bir hatasini göremiyorum, modluk taslamasi gibi birseyde göremiyorum..

dogru demis konuyu uzatmayin..

eglenmenize bakin tartisma yaratmaya degil..
______________
Mesaj17.12.2009, 16:37 (UTC)    
Mesaj konusu:

moderatörün bir hatasini göremiyorum@
derken genel olarak moderatörlerin hatasini göremiyorum bunu demek istedim..

forumum kalitesini olusturmak icin bir duyuru yapiyorsa bir üye saygi göstermek gerekir.. saygisizlik yok ortada...

lütfen birbirimizin degeirni bilelim
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu