Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj15.12.2009, 17:39 (UTC)    
Mesaj konusu: Antalya'da Eğitime Fırtına Engeli



Antalya Valiliği yarın etkili yağış ve fırtına uyarısında bulunarak ilk ve orta dereceli okulların 1 gün tatil edildiğini açıkladı.
Valilik, valilik Meteoroloji Bölge Müdürlüğü ihbar raporlarına göre bugün gece saatlerinden itibaren Orta Akdeniz üzerinden gelen kuvvetli fırtına ile birlikte sağanak ve gök gürültülü etkili yağış beklendiğini açıkladı.

Antalya Valiliği'nin açıklamasında, "Fırtınanın hızının zaman zaman 80-95 km/saatin üzerine çıkacağı ve fırtına ile birlikte sürekli ve etkili yağış beklendiği değerlendirildiğinden, eğitim-öğretim kurumlarımızda bulunan öğrencilerimizin sağlığının olumsuz etkilenmemesi bakımından Antalya İl Hıfzıssıhha Kurulu'nun 15.12.2009 tarih ve 2009/12 sayılı kararı ile 16 Aralık 2009 Çarşamba günü ilk ve orta dereceli okullar ile yaygın eğitim kurumları ve özel öğretim kurumlarının bir gün süre ile tatil edilmesi kararlaştırılmıştır." denildi.

Okul yöneticilerinden gerekli tedbirleri alması istenen açıklamada Antalya'nın sel ve taşkınlara karşı tüm kamu kurum ve kuruluşlarının hizmete hazır hale getirildiği belirtildi.

______________
2010 Örnek Site Yarışmasında Dereceye Giren tr.gg sitemiz
Siteyi Görmek için hemen linke tıkla ==> http://antalya-gezgini.tr.gg/
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu