Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj17.12.2009, 12:25 (UTC)    
Mesaj konusu: 3 yıldızı Beşiktaş'a getirecektim

3 yıldızı Beşiktaş'a getirecektim

Bir çanta paranın sahibi konuştu: '3 yıldızı Beşiktaş'a getirecektim'

Beşiktaş'a yönetici olmak isteyen ve Demirören'e 50 Milyon Euro önerdiği ileri sürülen Fuat Donay, siyah beyazlı takıma 3 yıldız transfer etmek üzere olduğunu ancak bu işin son anda yattığını iddia etti.

Teklif onlardan geldi “Uluslararası nakliyat ve finans işiyle uğraşıyorum. İrem Nakliyat ve Altunlar Nakliyat’ın sahibiyim. Antalya’da 14 katrilyon lira değerinde arazilerim var. Yılbaşından sonra Galataport ihalesine gireceğim.

Beşiktaş’ayönetici olmayı ben istemedim, şu an yönetimde olan bir kişi beni davet etti. Yıldırım Demirören’le ekim ayının başından bu yana İstanbul’da dört, İzmir’de bir kez görüştük. 28 Ekim’de benimle görüşmek için özel uçağıyla İzmir’e geldi. İzmir’deki görüşmelere Ümit Kayıhan ve Cengiz Gönen, İstanbul’dakilere de Orhan Ertanhan şahittir. İzmir’deki görüşmeden sonra Ümit Kayıhan’a, ‘Bundan sonra futbol şubesi sorumlumuz Fuat Donay’dır’ dedi.

3 yıldızla anlaştım Başkan bunları söyleyince, CSKA Moskova’dan kaleci Akinfeev, Tottenham’dan Pavlyuchenko ve Bayern Münih’ten Van Bommel’le görüştüm. Üçüyle de anlaştım. Milliyetin haberine göre, Kemerburgaz’da yaptığımız bir görüşmede başkana, ‘İşte bu Pavlyuchenko’nun parası” deyip, önüne 6 milyon Euro koydum.

Başkan’la anlaştık, fakat ben, ‘Samet Aybaba sportif direktör olsun’ deyince kabul etmedi. ‘Ben olduğum müddetçe Samet Beşiktaş’ın kapısından giremez’ dedi. Öyle deyince anlaşma yattı.”
______________
2010 Örnek Site Yarışmasında Dereceye Giren tr.gg sitemiz
Siteyi Görmek için hemen linke tıkla ==> http://antalya-gezgini.tr.gg/
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu