Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj19.12.2009, 22:17 (UTC)    
Mesaj konusu: kodu düzenleyebilirmisiniz ?

arkadaşlar başlık acık ve net lütfen biri bana assada verdıgım kodu duzenleyebılırmı ?

kodda istediğim şey birden fazla yan yana kayan resim eklemek

kod slayt resım yapmak için kullanılıyormuş biri bana düzenlerse çok iyi olur.


Kod:

<p align="center"><img id="tuxie" src="http://i6.piczo.com/view/3/i/w/r/w/8/9/g/c/v/w/1/img/i314563853_61331_6.jpg" width="400" height="242" style="-moz-opacity:30%;filter:alpha(opacity=30)">

<script>
value=0
var plus=1
var minus=0

function IE(){
if (value<80&&plus)
value+=5
else{
plus=0
minus=1
}

if (value>30&−)
value-=5
else{
plus=1
minus=0
}

document.getElementById("tuxie").filters[0].opacity=value
}


function MOZ()
{
if (value<80&&plus)
value+=5
else{
plus=0
minus=1
}

if (value>30&−)
value-=5
else{
plus=1
minus=0
}

document.getElementById("tuxie").style.MozOpacity=value+"%"
}

if (window.sidebar)
{
setInterval("MOZ()",200)
}

if (document.all)
{
setInterval("IE()",200)
}
</script>

______________
css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...

TEK ŞARTIM TELİF HAKLARINI ÇİĞNEMEYEN İSTEKLER LÜTFEN TELİF HAKKINI İHLAL EDEN İSTEKLER YOLLAMAYIN.
YENİDEN DÖNSEK Mİ ACABA ?

skype sohbete beklerim arkadaşlar lütfen tüm b-s arkadaşları bekliyorum

https://join.skype.com/cv9oREfyFrRW
Mesaj20.12.2009, 15:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

elimden basit bir çalışma geldi.İşinizi görür umarım
komutları değiştirebilirsiniz.

Saygılarımla

Kod:
<marquee onmouseover_fckprotectedatt=" onmouseover=" this.style.cursor="default" onmouseout_fckprotectedatt=" onmouseout=" scrollamount="1.9" scrolldelay="40" onmouseover='this.stop();' onmouseout='this.start();' class="marqC" direction="left"><img src="http://img.webme.com/pic/t/turkmayasi/ataislam.jpg" style="width: 84px; height: 121px;" alt="" /> <img src="http://img.webme.com/pic/t/turkmayasi/yeniceri.jpg" style="width: 83px; height: 123px;" alt="" /> resim buraya <marquee></marquee></marquee>
Mesaj05.01.2010, 14:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<p>
<table cellspacing="1" cellpadding="1" width="150" border="1">
    <tbody>
        <tr>
            <td> <p align="center"><img id="tuxie" src="http://img93.imageshack.us/img93/1728/kodbanksatamslayt.gif" width="150" height="242" style="-moz-opacity:30%;filter:alpha(opacity=130)"> </td><td> <p align="center"><img id="tuxie" src="http://img.webme.com/pic/c/crazyruh/ataturk.gif" width="200" height="242" style="-moz-opacity:30%;filter:alpha(opacity=130)"> </td><script>
value=0
var plus=1
var minus=0

function IE(){
if (value<80&&plus)
value+=5
else{
plus=0
minus=1
}

if (value>30&−)
value-=5
else{
plus=1
minus=0
}

document.getElementById("tuxie").filters[0].opacity=value
}


function MOZ()
{
if (value<80&&plus)
value+=5
else{
plus=0
minus=1
}

if (value>30&−)
value-=5
else{
plus=1
minus=0
}

document.getElementById("tuxie").style.MozOpacity=value+"%"
}

if (window.sidebar)
{
setInterval("MOZ()",200)
}

if (document.all)
{
setInterval("IE()",200)
}
</script> 
        </tr>
    </tbody>
</table>
</p>


Kodu bu şekilde düzenledim bir bakıp deneyin..
______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu