Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj22.12.2009, 15:13 (UTC)    
Mesaj konusu: Ankara Saç Tıraşında Rekor Peşinde

Ankara Saç Tıraşında Rekor Peşinde


24 saatte 360 kişiyi tıraş etmeyi hedefliyor!

Ankara'da 26 yıldır berberlik yapan bir kişi, Guinness rekorlar kitabına girmek için 24 saatte 360 kişiyi tıraş etmeyi hedefliyor.

Rekor kırmaya aday berber Ercan Buyruk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Türkiye'nin ilk ve tek AB standartlı berberi olduğunu öne sürerek, 14 Ocak 2010'da yapılacak Ankara Berberler Odası Başkanlığı'na da aday olduğunu söyledi.

Mesleğini çok sevdiğini ve sanatıyla Türkiye'nin adını duyurmak ve Guinness rekorlar kitabına girmek için, 24 saatte 360 kişiyi tıraş etmeye çalışacağını bildiren Buyruk, şunları söyledi:

''22 Aralıkta Yenimahalle Belediyesi Nikah Salonu'nda saat 19.00'da başlayarak 24 saat aralıksız saç tıraşı yapacağım. Mevcut rekor 24 saat aralıksız 340 kişiyi saç tıraşı yapan ABD'nin Texas eyaletinde bir berbere ait. Hedefim aynı zaman diliminde 360 tıraş yapmak. Traş edeceğim kişileri Çocuk Esirgeme Kurumu ve çeşitli öğrenci yurtlarından organize ettik. Ayrıca Yenimahalle Belediyesi de bize destek vererek sponsorluğumuzu yapıyor. Daha önce arife ve bayram günleri ücretsiz tıraş yaptığımız için antremanlıyım.''



-C VİTAMİNİ TAKVİYESİ VE DÜZENLİ UYKU-

1,5 yıldır rekor denemesini yapmak için hazırlık aşaması geçirdiğini bildiren Buyruk, denemeye kısa süre kalan son günlerde, uyku düzenine dikkat ettiğini vurguladı.

Bol C vitamini aldığını, sebze ve meyve tüketimini önemsediğini ifade eden Buyruk, motivasyonun yüksek tutulması için Ankaralı hemşehrilerinden destek beklediğini kaydetti.

Türkiye'de bu yönde bir rekor denemesinin ilk olduğunu savunan Buyruk, rekor denemesi kapsamından saç tıraşlarının ücretsiz yapılacağını ve herkesi davet ettiklerini söyledi.



Traş Olmak İsteyenler İçin Bİlgi : 0536 706 87 99 Tüm Ankaralılar Davetlidir.
Mesaj22.12.2009, 15:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

Beleşden saç tıraşı olurum Mr. Green.

Paylaşım için teşekkürler.
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu