Forum'da ara:
Ara


Yazar Mesaj
Mesaj29.12.2009, 11:36 (UTC)    
Mesaj konusu: Kıyamet Takvimi Niye 2106 ?

Bir site'den alıntıdır.
22 Kategori Bitti mi?
23 Kategorü nedir?.. Ne zaman Başladı?

Usirus, Hermes Aslında Hz. İdris mi ?

(Hz. İdris) Uyarmak İçin Geri mi Dönüyor...

Jeomanyetik Kutuplar 114 Ayet ilk ilk insanın aniden yeryüzene inmesiyli 65 milyon yıldır 114 defa mı değişti?

Peki Kur'anın 114 Ayet olması bu değişimin sonuyla bağlantılı mı?

Pramitler, Höyükler sadece Firavun mezarları değil aslınhda bir nebi eliyle düzenlenmiş anıt abideler mi?..

Piramitlerdeki şifrelerde (hem Mısır hem de Maya) niye tarih 2045'de sonlanıyor?..


HER GÜN BİR KIYAMET SABAHI

Sen kaşındın... Belki geviş getirme ihtiyacım, belki de çene kaslarımı harekete geçirip beynime daha fazla kan gitsin diye arzuladım o sakızı...

Vee Janjanlı kağıdını büyük bir iştahayla bunun için açtım...

Evet janjanlı kağıdı açmasına açtım ama elim nedense bir tefeül seansı arefesindiymişim gibi o beyaz mani yazılan küçücük kağıdı açmaya razı gelmedi. Beynimden gelen sinyaller henüz aç emrini vermemişti ki parmakların kağıtçığın üzerinde öylesini geziniverdiler...

Eğitimci-Yazar bir ağabeyimin arabasındaydım. Sohbet gittikçe kavileşiyor ama ben yine de ne sakızı ağzıma atabiliyor ne de o küçük ak kağıttaki maniyi okuyabiliyordum. Ancak şurası hakikat ki o küçücük kağıttaki mesajın içime oturacağını inanın hissidiyordum.

Dakikalar su gibi akadursun, sohbetinde verdiği keyif gereği kendimi süprize en hazır hissettiğim o anda o küçücük kağıttaki büyük pusulayı açtım ve okudum...

İlk üç mısrası gekiti ama son mısra tahmin ettiğim içimi oturdu...

...

"Hazır ol! Başlayacak 22'nin hükmü."


Off, Off ki içindeki "kulaktan kulağa" yayılan "mistik ifrazatı" cak-cuk sesiyle neşvelenen tebaya kadar dökmüştü namzet ve namzetler (!)

Şimdi, been " Kullanırsın ucuzunu cırtlatırsın çamaşırları" deyip; cırtlatmaz mıyım kulaklarınızı...



22. Kategori Nedir?..

Yirmi iki rakamı "NOMMO KELAM GÜNÜ ORTAYA ÇIKACAKTIR..." diyen ve gizli "Sigiu Sa" dilini kullanan Dagon'ların değil, Okült (Gizli) ilimlerle ilgili eser bırakan her kavim için özel bir öneme sahiptir.

Mitolojilerde Eski Mısır Bilgesi Hermes (ki aslı Hz. İdris'tir) TOHT adı verilen kitabında, "22 HUSUSİ İŞARETLERLE" insanlığa dünyanın başlangıcından sonuna kadar biiznillah olabilecek olayları şifreleyerek bildirmiştir. Sadece Firavun mezarlerı olarak değil( ki daha sonda bu piramitlere kimse gömülmemiştir) Birer kozmik enerji ve istihbarat merkezi olarak kullanılan bu piramitlerden daha öğrenecek çok şeyimiz var. Tıpkı ABD uçaklarının Körfez savaşını bahane ederekbombaladığı birer zaman kapsülü olan Zigguratlar'dan öğreneceğimiz metefizik istihbarat verileri gibi. Tabii hiç hoşlarına gitmedikleri bu gizli bilgileri kapatmakla kaderin önüne geçebileceklerini sanıyorlar. Tıpkı Pensilvanya Üniversitesi'nde uzmanların 50 bin tableti ABD'ye getirdikten sonra niye Sümerlerin kim olduğu ve gizli ilimlerinde olanları açıklamadıkları gibi!...

Her neyse biz birilerinin ağızlarını cırtlatmaya devam edelim...

Biliyorsunuz "22 anahtar" hem İbranice harflerinin hem de Yahudilerin sırrıdır. Yeryüzünde yaşayan 3 Rabbi sınıfındaki Şeytanla her an trans kurabilen bu üçlünün dışında onlar vechesinde bu sırra başka birileri sahip değildir. Sahip olanları da yaşatmazlar zaten. O yüzden bu 3'lü den biri öldüğünde Sanhedrin (70'ler) den en ehil olanı en fazla gizli öğretileri vakıf ve trans olayını en hızlı geçip şeytani mistik istihbaratı yapabilecek olanı bu ölenin yerine getirirler. Bunların yeri Kudüs'deki Zeytin eski adıyla Hermeciddun'dur. Her dağ demektir haliyle bu mıntıkanın adı eski kaynaklarda bu adla geçer. Bugün bu dağlarla ilgili Zion, Zeytin Dağı isimleri de kullanılıyor.

Evet bu 22'ye Yahudilerin Kabbala denilen Gizli Büyü kitabı(ndaki en tehlikelisi -bu konuda çalışma yapmış bu 3'lü hahamlardan birinin adıdır- Luria Kabbalasıdır.) bu rakama 22 harf ve 22 daire olarak rastlanır.

Çinliler'in TCHENPEY kitabı da Hermes (Hz. İdris)'in kitabı gibi (TOHT) 22 rakamı üzerine kurulu olup 22 metinden oluşmuştur:

Burada kısa kesip diğer külkürlürdeki 22 rakamına değinmeyi sonraya bırakıp;

Bu 22 rakamın günümüze ait sırrı nedir; deeeersekk:

DAGONLARA göre Dünya insanlarına açıklanan bu 22 harfle işaret edilen oysa 22 kategorüyü kriptolayan dönencenin sonu yani 23. KATEGORİ "BARIŞ"tır. Dolayısıyla 22. kategoriden sonra gelen diğer bir ifadeyle DÜNYA BARIŞI-SULH VE ADALET-BİRLİK- dönemi diye belirtilen bu 23. KATEGORİ; 23 YILDA İNDİRİLEN KUR'AN'IN KATEGORİSİDİR!!!.

23 KATEGORİNİN KURAN'I KERİM ASRI OLDUĞU gizli ilimlerle uğraşan herkesin bildiği bir kuramdır. Gerçi Yahudiler bunu kendilerine mal edip bu dönemi 22. kategori olarak algılayıp adına "ALTINÇAĞ" deseler bile. Bu konuda masa altı bir takım kitaplar da ortaya çıkardılar. Oysa geçti 22'nin pazarı... denmesi gerekiyor kendilerine. Zira çakalların devri yaşandı ve bitti. ARSLANLAR MAĞARALARINDAN ÇIKIYOR!!!

Bu amaçla Yüce Kitabımızda Alemlerin Rabbi olan CENABI KUDRET, "Bu yüce kitabın kendi indinde insanlara lütfedildiğini ve insanlık için yegane huzur ve kurtarıcı olduğunu" ifade buyurmaktadır.

İşte! Siyonistlerin zamirlerle oynayıp-kendilerine yontup bugün Irak'ın (Babil'in) yıkılışıyla başlattığı 22'İNİN VE ALTIN ÇAĞ'IN hikayesi bu.

Onlara tavsiyem artık Zamirlerle oynamayı bıraksınlar. Kabbala yada en açık ifadeyle Şeytanla Trans kitabındaki Zamirlerin aslı Kuran kaynaklıdır. Bir dönem Atlantisliler'in kullandığı hayal gösteren silahlarının etkisinden de kurtulsunlar artık.

4.5 MİLYAR YIL ÖMÜRLÜK
DÜNYA'NIN SON EVRESİNDE MİYİZ ?...

Bugün fİZİK adamları, " RADYOAKTİF SAAT " denilen usul ile dünyanın yaşını " 4 MİLYAR 500 MİLYON " olarak tesbit etmişlerdir.

Şurasını da hatırlatmak isterim ki ; Bilgi ve bilim sadece saf mantıklılık, prensipler ve umumi lüzumlu kelimelerle değil ; sezgiler , vecdler ve metafizik görüş vasıtası ile de elde edilebilir. Bir djönem ABD'de yaşanan VELİKOSKY ( !) gerçeğinde olduğu gibi. EİNSTEİN bile şahsın nazariyelerini ispatlamak için çalışma başlattı.

Bu yönüyle meselenin buradan itibaren kısmını değerli bir dostumun bir kitap dolusu ilmi verilerle oluşturulmuş tahlileriyle irdeleyeceğimi hatırlatmak isterim...

Hicri 1414 tarihli
ELİME GELEN DOSYA !..

Dosyamı teslim ettiğim yayınevinin sahibiyle konuşuyoruz...

SULTANAHMET/ Cağaloğlu

-Yayıncı soruyor:

- "Meciddun Dağı'ndaki Sır -TEK DÜNYA DEVLETİ-" demişsin bu dosyaya. Bu dosya henüz inceleyemedim ama bu tasavvuf kitabı mı?..

Cevap veriyorum:

" Dostum; Tasavvuf Ruh terbiyesi kitabıdır. MECİDDUN DAĞINDAKİ SIR ,bir metafizik istihbarata dayalı bilgidir. Diğer bilgiler ise açık AÇIK İSTİHBARAT verileri. Haliyle bu dosyada; Metafizik istihbarat verilerin Fizik istihbarat verilerini tamamladığını günümüzde bir dönem İngiliz şimdi de ABD mahreçli mürekkebi kan ve barut olan (imzaların) aslında Siyonizmin ilanihaye hedefi olan "TEK DÜNYA DEVLETİ" ni gerçekleştirmek için olduğunu değerli TÜRK HALKINA ANLATMAYA (!) -Anlayan beri gelsin-hyç- çalışıyoruz dedim..

Yayıncı:

Ah senin bu mevzuya benzer mevzuda bizim rafların dibinde kalmış bir dosya var. Bakar mısın...

-Getiriniz...

- İçinde Yıldırımlardan , Buz adama, Göktaşlarından, Piramet ve höyüklere kadar bir sürü resmin olduğu bir dosya...

- Eh Halk Bilimci olmamız vechilisiyle de üzerime atladım. Bana veri misin?.. inceleyeyim, daha sonra sana getiririm...


- Al ama getirmik şartıyla...

- Cumartesi, Pazar, Pazertesi bütün gün kar yağdı. Ve ben Evde yalnızım... Dosyayı okurken dikkatim dağılmasın diye kızıma oyuncak diye aldığım fişli gaz lambasını kullanıyorum. Dışarıda da kuru bir ayazın kendine göre mistik sesini duyuyorum. Yani anlayacağınız karanlık çağlardan günümüze yapacağım okuma serüveni için ortam hazır...


BAKIN ŞİMDİLİK NE NOTLAR ALMIŞIM?..


PİRAMİTLERDEKİ (ZOLL) ÖLÇÜ BİRİMİYLE ALINAN SIRLAR KIYAMETİN YAKLAŞTIĞINI MI HABER VERİYOR?!

... USURİS, Yunan Mitolojisinde HERMES bizim dini literatürümüzde geçtiği adıyla İDRİS (A.s) olup Piramitleri yaptığı ifade edilmiştir. O bu piramitleri ibret maksadıyla sanayi ve teknolojik gelişmeleri yansıtmak için yaptırmıştır. Bu piramitlerdeki galerilerde Allah'ın 99 ismi geçer ki bu da bu piramitlerin yapımına bir peygamberin rehberlik ettiğini göstermektedir. Yunan Mitolojiler'nde sıkça ismi HERMES olarak geçen şahıs aslında Hz. İdris'tir. Bugünkü gibi insanlıktan çıkmış uygarlıkları uyaran aynı zamanda bu uyarılarını çağlar ötesine ulaştıran ayın zamanda eserler yaparak o günkü bütün sanayi ve aletleri tasvir eden " NASKA DÜZLÜKLERİ " ve " PİRAMİTLER " inşa ederek zamanında var olan ilimleri çizerek ve yazarak günümüze taşıyan odur. Yani Hermes İdris Aleyhisselamdır.


... EBU ZERR'in anlattığına göre Cenabı Allah Hz. İdris'i kendi zamanında ;

Tufandan önce bütün yeryüzü ahalisine uyarıcı peygamber olarak göndermiş, geçiph giden kavimlerin bütün bilgilerini onun şahsında toplamıştır. Bu ilimleri ona 30 sahifede indirmiştir.

O yine bütün sanayi ve bilimlerin mucididir. O yıldızların sayılarını (İBN-İ CULCUL / TABAKAT) ve zehir ilimlerinin temellerin atmıştır. İnsanlara elazırlamayı öğretmiştir. Kimya ve cam yapma sanatı yine ona aittir. Her seferinde tıb ilminin mucidi olarak sayılmıştır. Bu düşüncenin aslı da Mısır kaynaklıdır. Şöyle ki EBER PAPÜRÜSLERİNDE, THOT ilminin önderi olark kabul edilir.

PİRAMİTLERDEKİ TARİH
2045'TE TARİH NİYE BİTİYOR?...

Bazı araştırmalara göre KEOPS PİRAMİTİ ki en büyük olanı DEV BİR DÜNYA TAKVİMİDİR. Bugünkü insanlığın sonunun yaklaştığı okunmaktadır.

MISIRLILAR, yaptıkları duvar rölyeflerinde ; DÜNYANIN SONUNUN 2045 SENESİNDEN DAHA SONRA OLACAĞINI hesaplamışlardır.

Dünya orjinal değerine kavuşuncaya kadar zaman periyotları arasında nice medeniyetin yok olmuş ve nice medeniyetler de yok olacaktır (!) Geriya kalanların birçoğu barbar bir " PİRİMİTİZM " içine düşerler. Pek azı da kültürlerini şehir kıtalarında korumaya çalışırlar. Mısır medeniyeti gibi. Yeni baştan yeni medeniyetler oluşmuştur.


Bu oluşum takriben 65 Milyon yılda yani ilk insan Hz. Adem yeryüzüne indirilişinden bu yana 114 defa gerçekleşmiştir. Biz bu yer değiştirmenenin 114. Evresinde bulunuyoruz.

Dünyanın jeomanyetik yer değiştirmelerin yani Güneş'e göre kutupların yer değiştirmesinin 65 milyon yılda 114 defa olduğu böylece dünyanın 114 evre geçirdiği, bizim bu evrenin sonunda olduğumuz, Kur'anın 114 sureden ibaret olduğu hakikatini saptadık.

Ayrıca ilk İnsan Adem Aleyhisselam'ın 3. zamanın sonu 4. zamanın başına doğru aniden ortaya çıktığı (65 Milyon yıl önce) mağarada yaşamadığı, bina yapmayı, ekin ekmeği, çiftçilik lyapmasını bildiğini saptadık. Ayrıca kendisine 10 suhuf verildiği de mevzu bahistir.

Ayrıca son medeniyetin de 21. Yüzyıl medeniyeti olduğu evvelkiler gibi yakında yok olacağını aniden yeryüzüne gelindiği gibi aniden gidileceğini saptadım. Kıyamet suresinde olduğu nasıl aniden gidileceği belirtilmektedir.


Ayrıca elime gelen dosyada ilginç bir tesbit yapılıp, çağların TUFANDAN ÖNCE VE TUFANDAN SONRA DİYE TASNİFLENMESİ ÖNE SÜRÜLÜYOR. Bakın nasıl...

Tufandan Önceki Çağlar
Tufandan sonraki Çağlar

Tufandan Sonraki Çağlar

-İLK ÇAĞ-

0 (YANİ Tufan'ın oluşumundan (8464) Hz. Muhammed'in doğumuna kadar olan süre. 11.600 yıllık süre

-ORTA ÇAĞ-

Hz. Muhammed'in (sav) doğmundan Fatih Sultan Mehmet'in İstanbul'u fethetmesine kadar ki süre

-YAKIN ÇAĞ-

ROBERT Fulton'un(1799) Buharlı Su makinasını icad etmesinden Atom Bombasının yapımına kadar ki süre (1945)

-ATOM ÇAĞI-

Atom Bombasının yapımından ilk uzay aracının uzaya gönderildiği zamana tarihe kadar ki süre -1945-1957

-UZAY ÇAĞI-

1957- 2106 (???) (Bu da ne, niye bu değil (-) de bu tarih /hyç)

Niye 2106?..

Sıfır yılın 8464 olarak alırsak hemen devamında Keops piramitindeki biten (zoll) sol hesap birimi akla gelir ki, buradaki tarih 2106'yı göstermektedir ki bu da Mısırlılar'a göre 0 yılıdır. Yani bundan sonra hesap yoktur.

Son çağın tüm kültürlerinde ortak olan 22 Kategori Barış çağından sonra gelen 23. Kategori yani Kur'an Çağı olduğu ve bu çağın sonlarının 23. Kategoriyi gerçekleştirmelerine bağlı olduğu yani Kur'anı keşfedince çok mutlu olacakları ifade edildi. Zira yüce kitabımız şöyle buyuruyor " Kalpler Allah'ı anmakla mutlu olur ".

Yeryüzünün kıyameti NUH TUFANI unutulmasın diye nebiler elinden bizlere şifreli mesajlar uluştırsınlar diye Piramitler, Mağara resimleri, Nemrut Dağı'ndaki Höyükler gibi abideler bırakıldı.. Bunlara "MA-BED" yani "Su korunakları dendi. Oysa bugün bu kelimeye biz ibadet yeri manasında kullunıyoruz (!)
Mesaj29.12.2009, 11:50 (UTC)    
Mesaj konusu:

Rüce Rabbimiz Allah'tan başka kimse "KIYAMET GÜNÜ"nü bilemez!

Hadi ben de 2020 diyorum,bana inanıyormusun?
Mesaj29.12.2009, 11:52 (UTC)    
Mesaj konusu:

w3schools yazmış:
Rüce Rabbimiz Allah'tan başka kimse "KIYAMET GÜNÜ"nü bilemez!

Hadi ben de 2020 diyorum,bana inanıyormusun?

Aynen katılıyorum
______________
HAYATA İSYANIM!
Mesaj29.12.2009, 12:38 (UTC)    
Mesaj konusu:

w3schools yazmış:
Rüce Rabbimiz Allah'tan başka kimse "KIYAMET GÜNÜ"nü bilemez!

Hadi ben de 2020 diyorum,bana inanıyormusun?

İyi bak bakim ben inanıyorum diye bişey yazdım mı? !!!
Mesaj29.12.2009, 13:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

Çoğu filmdede 2012 olarak gösteriliyor
______________
Mesaj29.12.2009, 13:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

kraltopliste yazmış:
Çoğu filmdede 2012 olarak gösteriliyor


Reyting..fasa fiso ...

arkadaşlar hiç bir insan oğlu bilemez kıyamet gününü ...kuranda bile içermiyor tarihi...!

Lütfen fasafisolara dur deyin.
______________
Ve sonunda 3.Yıl Etkinlikleri 2 Ay öncesinden büyük bir yarışmayla başladı...


Ayrıntılı bilgi : http://byqraphix.tr.gg/3-.-Y%26%23305%3Bl-Etkinlikleri.htm
Mesaj29.12.2009, 13:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

byqraphix yazmış:
kraltopliste yazmış:
Çoğu filmdede 2012 olarak gösteriliyor


Reyting..fasa fiso ...

arkadaşlar hiç bir insan oğlu bilemez kıyamet gününü ...kuranda bile içermiyor tarihi...!

Lütfen fasafisolara dur deyin.


ÇOK DOĞRU.FASAFİSOLARA,BOŞ KONULARA SON
Mesaj29.12.2009, 13:26 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bazı İnsanlar Bu Tarihi Bulmaya Çalışıyor.. NAFİLE.

KURAN'Da Bile Yazmıyor Eğer ALLAH O Tarihi Bilmemizi İstemiyorsa Bir Bildiği Vardır. Bazı O Tarihi Bulmak İsteyen İnsanlara Bile ALLAH Bazı Engelleri Önlerine Sürecek Ki Öğrenmesinler...

Yani ALLAH Bunun İnsanların Öğrenmemesini İstiyorsa Asla Öğrenemeyiz...

Eğer ALLAH Öğrenmemizi İstemiş Olsaydı KURAN'Da Belirtirdi.

KURAN'Da Belirtilmediğine Göre ALLAH Bu " KIYAMET " Tarihini Öğrenmemizi İstemiyor.. Wink
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu