Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj06.01.2010, 19:55 (UTC)    
Mesaj konusu: tasarım üstü ve altı hatası

sitemde tasarım üstü ve altı kodları alanına girdiğimde kod yazılımında eksiklik oluştuğunu o haliyle kaydettiğim esnada hata meydana geldiğini görüyorum. Nedeni nedir.Bilen varmıdır.?
Şimdiden teşekkürler..
______________
Mesaj06.01.2010, 23:44 (UTC)    
Mesaj konusu: bu konuda

tasarım kaki -pek sevilmeyen artı ccs ekledim... dediğim gibi
tasarım ayarları ve gelişmiş ayarlar bölümüne herhangi bir ekleme yapmadan tekrar kaydet tuşuna bastığım zaman eski ayarlar hepsi bozuluyor.
ancak elimde daha önceden yedek aldığım kodlar ile yenileme yapıp kayıt yaptığımda
düzeltiyorum....
______________
Mesaj06.01.2010, 23:50 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: bu konuda

osmaner yazmış:
tasarım kaki -pek sevilmeyen artı ccs ekledim... dediğim gibi
tasarım ayarları ve gelişmiş ayarlar bölümüne herhangi bir ekleme yapmadan tekrar kaydet tuşuna bastığım zaman eski ayarlar hepsi bozuluyor.
ancak elimde daha önceden yedek aldığım kodlar ile yenileme yapıp kayıt yaptığımda
düzeltiyorum....


Eklediğiniz kodlardan kaynaklanabilir.Bazı kodlar tasarımın orjinalini bozar.Her kodu sitenize eklemeyiniz..
______________
....Hayatın Bir Tık Önünde....

Yazar Başvuru Yeri   Yazarlarımız
Mesaj07.01.2010, 02:23 (UTC)    
Mesaj konusu: keşke

keşke öyle olsaydı
ancak bana ait farklı sitelerde de aynı problemi yaşıyorum.
______________
Mesaj08.01.2010, 23:30 (UTC)    
Mesaj konusu: adminler

adminlerden bir cevap yok mudur.
______________
Mesaj09.01.2010, 00:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Sorunu tam olarak anlayamadım aslında...

Kaki tasarımına css tasarım kodu eklediniz ve problemler yaşıyorsanız,
style ve index kodları(t.üstü,t.altı ve css kodu) Css Desing için kullanılabilir.

Gelişmiş ayarlara ekleme yaptığınızda herşey bozuluyorsa,
kodlar eksik,bozulmuş ,htlm(index)-css(style) uyuşmazlığı vs olabilir.Yada yukarıda dediğim gibi css desing ı seçmemişsinizdir.

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=25694

Eğer bunlar değilse; sorunu anlaşılır şekilde,kodları burada paylaşarak yada resimle anlatır mısınız.

Saygılarımla
______________
+Css Şablon Çözümleri+Site İçi Arama Motoru+Soldaki Menüyü Sağ Kısma da Ekle
+Butona(Menü' ye)Resim Ekle +Polldady' den Anket+Editör nasıl kullanılır?+Formata Son
+Güvenilir Sayaç+Ücretsiz Toplist Kur+Resimin Köşelerini Yuvarla+Web Yönetici Araçları+Css Desing Temel Anlatım
Mesaj09.01.2010, 02:52 (UTC)    
Mesaj konusu: şu şekilde anlatayım...

ben size şöyle anlatayım : gelişmiş ayarlar bölümüne elimde sağlam olan kodları yerleştiriyorum. Kaydet diyorum .site görünümü istediğim gibi oluyor. Gelişmiş ayarlara geri döndüğümde ...tablo kodları ve eklediğim diğer kodlarda oynama olduğunu görüyorum mesela (doğru kod ):
<table border="1" cellspacing="1" cellpadding="1" width="160">
<tbody>
<tr>
<td style="text-align: center"><img alt="" src="http://img.webme.com/pic/o/osmaner/r.gif" /></td>
</tr>
<tr>
<td><a target="_blank" href="http://potassium.tr.gg"><img border="0" alt="" src="http://img.webme.com/pic/p/potassium/160350.gif" /></a></td>
</tr>
<tr>
<td><a href="mailto:osmaner.tr.gg( at )hotmail.com?body=REKLAM"><img alt="" width="160" height="350" src="http://img.webme.com/pic/o/osmaner/160x350rek.gif" /></a></td>
</tr>
<tr>
<td style="text-align: center"><img alt="" src="http://img.webme.com/pic/o/osmaner/r.gif" /></td>
</tr>
</tbody>
</table>
böyle iken daha sonra şu hale geliyor..

border="1" cellspacing="1" cellpadding="1" <table width="160">
<tbody>
<tr>
<td style="text-align: center;"> alt="" src="http://img.webme.com/pic/o/osmaner/r.gif" <img /> </ strong>
</ tr>
<tr>
<td> <a target="_blank" href="http://potassium.tr.gg"> <img border = "0" alt = "" src = "http://img.webme.com/pic/ p/potassium/160350.gif "/> </ a> </ font>
</ tr>
<tr>
<td> <a href="mailto:osmaner.tr.gg( at )hotmail.com?body=REKLAM"> <img alt = "" width = "160" height = "350" src = "http://img. webme.com/pic/o/osmaner/160x350rek.gif "/> </ a> </ font>
</ tr>
<tr>
<td style="text-align: center;"> alt="" src="http://img.webme.com/pic/o/osmaner/r.gif" <img /> </ strong>
</ tr>
</ font>
</ table>


Tekrar kaydet dersem tamamen kodlar altüst oluyor
Bunun nedeni de görünüşte bedava-sitem tasarım gözüküyor.
Not: tasarım ayarlarının hangisini kullanırsam kullanayım aynı problem yaşanıyor.
______________
Mesaj09.01.2010, 14:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhaba,

Bedava-Sitem Tasarımlarında <td>...</td> tagı tasarımların yerleşiminde kullanıyor.Sizin kodunuzda da bu tag var. td yerine div tagını kullanmayı deneyiniz,belki bu şekilde düzelebilir.

Not : Siz bu kodda bulunan resimleri yan yana mı göstermek istiyorsunuz
Çünkü kodda bu var.
<table>
<tr>
<td>
resim urlsi
</td>
</tr>
</table>
______________
+Css Şablon Çözümleri+Site İçi Arama Motoru+Soldaki Menüyü Sağ Kısma da Ekle
+Butona(Menü' ye)Resim Ekle +Polldady' den Anket+Editör nasıl kullanılır?+Formata Son
+Güvenilir Sayaç+Ücretsiz Toplist Kur+Resimin Köşelerini Yuvarla+Web Yönetici Araçları+Css Desing Temel Anlatım
Mesaj09.01.2010, 14:45 (UTC)    
Mesaj konusu: Bu kodu kendininkiyle değiş

Bu kodu kendi kodunla değiş bir dene bakalım...
Kod:
<p>
<table cellspacing="1" cellpadding="1" width="160" border="1">
    <tbody>
        <tr>
            <td style="text-align: center"><img alt="" src="http://img.webme.com/pic/o/osmaner/r.gif" /></td>
        </tr>
        <tr>
            <td><a target="_blank" href="http://potassium.tr.gg"><img alt="" border="0" src="http://img.webme.com/pic/p/potassium/160350.gif" /></a></td>
        </tr>
        <tr>
            <td><a href="mailto:osmaner.tr.gg( at )hotmail.com?body=REKLAM"><img height="350" alt="" width="160" src="http://img.webme.com/pic/o/osmaner/160x350rek.gif" /></a></td>
        </tr>
        <tr>
            <td style="text-align: center"><img alt="" src="http://img.webme.com/pic/o/osmaner/r.gif" /></td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</p>

______________
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu