Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj16.01.2010, 14:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Css Kodunu Ayırabilir Misiniz ?

Arkadaşlar şu css kodumu ayırabilirmisiniz? alt menü üst menü diye çok acill

KOD:

___________________________________________________________
body {
margin: 0;
padding: 0;
background: #131516;
font-family: Tahoma, Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 13px;
color: #FFFFFF;
}

h1, h2, h3 {
margin-top: 0;
color: #FFFFFF;
}

h1 {
font-size: 2em;
}

h2 {
font-size: 1.6em;
}

h3 {
font-size: 1em;
}

ul {
list-style-image: url(images/img07.gif);
}

a {
text-decoration: none;
border-bottom: 1px dotted #CCCCCC;
color: #FFFFFF;
}

a:hover {
border-bottom: none;
}

a img {
border: none;
}

img.left {
float: left;
margin: 0 20px 0 0;
}

img.right {
float: right;
margin: 0 0 0 20px;
}

/* Header */

#logo {
width: 1000px;
height: 88px;
margin: 0 auto;
padding: 0 10px;
}

#logo h1, #logo p {
float: left;
margin: 0;
color: #FFFFFF;
}

#logo h1 {
padding: 30px 0 0 0;
text-transform: lowercase;
font-weight: normal;
font-size: 3em;
}

#logo p {
text-transform: uppercase;
padding: 52px 0 0 3px;
font-size: 10px;
color: #616161;
}

#logo a {
border: none;
text-decoration: none;
color: #FFFFFF;
}

/* Menu */

#menu {
width: 1000px;
height: 30px;
margin: 0 auto;
padding-top: 10px;
}

#menu ul {
margin: 0;
padding: 0;
list-style: none;
}

#menu li {
display: inline;
background: #131516;
}

#menu a {
display: block;
float: left;
background: #1F1F1F;
margin: 0 3px 0 0;
padding: 8px 15px 10px 15px;
border: none;
text-decoration: none;
text-transform: uppercase;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 10px;
color: #CCCCCC;
}

#menu a:hover {
background: #000000;
margin: 0 3px 0 0;
padding: 8px 15px 10px 15px;
color: #FFFFFF;
}

#menu .current_page_item a {
background: #000000;
margin: 0 3px 0 0;
padding: 8px 15px 10px 15px;
color: #FFFFFF;
}

/* Wrapper */

#wrapper {
background: #000000;
}

/* Page */

#page {
width: 1000px;
margin: 0 auto;
padding: 30px 0;
}

#page-bg {
padding: 11px 24px;
background: url(images/img03.jpg) no-repeat;
}

/* Latest Post */

#latest-post {
padding: 20px;
border: 1px solid #E7E7E7;
}

/* Content */

#content {
float: left;
width: 558px;
}

.post {
margin-bottom: 20px;
padding-bottom: 15px;
line-height: 200%;
}

.post h1 {
font-weight: normal;
font-size: 30px;
}

.post h2 {
font-size: 24px;
}

.title {
margin: 0;
padding-bottom: 6px;
background: url(images/img01.jpg) no-repeat right 50%;
font-weight: normal;
}

.title a {
border-bottom: none;
}

.title a:hover {
border-bottom: 1px dotted #CCCCCC;
}

.byline {
border-top: 1px solid #0A8A0A;
margin: 0 0 20px 0;
text-transform: uppercase;
}

.entry {
}

.links {
font-size: 11px;
background: #0A8A0A;
}

.links a {
margin-left: 15px;
padding-left: 10px;
background: url(images/img02.gif) no-repeat left 50%;
border: none;
}

.links a:hover {
}

.links .comments {
}

/* Sidebars */

.sidebar {
float: left;
width: 200px;
padding: 0 0 0 21px;
}

.sidebar ul {
margin: 0;
padding: 0;
list-style: none;
}

.sidebar li {
padding: 0 0 20px 0;
}

.sidebar li ul {
}

.sidebar li li {
padding: 5px 0 5px 0px;
}

.sidebar li h2 {
margin: 0 0 10px 0;
padding: 5px 0;
border-bottom: 1px solid #0A8A0A;
font-size: 16px;
font-weight: normal;
color: #FFFFFF;
}

/* Search */

#searchform {
margin: 0;
padding: 0;
}

#searchform br {
display: none;
}

#s {
margin: 0;
padding: 2px 2px;
width: 120px;
height: 18px;
border: 1px solid #0A8A0A;
background: #000000;
font-size: 10px;
color: #FFFFFF;
}

#x {
margin: 0;
padding: 2px 5px;
height: 25px;
background: #0A8A0A;
border: 1px solid #0A8A0A;
text-decoration: none;
text-transform: uppercase;
font-family: Arial, Helvetica, sans-serif;
font-size: 10px;
color: #FFFFFF;
}
/* Calendar */

#calendar_wrap {
padding: 0;
text-align: center;
}

#calendar_wrap table {
width: 100%;
}

#calendar_wrap th {
}

#calendar_wrap td {
}

#calendar_wrap tfoot td {
border: none;
}

#calendar_wrap tfoot td#prev {
text-align: left;
font-weight: bold;
border: none;
}

#calendar_wrap tfoot td#prev a {
border: none;
}

#calendar_wrap tfoot td#next {
text-align: right;
font-weight: bold;
border: none;
}

#calendar_wrap tfoot td#next a {
border: none;
}

/* Footer */

#footer {
height: 50px;
}

#footer p {
margin: 0;
padding: 20px 0 0 0;
text-align: center;
text-transform: uppercase;
font-size: smaller;
color: #FFFFFF;
}

#footer a {
color: #FFFFFF;
}





ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM..


En son eniyibilgiadresleri tarafından 18.01.2010 18:10:06 tarihinde değiştirildi, toplam 2 kere değiştirildi
Mesaj16.01.2010, 15:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

iyi ama bu kodların hepsi css kutusuna eklenecek olan kodlar.
______________
css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...

TEK ŞARTIM TELİF HAKLARINI ÇİĞNEMEYEN İSTEKLER LÜTFEN TELİF HAKKINI İHLAL EDEN İSTEKLER YOLLAMAYIN.
YENİDEN DÖNSEK Mİ ACABA ?

skype sohbete beklerim arkadaşlar lütfen tüm b-s arkadaşları bekliyorum

https://join.skype.com/cv9oREfyFrRW
Mesaj16.01.2010, 16:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

Deniyorum ama olmuyor
Mesaj16.01.2010, 16:49 (UTC)    
Mesaj konusu:

eniyibilgiadresleri yazmış:
Deniyorum ama olmuyor

Tasarım'lar sadece css bölümüne eklenecek kod'lar dan oluşmaz. Tasarım üzeri ve tasarım altı kodları'da olmalı.
______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj16.01.2010, 17:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

yani bu kodları nerden aldıysan o sitenin demosununa giriyosun ve kaynağı görüntüle deyip <body> .... <content> içeriğini tasarım üstüne,
</div> .... </body> içeriğini ise tasarım üstüne yerleştir.. Css kodun ise aynen kalsın Wink
______________
İmzanızda tr.gg dışı link vermek Kurallara aykırıdır.
Mesaj16.01.2010, 17:31 (UTC)    
Mesaj konusu:

pardonn... yanlış oldu düzeltiyorumm.

Alıntı:

Tarih: 16 Oca 2010 18:29 Mesaj konusu:

--------------------------------------------------------------------------------

yani bu kodları nerden aldıysan o sitenin demosununa giriyosun ve kaynağı görüntüle deyip <body> .... <content> içeriğini tasarım üstüne,
</div> .... </body> içeriğini ise tasarım üstüne yerleştir.. Css kodun ise aynen kalsın



yani bu kodları nerden aldıysan o sitenin demosununa giriyosun ve kaynağı görüntüle deyip <body> .... <content> içeriğini tasarım üstüne,
</div> .... </body> içeriğini ise tasarım altına yerleştir.. Css kodun ise aynen kalsın Wink
______________
İmzanızda tr.gg dışı link vermek Kurallara aykırıdır.
Mesaj16.01.2010, 18:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarımı yanlış yerlere eklemişsin o dedıgım kodu css adlı kutucuk var oraya ekle bırde tasarım altı ve üzerine eklenmesı gereken kodlar olucak onllarıda bul o kutulara ekle.

daha önceden nasıl eklenır anlatımını yapmıştım resim hareketlı dıkkatlı incele
Wink


______________
css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...

TEK ŞARTIM TELİF HAKLARINI ÇİĞNEMEYEN İSTEKLER LÜTFEN TELİF HAKKINI İHLAL EDEN İSTEKLER YOLLAMAYIN.
YENİDEN DÖNSEK Mİ ACABA ?

skype sohbete beklerim arkadaşlar lütfen tüm b-s arkadaşları bekliyorum

https://join.skype.com/cv9oREfyFrRW
Mesaj17.01.2010, 08:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok tşk ederim resimli anlatım için Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Mesaj01.02.2010, 09:06 (UTC)    
Mesaj konusu:

ya bide bişi daha sorcam bu css tasarımları sitemize eklediğimizde kendi sitemizin içeriği gözükmüyor
Mesaj01.02.2010, 11:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

http://www.bedava-sitem.com/forum/viewtopic.php?t=143003

Bölüm kuralları okuyunuz...İstek yapmak yasaktır.
______________
Özel mesajlara bakmıyorum bile...
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu