Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj19.02.2010, 11:23 (UTC)    
Mesaj konusu: Tasarım üstü- tasarım altı bölümlerine kodların hepsi sığmıy

Tasarım üstü- tasarım altı bölümlerine kodların hepsi sığmıyor;


Arkadaşlar aşağıdaki CSS modda tasarım üstü bölümüne yapıştırdığımda hepsi yapışmıyor karanter yetmemesigibi bir sorun var heralde, daha önce hiç böyle bir sorunum olmadı
Kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Dogan ADIYAMAN</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" title="Style" href="style.css" />
</head>
<body>
<div id="container">
  <div id="header">
    <h1>Kisisel Sitem</h1>
    <div id="menu">
      <ul id="navlist">
        <li id="active"><a href="http://www.doganadiyaman.tr.gg/" id="current">ANA SAYFA</a></li>
        <li><a href="http://www.doganadiyaman.tr.gg/">MJ</a></li>
        <li><a href="http://www.doganadiyaman.tr.gg/">ERP</a></li>
        <li><a href="http://www.doganadiyaman.tr.gg/">LISANS</a></li>
      </ul>
    </div>
  </div>


hepsi yapışmıyor ve şu kadarı yapışıyor



kısacık kod neden sığmıyor acaba? bir yerde yanlış yapıyorum ama nerede?

Teşekkürler
Mesaj19.02.2010, 12:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

Verdiğin kodları denedim bir sorun yok.Bütün kodlar yapışıyor.Kullandığın tarayıcıyı değiştir bir de öyle dene.

Ya da bu kodları wordpad den kopyala yapıştır yapıyorsan wordpad deki kodları CTRL+A ile seçerek CTRL+C yapıp kopyalama yapma.Bütün kodları mausunla seç sağ tuş yap kopyala.
______________
Mesaj19.02.2010, 12:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

resimdeki kadar kod sığıyorsa bir yanlışlık vardır bi yerde. kopyala-yapıştır ı düzgün yapın not defterine falan da yapıştırın bakalım aynı mı olucak ve sayfayı yenileyip tekrar yapın bakalım değişiklik olucakmı.
______________


Hayatta iki şeye çok güveniyorum. Bir aynaya baktığımda gördüğüme, birde yukarı baktığımda göremediğime.
Mesaj19.02.2010, 13:10 (UTC)    
Mesaj konusu:

kardeşim sen bana attıgın tasarimi ben kodladım ve sana tekrar yolladım oke sitene artık sitene uygulayabilirsin
______________
Mesaj19.02.2010, 21:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

çok teşekkürler arkadaşlar, crome dan kaynaklanan bir sorunmuş gerçekten. herkese teşekkürler,

ayrıca 1 sorum daha olacak, acaba benim sitemdeki fotoğrafın üzerinde 3 tane çizgi var, niçin olduğuna dair fikri olan var mı
Mesaj19.02.2010, 21:22 (UTC)    
Mesaj konusu:

o da google chromedan kaynaklanan bir sorun olabilir ie de dene belki olmaz
______________
Mesaj19.02.2010, 21:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

ie de denedim orada da aynı ya, tek sorunum o kaldı walla
Mesaj19.02.2010, 21:29 (UTC)    
Mesaj konusu:

fotoğrafı bi yollarmısınız acaba
______________
Mesaj19.02.2010, 21:32 (UTC)    
Mesaj konusu:

fotorafta bi sorun yokta kodlarda sanırım.

http://www.fileden.com/files/2009/4/11/2399527/heder88.JPG
______________


Hayatta iki şeye çok güveniyorum. Bir aynaya baktığımda gördüğüme, birde yukarı baktığımda göremediğime.
Mesaj19.02.2010, 21:34 (UTC)    
Mesaj konusu:

HTML editoründen yatay satır ekle olabilirmisiniz?
______________


Hayatta iki şeye çok güveniyorum. Bir aynaya baktığımda gördüğüme, birde yukarı baktığımda göremediğime.
Mesaj19.02.2010, 21:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

h1#title{display: none;}
h2#title span {display: none;}
div.header{display: none;}
li.nav_element{list-style-type: none;}
li.nav_element{display: none;}



* {margin: 0;
padding: 0;}

body {
background-color: #000000;
background-image: url(http://www.fileden.com/files/2009/4/11/2399527//bg.jpg
);
background-repeat: repeat-x;
font-size: 62.5%;
}

#container {
margin-top: 12px;
margin: auto;
width: 622px;
color: #CBCBCB;
font-family: Microsoft Sans Serif, "Times New Roman", Times, serif;
font-size: 9pt;
}

#header {
margin: auto;
background-image: url(http://www.fileden.com/files/2009/4/11/2399527/heder88.JPG);
height: 335px;
width: 600px;
}


#menu {

font-family: Microsoft Sans Serif, "Times New Roman", Times, serif;
font-size: 8pt;
font-style: none;
margin-left: 33px;
text-align: Right;
padding: 6px;
}

#main {
background-image: url(http://www.fileden.com/files/2009/4/11/2399527//main.jpg
);
padding-top: 20px;
padding-left: 30px;
padding-right: 30px;
text-align: justify;
background-repeat: no-repeat;
}

#img {
margin: 8px;
}


#footer {
text-align: center;
clear: both;
color: 696969;
background-color: #0A0A0A;
padding: 20px;
}

.float_left {
float: left;
margin-right: 5px;
margin-bottom: 3px;
}

#footer a:link {
color: #696969;
text-decoration: none;
}

#footer a:visited {
color: #696969;
text-decoration: none;
}

#footer a:hover {
color: #5C5C5C;
text-decoration: underline;
}

#footer a:active {
color: #696969;
text-decoration: none;
}

p {
padding-bottom: 25px;
}

h1 {
font-family: Nosferatu, "Times New Roman", Times, serif;
font-size: 14pt;
font-style: italic;
color: #FFFFFF;
margin-left: 392px;
padding-top: 27px;
}

h2 {
font-family: Nosferatu, "Times New Roman", Times, serif;
font-size: 1.6em;
border-bottom: 1px solid gray;
margin-bottom: 10px;
font-style: italic;
color: #FFFFFF;
}


a:link {
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
}

a:visited {
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
}

a:hover {
color: #5C5C5C;
background-color: #DBDBDB;
text-decoration: underline;
}

a:active {
color: #FFFFFF;
text-decoration: none;
}

#navlist li
{
display: inline;
list-style-type: none;
padding-right: 15px;
}[/code]


o çizgiler buradan ötürü çıkıyor ama nereyi silcem?
Mesaj19.02.2010, 22:02 (UTC)    
Mesaj konusu:



işte çizgi burada bile çıkıyor
Mesaj19.02.2010, 22:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

o çizgiler çıksın problem değil sen kaydet olur mutlaka Wink
______________
css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...

TEK ŞARTIM TELİF HAKLARINI ÇİĞNEMEYEN İSTEKLER LÜTFEN TELİF HAKKINI İHLAL EDEN İSTEKLER YOLLAMAYIN.
YENİDEN DÖNSEK Mİ ACABA ?

skype sohbete beklerim arkadaşlar lütfen tüm b-s arkadaşları bekliyorum

https://join.skype.com/cv9oREfyFrRW
Mesaj19.02.2010, 23:00 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarimci-amca2 yazmış:
o çizgiler çıksın problem değil sen kaydet olur mutlaka Wink


haklısınız ama sitedeki görüntü de şu şekilde olup kötü duruyor



bunu da çözdüm mü başka sorum olmaz heralde arkadaşlar, bir yardım daha =)

teşekkürler
Mesaj19.02.2010, 23:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

tasarım üzerindeki Arrow

Kod:
<!DOCTYPE html PUBLIC "-//W3C//DTD XHTML 1.0 Strict//EN" "http://www.w3.org/TR/xhtml1/DTD/xhtml1-strict.dtd">
<html xmlns="http://www.w3.org/1999/xhtml">
<head>
<title>Dogan ADIYAMAN</title>
<meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; charset=iso-8859-1" />
<link rel="stylesheet" type="text/css" title="Style" href="style.css" />
</head>
<body>


bu kodları sil ama bunların yedeğini ilk baş al ondan sonra sil kaydet birde böyle dene
______________
css tasarım,giriş paneli gibi istekleriniz için bana ulaşın
skype:semihseker26 veya profilime mesaj atmanız yeterlidir...

TEK ŞARTIM TELİF HAKLARINI ÇİĞNEMEYEN İSTEKLER LÜTFEN TELİF HAKKINI İHLAL EDEN İSTEKLER YOLLAMAYIN.
YENİDEN DÖNSEK Mİ ACABA ?

skype sohbete beklerim arkadaşlar lütfen tüm b-s arkadaşları bekliyorum

https://join.skype.com/cv9oREfyFrRW
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu