Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj21.02.2010, 08:01 (UTC)    
Mesaj konusu: Reklam Ortalama

Arkadaşlar kullandığımız reklam ortalama kodları tablolarıda ortalıyor.Bude sıkıntı yaratıyor.Başka bildiğiniz yöntem varmı?
______________

Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak...
Mesaj21.02.2010, 08:05 (UTC)    
Mesaj konusu:

Forumda Vardı ! Araştırabılırsen Bulabilirsin ! Wink
______________
Mesaj21.02.2010, 08:09 (UTC)    
Mesaj konusu:

Eğer CSS tasarım kullanıyorsanız aşağıdaki kodu CSS Kodu kısmına ekleyiniz:


Kod:
table {margin-left: auto;margin-right: auto}



CSS dışında başka bir tasarım kullanıyorsanız tasarım ayarlarında herhangi bir yere aşağıdaki gibi kodu ekleyiniz:


Kod:
<style type="text/css">
table {margin-left: auto;margin-right: auto}
</style>

______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj21.02.2010, 08:13 (UTC)    
Mesaj konusu:

informess yazmış:
Eğer CSS tasarım kullanıyorsanız aşağıdaki kodu CSS Kodu kısmına ekleyiniz:


Kod:
table {margin-left: auto;margin-right: auto}



CSS dışında başka bir tasarım kullanıyorsanız tasarım ayarlarında herhangi bir yere aşağıdaki gibi kodu ekleyiniz:


Kod:
<style type="text/css">
table {margin-left: auto;margin-right: auto}
</style>


Bunu biliyorum işte.Bende bunu diyorum bu tablolarıda ortalıyor.Buda sıkıntı veriyor.
______________

Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak...
Mesaj21.02.2010, 08:15 (UTC)    
Mesaj konusu:

Pardon yanlış okumuşum.

Şöyle deneyin birde olacakmı bakalım.


Kod:
iframe {margin-left: auto;margin-right: auto}

______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj21.02.2010, 08:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bunu biliyorum fakat hiç denemedim çünkü buda eğer iframe koyarsan bunlarıda ortalar diye düşündüm.

Yinede teşekkürler.

______________

Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak...
Mesaj21.02.2010, 08:19 (UTC)    
Mesaj konusu:

mylet yazmış:
Bunu biliyorum fakat hiç denemedim çünkü buda eğer iframe koyarsan bunlarıda ortalar diye düşündüm.

Yinede teşekkürler.

Nasıl bir iframe ekleyeceksiniz ki. Zaten:

İframe kodlarının içerisinde tr.gg sitesi bulunmuyorsa bu yasak değildir. Fakat iframe kodun içerisinde tr.gg sitesi varsa yasaktır.
Mesela biri sitesine bir iframe kod koysa ve içerisine de benim sitemin adını yazsa onun sitesine giren benim sitemede girmiş gibi oluyor ve bu da webme nin hit trafiğini karıştırıyor.Yani sahte hit oluşturmuş oluyor.
İçerisinde tr.gg sitesi bulunmayan tüm iframe kodlar serbesttir.

______________
-Kul der ki; "İşlerimi halledip, Rabbime yöneleyim."
Rabbi der ki; "Bana yönelin, işlerinizi halledeyim."
Mesaj21.02.2010, 08:20 (UTC)    
Mesaj konusu:

Flood için özür dilerim.

Bu kodda çalışmıyor.Şu reklam kodlarını değişik birşey içine alıpda ortalasak iyi olur.
______________

Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak...
Mesaj21.02.2010, 08:24 (UTC)    
Mesaj konusu:

informess yazmış:
mylet yazmış:
Bunu biliyorum fakat hiç denemedim çünkü buda eğer iframe koyarsan bunlarıda ortalar diye düşündüm.

Yinede teşekkürler.

Nasıl bir iframe ekleyeceksiniz ki. Zaten:

İframe kodlarının içerisinde tr.gg sitesi bulunmuyorsa bu yasak değildir. Fakat iframe kodun içerisinde tr.gg sitesi varsa yasaktır.
Mesela biri sitesine bir iframe kod koysa ve içerisine de benim sitemin adını yazsa onun sitesine giren benim sitemede girmiş gibi oluyor ve bu da webme nin hit trafiğini karıştırıyor.Yani sahte hit oluşturmuş oluyor.
İçerisinde tr.gg sitesi bulunmayan tüm iframe kodlar serbesttir.


Yanlış anlaşıldım galiba.Mesela turkticaret'te e-pazaryeri varsa bende onu iframe ile sitemde göstermek isterim.
______________

Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak...
Mesaj21.02.2010, 11:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Kod:
<iframe>BURAYA REKLAM URL Sİ</iframe>
belki bu işine yarar

______________
Mesaj21.02.2010, 18:14 (UTC)    
Mesaj konusu:

%100 çözüm
ben sitemde bunu kullanıyorum

css kodunun en altına:
Kod:
</style><center><!--

tasarım üstünün en üstüne:
Kod:
</center>
Mesaj21.02.2010, 18:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

olabilir ama ben bu kodu ilk defa görüyorum
______________
Mesaj21.02.2010, 18:17 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaris-merkezi yazmış:
olabilir ama ben bu kodu ilk defa görüyorum

ben buldum zaten
Mesaj21.02.2010, 22:43 (UTC)    
Mesaj konusu:

İlginç bir fikir.
______________

Lütfen Tıklayınız..!!
JooPlus İnternet Yazılımımız B-S'de Yeni Çağ açıcak...
Mesaj21.02.2010, 22:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

Saolun
______________
<img style="-webkit-user-select: none" src="http://i43.tinypic.com/1fh47t.jpg%22%3E">
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu