Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj05.03.2010, 21:42 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitede reklamı tablo içine nasıl alırız??

Arkadaşlar konuda hata varsa çok özür dilerimm.

Sitede reklamı tablo içine alabilirim bunun kodu lazım bunu yapan varsa kodunu paylaşırsa seviirim
Mesaj06.03.2010, 01:54 (UTC)    
Mesaj konusu:

reklam zaten tablo içinde
______________
Hey maan
Mesaj06.03.2010, 05:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

neyse ben kodumu buldum reklamın arkasına resim ekliycem o zaman tasarımım daha hoş durur
Mesaj06.03.2010, 05:27 (UTC)    
Mesaj konusu:

Ben kodu css sanıyordum html şeklinde buldum neyse konu açılmışken buraya yazıyorum

xxx ler resim boyutları width eni heig ht boyu

Kod:


<center><br />
<table style="width: xxxpx; height: xxxpx">
    <tbody>
        <tr>
            <td background="Resim adresi"><center><iframe height="90" src=
"http://adserverc.acc-hd.de/adserver/itag/itag.php?bpid=514¶m1=Geburtsjahr¶m2=Geschlecht" frameborder="0" width="728" scrolling="no">
</iframe><center></center></td>
            <td> </td>
        </tr>
    </tbody>
</table>
</center>
Mesaj06.03.2010, 05:36 (UTC)    
Mesaj konusu:

birde bunu dene

tasarımın en üstüne gelecek kod:

Kod:
</div> <center><br /> <table style="width: 770px; height: 123px"> <tbody> <tr> <td background="http://img.webme.com/pic/c/cixoz/untitled71.gif"><center><iframe height="90" src= "http://adserverc.acc-hd.de/adserver/itag/itag.php?bpid=514&param1=Geburtsjahr&param2=Geschlecht" frameborder="0" width="700" scrolling="no"> </iframe></center></center></td> <td> </td> </tr> </tbody> </table> </center>


css koduna gelecek kod:

Kod:
table {margin-left: auto;margin-right: auto}  #cixoz {display:none;} //--> </style> <div id="cixoz"><style type="text/css"> <!--
Mesaj06.03.2010, 05:48 (UTC)    
Mesaj konusu:

verdiğiniz html kodlarını reklamın kendi koduyla değiştirmek imkansız. sitede zaten bizim kontrolümüzde olmadan kendisi eklenen bi kod var. onu kaldırmak imkansız. yoksa kaldırıp verdiğiniz kodları koyardık ve olurdu. bu yüzden ne yapıyosak css ve js'den yapabiliriz. html kodu sökmez =))
______________
Hey maan
Mesaj06.03.2010, 05:55 (UTC)    
Mesaj konusu:

saber-king yazmış:
birde bunu dene

tasarımın en üstüne gelecek kod:

Kod:
</div> <center><br /> <table style="width: 770px; height: 123px"> <tbody> <tr> <td background="http://img.webme.com/pic/c/cixoz/untitled71.gif"><center><iframe height="90" src= "http://adserverc.acc-hd.de/adserver/itag/itag.php?bpid=514&param1=Geburtsjahr&param2=Geschlecht" frameborder="0" width="700" scrolling="no"> </iframe></center></center></td> <td> </td> </tr> </tbody> </table> </center>


css koduna gelecek kod:

Kod:
table {margin-left: auto;margin-right: auto}  #cixoz {display:none;} //--> </style> <div id="cixoz"><style type="text/css"> <!--


Teşekkürler knka
Mesaj06.03.2010, 05:58 (UTC)    
Mesaj konusu:

önemli değil..
Mesaj26.04.2010, 10:25 (UTC)    
Mesaj konusu: Sitenin Üstündeki Reklamı Nasıl Kaldırcam??

sitemin üstünde bir reklam var onu nasıl kaldıracam ? yardım pls http://filmizl3.tr.gg/Ana-Sayfa.htm
Mesaj29.06.2010, 15:08 (UTC)    
Mesaj konusu:

teşekkürler
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu