Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj10.03.2010, 19:37 (UTC)    
Mesaj konusu: Site Görüntülemede Sorun

sitem explorer da grafiği kaymış ve düzgün şekilde görüntülenmiyor ama firefox ta grafikte sorun olmuyo nedeni nedir ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz...
Şimdiden Teşekkürler
Mesaj10.03.2010, 21:42 (UTC)    
Mesaj konusu:

Al Sana Kod.. Bunu Kullan, Sorun Çözülür..

@Kod Skmedia.tr.gg ürünüdür. Çalıntı Yapılmaz!


Kod:
<style type="text/css">
.eventsTopic{width:210px; margin-bottom:15px;}
.eventsTopic img{float:left; margin-right:12px}
.gecko h1 {font-size: 16px;}
.ie h1 {font-size:18px;}
.mac.webkit h1 {font-size:10px;}
p span.headline{font:12px/14px Trebuchet MS, sans-serif; color:#2f2f2f; font-weight:bold}
</style>
<div class="gecko">
<div class="ie">
<div class="mac.webkit">
<script type="text/javascript">
      function css_browser_selector(u){var ua = u.toLowerCase(),is=function(t){return ua.indexOf(t)>-1;},g='gecko',w='webkit',s='safari',h=document.getElementsByTagName('html')[0],b=[(!(/opera|webtv/i.test(ua))&&/msies(d)/.test(ua))?('ie ie'+RegExp.$1):is('firefox/2')?g+' ff2':is('firefox/3')?g+' ff3':is('gecko/')?g:/opera(s|/)(d+)/.test(ua)?'opera opera'+RegExp.$2:is('konqueror')?'konqueror':is('chrome')?w+' '+s+' chrome':is('applewebkit/')?w+' '+s+(/version/(d+)/.test(ua)?' '+s+RegExp.$1:''):is('mozilla/')?g:'',is('j2me')?'mobile':is('iphone')?'iphone':is('ipod')?'ipod':is('mac')?'mac':is('darwin')?'mac':is('webtv')?'webtv':is('win')?'win':is('freebsd')?'freebsd':(is('x11')||is('linux'))?'linux':'','js']; c = b.join(' '); h.className += ' '+c; return c;}; css_browser_selector(navigator.userAgent);
    </script>
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu