Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj17.03.2010, 14:35 (UTC)    
Mesaj konusu: Tarayıcı Sorunu!!!

Arkadaşlar bir üst menü buldum çokta güzel uyarladım siteme koydum explorer chrome opera da sorun cıkarmadı cok düzgün çalıştı ama firefoxta baktıgımda site dagılmış sekılde sadece bir tane buton gözüküyordu bende kaldırdım bu tarayıcı farkını nasıl çözeriz biz neye göre sitemızı ayarlıyacaz explorer düzenliyorum tesadüf mozıllay la giriyorum tasarım birbirne girmiş bunun çözümü varmı kod gibi bişe yada uyarı sistemi acaba sadece bu bedava sitemde mi oluyor yoksa paralı sitelerde bu sorun varmı
______________

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj17.03.2010, 14:46 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Tarayıcı Sorunu!!!

catlak-site55 yazmış:
Arkadaşlar bir üst menü buldum çokta güzel uyarladım siteme koydum explorer chrome opera da sorun cıkarmadı cok düzgün çalıştı ama firefoxta baktıgımda site dagılmış sekılde sadece bir tane buton gözüküyordu bende kaldırdım bu tarayıcı farkını nasıl çözeriz biz neye göre sitemızı ayarlıyacaz explorer düzenliyorum tesadüf mozıllay la giriyorum tasarım birbirne girmiş bunun çözümü varmı kod gibi bişe yada uyarı sistemi acaba sadece bu bedava sitemde mi oluyor yoksa paralı sitelerde bu sorun varmı


Opera & İnternet Explorer 8 İle Düzgün Gözüküyor ! MoziLLa oLmadığı için deneyemedım Yardım Edemicem =) K.b.
______________
Mesaj17.03.2010, 14:55 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: Tarayıcı Sorunu!!!

mega-ipek yazmış:
catlak-site55 yazmış:
Arkadaşlar bir üst menü buldum çokta güzel uyarladım siteme koydum explorer chrome opera da sorun cıkarmadı cok düzgün çalıştı ama firefoxta baktıgımda site dagılmış sekılde sadece bir tane buton gözüküyordu bende kaldırdım bu tarayıcı farkını nasıl çözeriz biz neye göre sitemızı ayarlıyacaz explorer düzenliyorum tesadüf mozıllay la giriyorum tasarım birbirne girmiş bunun çözümü varmı kod gibi bişe yada uyarı sistemi acaba sadece bu bedava sitemde mi oluyor yoksa paralı sitelerde bu sorun varmı


Opera & İnternet Explorer 8 İle Düzgün Gözüküyor ! MoziLLa oLmadığı için deneyemedım Yardım Edemicem =) K.b.
Tşkler ama zaten üst menüyü kaldırdım baksanda normal gözükür buna çözüm bulan olursa o menüyü koymak istıyorum siteme Evil or Very Mad
______________

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj17.03.2010, 15:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

Merhabalar

her tarayıcıya göre optimize etmek istiyorsunuz anladım kadarıyla

Diretk Link: http://hackerfriend.tr.gg/browser_css.htm

İnceleyiniz
______________
Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Arrow Sıkça Sorulan Sorular Arrow Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Mesaj17.03.2010, 15:18 (UTC)    
Mesaj konusu:

gececi40 yazmış:
Merhabalar

her tarayıcıya göre optimize etmek istiyorsunuz anladım kadarıyla

Diretk Link: http://hackerfriend.tr.gg/browser_css.htm

İnceleyiniz
gececi sagol ama adamın yazdıgı Javascript hata verio indirilmio:S
______________

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj17.03.2010, 15:25 (UTC)    
Mesaj konusu:

Anladım benimde bilgim olan sadece o link vardı

ayrıca bir kaç bilgide vericek olursam

siteniz için seçmiş olduğunuz css ya da free tamplet tasarımları ne kadar

düzgün ve kullanışlı olursa o kadar da her tarayıcı için aynı görünmesi kolay ve basit olur mesela çok özellikli içinde java ve gif içerikleri yüklü bir sitenin exploererden girince normal firefoxdan girince dağinık olma olasılığı çok fazladır..

Ama web sitesinde bunlara çok az yer veren ya da hiç bulundurmayan birinin
sitesi tüm tarayıcılarda sorunsuz çalışır aynı şekilde tasarımlar için geçerlidir..

Eğer her tarayıcıdan aynı görünüm ve düzeni almak istiyorsanız muhakkak tasarım ayarlarınızı yani css kısımındaki genişlik yükseklik metin vs alanları iyi bilmeniz ve bunları kendiniz ayarlamış olmanız gerekmektedir...
______________
Destek: support-tr( at )webme.com not:(at) değil @ Arrow Sıkça Sorulan Sorular Arrow Googleye Kayıt Resimli Anlatım
PROFESYONEL KENDİSİNİN YAPTIĞI YARDIMLARI DEĞİL, KENDİNE YAPILAN YARDIMLARI HATIRLAYANDIR.
Mesaj17.03.2010, 22:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

css ile bunu halledebilirsin css bilgin olsun yeter

örnek vercek olursak

Kod:
<style type="text/css">
<!--
#bg {
   width: auto;   *//Genişliği burdan ayarlıyorsun
   margin-top: 0px;    *//sayfa yükseliğini burdan ayarlıyorsun

   margin-left: 250px;    *//soldan uzaklığını burdan ayarlıyorsun

   position: absolute;
   z-index: -1;
}
</style>

Kod:
<div id="bg">
içerik buraya gelcek
</div>

______________
(sorunun Varsa foruma başvur cevap alamadın PM aT) OK
www.arabeskdamar.tr.gg
Mesaj18.03.2010, 11:02 (UTC)    
Mesaj konusu:

Bilgin için tşkler ama bunu yere yazıcaz ice blue bu kod işlermi biraz acarsanız valla yardımcı oluş olursunuz
______________

Bizde İsteyene İstedigi Kadar Sevgi,İsteyene İstemedigi Kadar Mermi Mevcuttur!
Mesaj18.03.2010, 11:35 (UTC)    
Mesaj konusu:

hayir ıce blue
olmaz css tasarımına geçmeniz gerekiyor
______________
aşk bitti....
www.arabeskdamar.tr.gg
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu