Forum'da ara:
Ara


« Önceki başlık :: Sonraki başlık »  
Yazar Mesaj
Mesaj19.08.2007, 08:37 (UTC)    
Mesaj konusu: alın guleeee gule kullanın arkadaslar(vatan sevgısı selolur)

<title>Welcome</title> </head> <body bgcolor="#000000"> <style type="text/css"> <!--a:link {color: <%response.write renkyazi1%>;} a:visited {color: <%response.write renkyazi1%>;} a:hover {color: <%response.write renkyazi3%>; TEXT-DECORATION: underline}--> </style> <div align="center"> <center> <p align="center" style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"></p> <p align="center" style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"><span style="font-family:verdana;color:#FFFFFF;"></span></p> <p align="center" style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"><span style="font-family:verdana;font-size:78%;color:#FFFFFF;"></span></p> <p align="center" style="margin-top: 0; margin-bottom: 0"><span lang="tr"><span style="font-size:7;color:#990000;">...:::Born to Kill:::...</span></span></p> <p align="center"><a href=""> <center> <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,0,0" width="987" height="318" id="webmaster"> <param name="movie" value="http://www.alpertunga.org/haydiyavrum.swf"> <param name="quality" value="High"> <param name="bgcolor" value="000000"> <param name="_cx" value="26114"> <param name="_cy" value="9128"> <param name="FlashVars"> <param name="Src" value="http://www.alpertunga.org/haydiyavrum.swf"> <param name="WMode" value="Window"> <param name="Play" value="-1"> <param name="Loop" value="-1"> <param name="SAlign"> <param name="Menu" value="-1"> <param name="Base" value="http://www.tecnotech.org"> <param name="AllowScriptAccess" value="always"> <param name="Scale" value="ShowAll"> <param name="DeviceFont" value="0"> <param name="EmbedMovie" value="0"> <param name="SWRemote"> <param name="MovieData"> <param name="SeamlessTabbing" value="1"> <embed src="http://www.alpertunga.org/haydiyavrum.swf" width="1000" height="768" quality="high" bgcolor="#FFFFFF" name="webmaster" align="" type="application/x-shockwave-flash" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer"></embed></object> <p><b><span style="font-size:7;color:#FF0000;"> </span></b></p> </center> </a></p> <p align="center"><span style="font-family:Arial Black;font-size:130%;color:#FFFFFF;"><span lang="de"> <a href=<"color:#FFFFFF;"></span></a></span></span></p> </center> </div> <p align="center"> </p> </body> </html>
Mesaj19.08.2007, 08:45 (UTC)    
Mesaj konusu:

bu bır ıntro baslıgıdır nasıl eklenır sorusuna su cevabı verıım:ektraları degıstırden ıntro yu aktıf edın orada kı ıntrodan once felan bıryer var oraya yapıstırın nasıl oldugunu gormek ıcın benım sıteye gırın www.vatanimiseviyorum.tr.gg(bu kesınlıkle bır reklam deıldır)ıcınde vatan sevgısı olanlara saygılarla....
Mesaj19.08.2007, 10:51 (UTC)    
Mesaj konusu:

kanka ekleme işini tam olarak yazarsaan sevinirim
Mesaj19.08.2007, 12:14 (UTC)    
Mesaj konusu: kardes

arka plan beyaz oluo uynuo sen nasıl siyah yaptın anlayamadım. Question
Mesaj19.08.2007, 12:16 (UTC)    
Mesaj konusu: Re: kardes

kodu doğru yere eklediysen sorun çıkmaz
Mesaj19.08.2007, 13:23 (UTC)    
Mesaj konusu:

arkadasım ıntro nun arka plan rengıne sıyah yazsana
Mesaj19.08.2007, 20:16 (UTC)    
Mesaj konusu:

yaaa arkadaşlar nerey eklicez açıık açık yazarmısnız!!!!!!!!!!1
Mesaj20.08.2007, 17:04 (UTC)    
Mesaj konusu:

ÇOK TŞK EDERİM..NOT: KOD NASIL EKLENİR

İLK OLARAK EKSTRALARI DEĞİŞTİR BÖLÜMÜNE GİDİN VE İntro SECENEĞİNİ AKTİF EDİN DAHA SONRA ''Giriş butonunun önündeki metin''
YAZAN YERE KODUNUZU YAPIŞTIRIN....BU KADAR KOLAY..
Mesaj23.08.2007, 08:01 (UTC)    
Mesaj konusu:

KARDEŞ SAOLASIN BENDE GİRİŞ İÇİN BİŞEYLER ARIYORDUM YAPMAYIDA BİLMİYORDUJM AMA İYİ ANLATMISSIN SAOLL
Önceki mesajları göster:   


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group
Türkçe Çeviri: phpBB Türkiye & Erdem Çorapçıoğlu